Kysymys miehille ja hyvä tanssiharrastusneuvo!

Anonyymi

Mies, onko sinulla muutamia tai kenties useampiakin syitä pelätä oman paikkakuntasi naisia, jolloinka joudut pelkotiloihin heidän lähelleen esimerkiksi heidän kanssaan tanssiessasi joutuessasi? Aiheuttaako pelkkä jo ajatus heidän lähelle menemisestä esimerkiksi tansseissa sinulle pieniä tai sitä suurempiakin pelkotiloja?

Ratkaisuna juuri tähän ongelmaan suosittelen sinulle lähtemistä omalta paikkakunnaltasi vieraalle paikkakunnalle tansseihin sekä tanssien reeneihin. Vieraan paikkakunnan naiset nimittäin suhtautuvat sinuun jo siitäkin syystä, etteivät vielä tunne sinua, paljon suopeammin, mikä on omiaan huomattavasti pienentämään jo pelkästä lähestymisajatuksestakin sinulle syntyvää pelkotilaa. Myöskin bioloogisesta syystä vieraan paikkakunnan naiset suhtautuvat sinuun paljon suopeammin kuin oman paikkakuntasi naiset nimittäin naiset eivät voi vieraita ja siten uusia geenejäsi nähdessään mitään sille, että he alkavat haluta seuraasi enemmän kuin oman paikkakuntansa miesten, joiden geenit ovat heille jo kovin tuttuja ja koettuja.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No johan oli taas sepustus...…...mene ja opettele itse vaikka tanssimaan ihan tuolla livessäkin niin tiedät sitten oikeesti mistä kirjoitat. Nää sun sepustukset mitä täällä suollat ei tee sinusta tanssijaa eikä varsinkaan hyvää sellaista

      • Anonyymi

        Mutta miesten pelkotila naisia kohtaan on tanssiasiantuntijain mukaan yksi suurimmista esteistä miesten tanssiharrastuksen tiellä. Mihin esitin naisasiantuntijan yksinkertaisen ratkaisun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta miesten pelkotila naisia kohtaan on tanssiasiantuntijain mukaan yksi suurimmista esteistä miesten tanssiharrastuksen tiellä. Mihin esitin naisasiantuntijan yksinkertaisen ratkaisun.

        Naisasiantuntija :D :D :D salli mun nauraa :D :D :D


      • Anonyymi

        Minusta tuo vaikuttaa erinomaiselta neuvolta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta tuo vaikuttaa erinomaiselta neuvolta!

        Juurikin näin! Hyvät neuvot ovat aina tarpeen. Tosin törpöt ei monastikaan voi sietää näin hyviä neuvoja


    • Anonyymi

      Helevetin yksinkertasii naisii on tansseissa, ei siis jaksa sitä typeryyttä kattoo kun vanahat pierut ryynää.... kamalaa...

    • Anonyymi

      Totta, kyllä niitä pelkoja on. Tutulla paikalla tuskin edes uskaltaa ajatella niiden tuttujen hakemista, jotka eivät ole hakeneet vuosiin, ja niitä riittää. Pelkoa hakea myös niitä uusia, joiden kanssa tuntuisi erityisen mukavalta tanssia. Vieraassa paikassa ei ole niin paljoa entisiä rasitteita hakemiseen. Monia ei edes halua hakea, ja pelkoa näidenkin suhteen siitä, että tulisivat itse hakemaan.

      • Anonyymi

        Joo vähän samanlaiset fiilikset. Olen ratkaissut asian omalta osaltani siten, että ketään en hae. Ilmeisesti vähän tuon takia myöskään kukaan ei hae minua. Mutta eipä tule illan aikana yhteensopimattomuusongelmia. Vähän vähäiselle jää tanssiminen illan aikana, mutta eipä ole tullut pahoitettua kenenkään mieltä, no itseä vähän kyrsii joskus, mutta se onkin toinen juttu.


    • Anonyymi

      ei hyvä harraste tai ajanviete

    • Anonyymi

      Perinteiset tanssit on tosi hyvä harrastus.
      Mieti: Saat sekä toteutat; kulttuuria, liikuntaa, sosiaalista yhdessäoloa, sekä onnistumiset luovat vääjäämättömästi hyvää mieltä sekä nautintoja, jne.
      Lisäsi tanssit ovat olleet yksi merkittävimmistä parinlöytöpaikoista.
      Olisikohan sinunkin järkevää kohottaa hyvinvointiasia aloittamalla musiikista ja rytmillisestä liikunnasta sekä aloittaa tanssiharrastus, eikä luoda mielikuvissasi olemattomia pelkotiloja.
      Tapaa ja lähesty ihmisiä ihmisinä.

      • Anonyymi

        En minä ole niitä pelkotiloja luonut, vaan naiset: nykyään yritetään löytää miehiä, ketkä pelkää mennä naisen lähelle, jotta näille nais pelkääjä miehille voitais pitää naiseton tanssikurssi ja vasta sen jälkeen aletaan ettiä niille naisia. Ihmettelen minäkin suuresti tätä.


    • Anonyymi

      Kannattaa olla varovainen.
      Onhan sekin totta, että "Me-too " naisiakin tansseissakin on liian monia, joita kannattaakin pelätä eikä heitä vahingossakaan kannata mennä lähellekään.
      Jos he eivät olekaan kuulleetkaan tai ymmärrä esim. tanssissa käytettävää vartalo-ohjusta ja saattavat tulkita sen jopa seksin esiasteeksi, varsinkin hitailla.
      Silloin voit joutua todella pinteeseen ja jopa saatolle tai syytteeseen.

    • Anonyymi

      "Vieraan paikkakunnan naiset nimittäin suhtautuvat sinuun jo siitäkin syystä, etteivät vielä tunne sinua, paljon suopeammin, mikä on omiaan huomattavasti pienentämään jo pelkästä lähestymisajatuksestakin sinulle syntyvää pelkotilaa."

      Omia kokemuksia on vähän, mutta ne ovat juuri päinvastaisia aloittajan kanssa.
      Vieraat naiset suhtautuvat minuun arastellen juuri siksi koska eivät tunne minua.
      Vieras voi olla se josta varoitellaan ... Hyvä niin.

      Suurin pelkoni naistentunnilla on joutua haetuksi kappaleisiin josta en pidä.
      2 x 4 minuutin tuska.

      "No hitti, miks ei"

      • Anonyymi

        Mitä näillä pelotteluilla halutaan saavuttaa? Hakeminen ei ole kaikille, edes miehillekään, helppoa. Ja vieraan hakeminen on välillä tosi mukavaa, mutta välillä ei vaan uskalla ollenkaan. Juu, sitä tosiaan aika useinkin päätyy tanssimaan kappaleita, jotka eivät itseä kauheasti innosta. Eikä kaikkien kanssa tanssiminen vain suju, joten siinä sitten köpötellään. Tuskin tuo meetoo on myöskään mikään ongelma tanssilavalla, joten turha siitäkään on vohkata. Tanssitaan tanssipari ja toiset paikalla olevat huomioiden, ei se sen ihmeellisempää ole.


      • Anonyymi

        Minusta kommentoija ei tuossa ollut ottanut huomioon sitä, että ne naiset koettelivat häntä nähdäkseen onko hänessä riittävästi miestä edes aluksi heille. Mistä tämä kommentoija oli vetänyt liian hätäisen johtopäätöksen.


      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe