Aktiivisubwooferin vahvistin ei mene pääle, ei reagoi mitenkään

Elikkäs omistan PowerDynamicsin Galax-10s 350w aktiivisubbarim, käytin laitteen huollossa koska sub100c ver.3 pirilevystä oli R35 vastus palanut joka vaihdettiin uuteen. Ennen huoltoa vahvistin toimi ”lähes” normaalisti ja sai signaalit subbarille yms. Ja soikin kyllä, mutta kovemalla vlyymilla tuli bassoon pieni särö joka johtui tosta vastuksen palamisesta, mikähän voisi olla/tullut kun nyt ei mene koko vahvistin päälle huollon jälkee josta vielä MAKSOIN? Ei syty edes virta valo :OO auttakkaa ja ehdotelkaa mikä vois olla ja mitä pitäis tehä?

8

<50

Vastaukset

 • Oisko siellä näkyvissä sulake, jonka pystyisit tarkistamaan ja vaihtamaan jos on palanut? Jos ei sillä selviä, niin kai se on parasta ottaa yhteyttä sinne huoltoon.

 • Ei näy näkyvissä olevaa sulaketta, voiko ne olla jossain piilossakin?

 • Onko siinä virtaliittimen alapuolella sulakkeen kuva? Vähän heikosti näkyy googlatuissa kuvissa. Jos on niin siitä ehkä ne pari ruuvia avaamalla saa piilosulakkeen näkyviin. Mutta jos arveluttaa mennä ruuvailemaan niin huoltoon vaan.

  Kai sulla se "AUTO POWER" kytkin on oikeassa asennossa?

 • Joo sulakkeet sain tarkistettua ja oli vaihtosulakekkin mukana ja kokeilin sitäkin, mutta ei vaikutusta, tuntuu siltä että koko vahvistin ei saa virtaa ku ei edes power led syty, ennen vahvistin käynnisty ja soi palanen vastuksen kanssa, uuden laitettua tilalle koko vahvistin ei mene päälle, mitä v****ua?

  • Onko töpseli pistorasiassa ja tuleeko pistorasiaa sähkö (testi jollain toisella laitteessa)
   Sulake voi laueta taulustakin.


  • On ja yritetty monessa eri pistorasiassa


 • Ja joo on Auto Power kytkin oikeessa asennossa

 • Ihmettelen kummasti tätä miten voi käydä noin?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  44
  1205
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  623
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  487