Lenkillä

Halukas

"Lähen koiran kaa ulos" huikkasin ovella avekille. "Koska tuut" kuului mumina sohvalta, "En tiiä" ja pamautin oven kiinni. Painelin suoraan koirapuistolle päin kun sieltä kuului ääniä, mutta kun pääsimme perille olivat kaikki jo lähteneet. Menimme kuitenkin Rollen kanssa puistoon heittelemään keppejä. Oli loppusyksyä ja alkoi varpaissa tuntua kylmältä, mietin lähtöä lenkille kun samassa silmäkulmassani vilahti koira. Käännyin katsomaan ja sehän oli Ronja. Juttelin koiralle, että missäs te ootte ollut kun ei ole näkynyt pitkään aikaan? Edestäni kuului matalalla äänellä "olin reisussa, Ronja oli hoidossa".
Matala ääni lähti komeasta miehestä, jonka kanssa olin jutellut monet kerrat ennenkin... Tyttöjen kanssa oltiin tultu siihen tulokseen, että miehen on pakko olla homo, niin komea, hyväkäytöksinen, nuori, koiraihminen ei voi olla sinkku! Pakko olla homo!
Kysyin Ronjalta et "tuukko puistoon leikkiin Rollen kanssa" ja Ronjan häntä alkoi heilua, mutta samassa tämä komea mies totes, "ei mennä, selä on vain kylmä seisoskella". Pettymys varmaan loisti kasvoiltani ja mies sanoi Rollelle "Mut voidaan mennä yhessä lenkille jos se vaan sun emänälle käy". Lähdettiin sitten yhdessä kävelemään kohti metsää, kun oltiin ajateltu mennä sellainen suosittu metsälenkki. Matkalla tuli juteltua kaikkea mahdollista, tuli mietittyä miltä Rollen ja Ronjan pennut näyttäisivät ja missä mies oli ollut reisussa, kuinka kauan ja millainen hoitopaikka Ronjalla oli ollut. Metsäpolulle päästyämme huomasin sen olevan todella ruuhkainen lenkkeilijöistä ja totesin ettei sinne voi mennä koirien kanssa. "Mihis ny" kysyin mieheltä. "No mennää tonne umpimettää nii saa koirat olla irti". Sinnehän me sitten lähdettiin tarpomaan. Kiusallinen hiljaisuus vaivasi minua, mutta en oikein keksinyt mitään sanottavaa. Välillä naurahdin ja osoitin koiria kun ne riehuivat, mutta puheet loppuivat.
Aamusta oli satanut hieman vettä ja sammaleet olivat märkiä. Astuessani yhden kiven päälle liukastun, kaaduin ja kaadoin miehen samalla. Makasimme siinä maassa samalla kun sopersin jotain pahoillani olemisesta ja anteeksi pyytämisistä. Yhtäkkiä mies suuteli minua, suuteli ihanan miehekkäänvahvasti ja itsevarmasti, pitäen samalla päästäni kiinni. Minä menin aivan sekaisin,en tiennyt mitä tehdä, halusin tätä miestä, mutta olin kihloissa, rakastan avopuolisoani, mutta tämä mies ei tiedä edes hänen olemassaolostaan. Irroitin varovasti sormukseni ja laitoin sen taskuuni miehen huomaamatta. Nousimme ylös ja totesin "kato, nyt mä oon ihan märkä" mies katsoi minua kulmiensa alta ja otti askeleen kohti sanoen samalla "haittaako se"? Pyöritin päätä samalla ottaen askeleen taaksepäin, mutta takanani olikin puu, mies tuli ihan eteeni ja nosti hameeni helmaa silittäen samalla jalkaani. Minulta pääsi syvä huokaus, mies alkoi nuolemaan kaulaani ja kysyi "onhan tää ok"? Nieleskelin ja nyökyttelin ajatellen samalla "en minä ole tällainen, en minä petä, mutta samalla kiihotuin kokoajan vain enemmän ajatuksesta".
Olin kuin vetelä rätti, nojasin vain vasten puuta. Mies nosti hameeni kokonaan ylös ja työnsi kätensä pikkuhousuihini, hän tunsi minun olevan aivan märkä ja alkoi hieromaan klitoristani. Hänen toinen kätensä vaelteli paitani alle samalla kun hän nuoli kaulaani ja korvaani. Yähdin samalla kun mies työnsi yhtäkkiä kaksi sormeaan sisälleni samalla puristellen rintojani ja näykkien korvaani. Nieleskelin, hikoilin, huohotin ja vääntelehdin kiihotuksen vallassa, huomasin että tämä kiihotti myös miestä koska alkoi hieromaan itseään minua vasten.
Varovasti aloin avaamaan hänen Farkkujensa nappeja samalla kun hän otti paitaani ylemmäs. Hänen iso ja terhakasti pystyssä oleva kyrpänsä ponnahti housuista ulos, mieleni teki ottaa se suuhun, mutta jostainsyystä se jäi tekemättä. Hän vain painoi itsensä minua vasten ja hänen niin ihana paksu kyrpänsä asettui kosteille häpyhuulilleni. Hän aloitti hitaasti, tunnutstellen nauttien, mutta pian huomasi eleistäni että halusin aivan muuta. Kuiskasin hänen korvaansa "Anna mennä, oikein kovasti". Samassa hän upotti kyrpänsä juuria myöten pilluuni ja minulta pääsi hirvittävä huuto tuskasta ja kiihotuksesta kun se oli niin iso. Mies laittoi kätensä suuni eteen ja alkoi painaa oikein kunnolla, olisin huutanut kokoajan suoraa huutoa, mutta en voinut, kun en saanut kunnolla henkeä. Tuntui kun hän olisi raiskannut minua, mutta halusin kuitenkin sitä itse aivan yhtäpaljon, en vain tehnyt mitään, hän vain työnsi , työnsi ja työnsi, kovasti ja nopeaan tahtiin...

Jatkuu jos niin halutaan...

17

23255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeppe

      Mua alko huolettaa, että mihin ne koirat on menny.

      • halukas

        Hyvin koulutettu koira pysyy omistajansa lähellä ilman käskyä.. ei niitä tarvinnut vahtia ;)


      • Minä
        halukas kirjoitti:

        Hyvin koulutettu koira pysyy omistajansa lähellä ilman käskyä.. ei niitä tarvinnut vahtia ;)

        se sinkkuus varmaan selittyy tuollaisella rivolla käytöksellä.


      • Nussija

        Hyvä tavara


      • Anonyymi
        Nussija kirjoitti:

        Hyvä tavara

        Paskaläjä


    • Anonyymi

      Jatko haluan ja kovasti...

    • Anonyymi

      Nainen odottelee iltalenkillään Mua ulkoilureitin ja polun risteyksessä. Nähdessään Mun lähestyvän, Hän vilkaisee vielä olkansa ylitse taakseen. Kuin varmistaen, ettei Meitä nähtäisi kun pian erkaannutaan pienelle polulle. Seuraan edessäni heiluvaa ponnaria ja ihailen ulkoiluhousujensa hyvää istuvuutta ;) Kovenen pelkästä ajatuksesta, kuinka eilen otin Sut täällä metsän suojassa.

      • Anonyymi

        Sulla urpolla ei seiso muu kuin järki 😂 🤣


    • Anonyymi

      U­u­­s­­­i s­­eksitea­­tteri ava­­­utuu Su­­ome­­­en! Ku­tsu­mme kai­­­kk­­i­. Il­mo­­­it­tautum­­­ine­­­n ryhmä­­ämme tääl­­l­­ä - http://5555501.com/H/jC2Jv 👈

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Voitko jatkaa?

    • Anonyymi

      Koiramimmit on usein luonnossa ;)

    • Anonyymi

      Wow, kihloissa ja silti kovaa hoitoa vailla!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe