Hesari konkurssissa

Anonyymi

Nyt yritetään jotain toimintojen yhdistämistä, eikö ne tajua miten heidän edustama journalismi ei ole todellakaan puolueetonta. Olen huomannut ettei töissä juurikaan kukaan enää lue hesaria,vaikka on aina siinä pöydällä.
Itselle hesari oli 80-luvulla juuri se mistä sain tiedon sen aikaisista tapahtumista,harmi ettei se ole tänään totta.

21

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hesari on mielistellyt vuosikausia vasureita. Demareista oikealla olevien puolueiden kannattajat ovta kadonneet vähitellen tilaajien joukosta, eivätkä vasurit ole paikanneet menetyksiä.

    • Anonyymi

      Kyseinen lehti on nykyään feministi akka lauman valloittama tyhjän toimittajien temmelleyskenttä. Ei päivääkään etteikö esim. etusivulla joku eukko valittu muka terkeään tehtävään. Kysessä yleensä joku "sekond händ" homma. Lontoon kirjeen vaihtajan hupi juttuja viikottain. On pahimman laatuinen syntymä katellinen femakko. Välillä kaivellaan historiasta joku tuntematon nais suuruuska, josta kukaan ei ikinä kuulutkaan.
      Tämmöinen joutaakin mennä persiilleen. Asun omakoti alueella ja kymmenestä osoitteesta hyvä jos yhteen nykyään tule tämä vale uutisoija.

      • Anonyymi

        ai antti herlin on (se tonttikaupparikollinen) on akka ja eukko? ja tyhjäntoimittaja ja pahimmanlaatuinen syntymäkateellinen femakko?


    • Anonyymi

      Säälitäbält tuntuu, että Hesarin taso nousee, kun Me Naiset -lehden toimitus yhdistetään Hesarin toimitukseen.

      • Anonyymi

        niinpä urheilutoimitus taas aivokuolee ja kuolaa: onkos siellä enää muuta toimitusta? hyi saatana ja muhametit mukaan. . . .


    • Anonyymi

      Kansan Uutisewt on myös talousvaikeuksissa. Hesari painii siis samassa sarjassa Kansan Uutisten kanssa.

    • Anonyymi

      Telaketjufeminismi käy lankeemuksen edellä.

    • Anonyymi

      herlinin taivas (kirjanpitorikollinen lahden pojan maakaupoista joka asuu nykyjään kuulemma ulkomailla kuten berneri) ja sipilän kaverni

    • Anonyymi

      ollaan ihan hys hys niiko muutkin puutkin??? ja

    • Anonyymi

      Miksi ei lue? Sen takia kun kaikki lukee sen netistä.

    • Anonyymi

      HS ja sen kylkiäinen ILTA-SANOMAT saavat kirjoittaa minun puolestani ihan vaan kokkareille rauhassa. Lopetin Hesarin tilauksen juuri Suomen hallituksen ja SDP:n vastaisten kirjoitusten takia.
      Onneksi on muitakin sanomalehtiä ... ja nettikin pullollaan!

    • Anonyymi

      Iltasanomissa ne kaksi demari-vastaista toimittajaa Timo Haapalainen ja Hanna Vesalainen eivät pysty kirjoittamaan yhtään ainoaa artikkelia asiallisesti uutisoiden ja kritisoiden vaan joka ainoa kerta haukkuvat todella törkeästi Antti Rinnettä ja demareita.
      Mutta näiden kummankin toimittajan naamasta jo näkyy kitkerän katkera vastenmielisyys Sdp:tä vastaan, ja kaiketi heidät on tehtäväänsä juuri sen takia valittukin. En osaa arvostaa moista puoluepoliittisesti räikeästi värittynyttä kirjoittamista ja jopa asioiden vääristelyä. Kaikestahan sitä maksetaankin ...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittaja Paavo Rautio se osaa olla niin poliittisesti puolueeton, yhteiskuntaamme ja Suomen hallitusta positiivisesti 'kannustava'!!
      Miten pääkirjoitustoimittaja viitsii kirjoittaa moista soopaa?!

      Ei uskoisi pääkirjoitustoimittajan vääristelevästi jättävän tahallaan pois selvityksen, mitä eduskunnnan tietopalven 'budjettilaskentaan' on otettu mukaan ja mitä jätetty ottamatta, kun kirjoittaa:
      "Eduskunnan tietopalvelu laski syksyllä, että ensi vuoden budjettia koskevat päätökset eivät tuo työpaikkoja vaan vievät niitä."

      "Työllisyysasteen kasvu on tänä vuonna jo hyytynyt. Näyttää siltä, että hallitus ja työmarkkinaosapuolet eivät pysty tarjoamaan sovitussa aikataulussa – ennen vuoden 2021 budjetin laatimista – sellaisia lääkkeitä, jotka toisivat hallituksen toivomat 30 000 uutta työllistä. Eduskunnan tietopalvelu laski syksyllä, että ensi vuoden budjettia koskevat päätökset eivät tuo työpaikkoja vaan vievät niitä. Tekeillä oleva perhevapaauudistus saattaa hallitusyhteistyön kitkaisuuden vuoksi edetä samaan lopputulokseen: sopu löytynee vain sellaisista ratkaisuista, jotka eivät nosta työllisyysastetta tai joiden työllisyysvaikutuksia on mahdotonta laskea."

      Siis koko pääkirjoitus on kirjoitettu Suomen hallituksen vastaisesti ja niin kokoomuslaisittain kuin vain pystyy!
      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006356757.html

      Tätäköhän se Krista Kososen Hesarin tv-mainos tarkoittaa sillä sananvapaudella!?!

      • Anonyymi

        ei kö ne niin haluu sitä jennyy mielistellä sitä öök ja sen öök kakaraa


    • Anonyymi

      HS:n on kokoomuslaisten rahoituksella kirjoittava lehti; Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt!

    • Anonyymi

      no ei todellakaan kunhan se tonttikauppa rikollinen ja sipilän sukulaiset . . . .

    • Anonyymi

      Kimeä äänisten änkyrä femakkojen tyhjäntoimittajien pas...ka sepustuksien levitys lehti se nykyään on. Ämmä uutisia päivästä toiseen. Ei siis mitään asiallista kunnon uutisointia. Kaikki järkevät lukijat peruneet tilauksensa. Lienee konkkaedessä jossain vaiheessa.

    • Anonyymi

      HS:n Jussi Pullisen taidonnäyte 26.1.2020, miten mollataan pääministeriämme Sanna Marinia ja Suomen hallitusta!

      HS-analyysi: Maailmassa on kaksi Sanna Marinia – yksi supersankari ja yksi kuilun partaalla horjuva pääministeri.

      On se hienoa, että pääministeriämme ihaillaan ympäri maailmaa ja että pääministerimme luo maastamme hienon ja tasa-arvoisen maan kuvan maailmalle.

      Mutta, milloin pääsemme siihen, että HS keltaisen lehdistön Ilta-Sanomat pystyvät kirjoittamaan neutraalisti Sanna Marinin hallituksesta?!!

      • Anonyymi

        Nostihan se Pullinen kyseisessä artikkelissa mustennetuin ja raameihin pannen HS-GALLUPISTA, jossa perussuomalaisten kannatus johdossa, mutta Sanna Marinin noste ei näkynyt SDP:n kannatuksessa!
        Lukekaahan kyseinen aukeaman pituinen Pullisen analyysi-artikkeli, jossa lytätään pääministeriä ja hallitusta ... Suomessa.


    • Anonyymi

      Missä nyt on mennyt sukset ristiin, sillä Hesari hehkutti aluksi Marinin hallitusta. Totta puhuen Helsingin Sanomien taso on mennyt alaspäin.

      Lehdessä on yhä enemmän täytejuttuja. Esimerkiksi Donald Trumpin vapaa-ajanasunnon tai Imelda Marcosin kenkäkokoelman esittelyyn käytetään sivukaupalla tilaa. Lähes kaikki lehden kolumnit ovat omien toimittajien käsialaa ja siten yhdentekevän sisäänlämpiäviä. Esimerkiksi joulun jälkeen kakkossivulla, eli arvovaltaisena pidetyllä pääkirjoitussivulla jaeltiin laihdutusvinkkejä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2733
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1460
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1211
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1151
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe