Hesari konkurssissa

Anonyymi

Nyt yritetään jotain toimintojen yhdistämistä, eikö ne tajua miten heidän edustama journalismi ei ole todellakaan puolueetonta. Olen huomannut ettei töissä juurikaan kukaan enää lue hesaria,vaikka on aina siinä pöydällä.
Itselle hesari oli 80-luvulla juuri se mistä sain tiedon sen aikaisista tapahtumista,harmi ettei se ole tänään totta.

21

85

  Vastaukset

  • Hesari on mielistellyt vuosikausia vasureita. Demareista oikealla olevien puolueiden kannattajat ovta kadonneet vähitellen tilaajien joukosta, eivätkä vasurit ole paikanneet menetyksiä.

  • Kyseinen lehti on nykyään feministi akka lauman valloittama tyhjän toimittajien temmelleyskenttä. Ei päivääkään etteikö esim. etusivulla joku eukko valittu muka terkeään tehtävään. Kysessä yleensä joku "sekond händ" homma. Lontoon kirjeen vaihtajan hupi juttuja viikottain. On pahimman laatuinen syntymä katellinen femakko. Välillä kaivellaan historiasta joku tuntematon nais suuruuska, josta kukaan ei ikinä kuulutkaan.
   Tämmöinen joutaakin mennä persiilleen. Asun omakoti alueella ja kymmenestä osoitteesta hyvä jos yhteen nykyään tule tämä vale uutisoija.

   • ai antti herlin on (se tonttikaupparikollinen) on akka ja eukko? ja tyhjäntoimittaja ja pahimmanlaatuinen syntymäkateellinen femakko?


  • Säälitäbält tuntuu, että Hesarin taso nousee, kun Me Naiset -lehden toimitus yhdistetään Hesarin toimitukseen.

   • niinpä urheilutoimitus taas aivokuolee ja kuolaa: onkos siellä enää muuta toimitusta? hyi saatana ja muhametit mukaan. . . .


  • Kansan Uutisewt on myös talousvaikeuksissa. Hesari painii siis samassa sarjassa Kansan Uutisten kanssa.

  • Telaketjufeminismi käy lankeemuksen edellä.

  • herlinin taivas (kirjanpitorikollinen lahden pojan maakaupoista joka asuu nykyjään kuulemma ulkomailla kuten berneri) ja sipilän kaverni

  • ollaan ihan hys hys niiko muutkin puutkin??? ja

  • Miksi ei lue? Sen takia kun kaikki lukee sen netistä.

  • HS ja sen kylkiäinen ILTA-SANOMAT saavat kirjoittaa minun puolestani ihan vaan kokkareille rauhassa. Lopetin Hesarin tilauksen juuri Suomen hallituksen ja SDP:n vastaisten kirjoitusten takia.
   Onneksi on muitakin sanomalehtiä ... ja nettikin pullollaan!

  • Iltasanomissa ne kaksi demari-vastaista toimittajaa Timo Haapalainen ja Hanna Vesalainen eivät pysty kirjoittamaan yhtään ainoaa artikkelia asiallisesti uutisoiden ja kritisoiden vaan joka ainoa kerta haukkuvat todella törkeästi Antti Rinnettä ja demareita.
   Mutta näiden kummankin toimittajan naamasta jo näkyy kitkerän katkera vastenmielisyys Sdp:tä vastaan, ja kaiketi heidät on tehtäväänsä juuri sen takia valittukin. En osaa arvostaa moista puoluepoliittisesti räikeästi värittynyttä kirjoittamista ja jopa asioiden vääristelyä. Kaikestahan sitä maksetaankin ...

  • Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittaja Paavo Rautio se osaa olla niin poliittisesti puolueeton, yhteiskuntaamme ja Suomen hallitusta positiivisesti 'kannustava'!!
   Miten pääkirjoitustoimittaja viitsii kirjoittaa moista soopaa?!

   Ei uskoisi pääkirjoitustoimittajan vääristelevästi jättävän tahallaan pois selvityksen, mitä eduskunnnan tietopalven 'budjettilaskentaan' on otettu mukaan ja mitä jätetty ottamatta, kun kirjoittaa:
   "Eduskunnan tietopalvelu laski syksyllä, että ensi vuoden budjettia koskevat päätökset eivät tuo työpaikkoja vaan vievät niitä."

   "Työllisyysasteen kasvu on tänä vuonna jo hyytynyt. Näyttää siltä, että hallitus ja työmarkkinaosapuolet eivät pysty tarjoamaan sovitussa aikataulussa – ennen vuoden 2021 budjetin laatimista – sellaisia lääkkeitä, jotka toisivat hallituksen toivomat 30 000 uutta työllistä. Eduskunnan tietopalvelu laski syksyllä, että ensi vuoden budjettia koskevat päätökset eivät tuo työpaikkoja vaan vievät niitä. Tekeillä oleva perhevapaauudistus saattaa hallitusyhteistyön kitkaisuuden vuoksi edetä samaan lopputulokseen: sopu löytynee vain sellaisista ratkaisuista, jotka eivät nosta työllisyysastetta tai joiden työllisyysvaikutuksia on mahdotonta laskea."

   Siis koko pääkirjoitus on kirjoitettu Suomen hallituksen vastaisesti ja niin kokoomuslaisittain kuin vain pystyy!
   https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006356757.html

   Tätäköhän se Krista Kososen Hesarin tv-mainos tarkoittaa sillä sananvapaudella!?!

   • ei kö ne niin haluu sitä jennyy mielistellä sitä öök ja sen öök kakaraa


  • HS:n on kokoomuslaisten rahoituksella kirjoittava lehti; Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt!

  • no ei todellakaan kunhan se tonttikauppa rikollinen ja sipilän sukulaiset . . . .

  • Kimeä äänisten änkyrä femakkojen tyhjäntoimittajien pas...ka sepustuksien levitys lehti se nykyään on. Ämmä uutisia päivästä toiseen. Ei siis mitään asiallista kunnon uutisointia. Kaikki järkevät lukijat peruneet tilauksensa. Lienee konkkaedessä jossain vaiheessa.

  • HS:n Jussi Pullisen taidonnäyte 26.1.2020, miten mollataan pääministeriämme Sanna Marinia ja Suomen hallitusta!

   HS-analyysi: Maailmassa on kaksi Sanna Marinia – yksi supersankari ja yksi kuilun partaalla horjuva pääministeri.

   On se hienoa, että pääministeriämme ihaillaan ympäri maailmaa ja että pääministerimme luo maastamme hienon ja tasa-arvoisen maan kuvan maailmalle.

   Mutta, milloin pääsemme siihen, että HS + keltaisen lehdistön Ilta-Sanomat pystyvät kirjoittamaan neutraalisti Sanna Marinin hallituksesta?!!

   • Nostihan se Pullinen kyseisessä artikkelissa mustennetuin ja raameihin pannen HS-GALLUPISTA, jossa perussuomalaisten kannatus johdossa, mutta Sanna Marinin noste ei näkynyt SDP:n kannatuksessa!
    Lukekaahan kyseinen aukeaman pituinen Pullisen analyysi-artikkeli, jossa lytätään pääministeriä ja hallitusta ... Suomessa.


  • Missä nyt on mennyt sukset ristiin, sillä Hesari hehkutti aluksi Marinin hallitusta. Totta puhuen Helsingin Sanomien taso on mennyt alaspäin.

   Lehdessä on yhä enemmän täytejuttuja. Esimerkiksi Donald Trumpin vapaa-ajanasunnon tai Imelda Marcosin kenkäkokoelman esittelyyn käytetään sivukaupalla tilaa. Lähes kaikki lehden kolumnit ovat omien toimittajien käsialaa ja siten yhdentekevän sisäänlämpiäviä. Esimerkiksi joulun jälkeen kakkossivulla, eli arvovaltaisena pidetyllä pääkirjoitussivulla jaeltiin laihdutusvinkkejä!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1869