Kun sammutan tietokoneen, tulee ilmoitus, jonka laitan tähän loppuun, koneella ei pitäisi olla muita käyttäjiä, käyttääkö joku muu tätä tietokonetta;
Jos sammutat tietokoneen nyt, muut käyttäjät voivat menettää tallentamattomat työnsä.
Jos sammutat tietokoneen nyt, muut käyttäjät voivat menettää tallentamattomat työnsä.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.