Olen liian täydellinen äitipuoli

Anonyymi

Pidän kotini siistinä, vaikka talossamme majailee joskus miehen lapset. Joskus tuntuu että siivoon likaa kun kohta on täysin mullin mallin. Ei ole kiva jos tulee yllärivieraita ja talo on roskia puolillaan.
Ruokana on aina hyvää ja terveellistä ja päytäkattaus viimesen päälle. Mutta ei miehen lapset sitä arvosta, vaikka yritä kaikkeni, että oppisivat kunnon tavoille ja käyttäytymään.
Myös meillä puhutaan kauniisti toisillemme, en siedä huutamista mutta joskus vaan hermo menee kun miehen lapset riitelee ja haastaa riitaa yllemme.
Eivät reesut osaa vielä arvostaa minua ja kohdella hyvin, vaikka olen heidän äitipuoli ja vaadin siisteyttä ja hyvää käytöstä.
Joskus tekisi mieli heittää hanskat nurkkaan ja lähtä lätkimään, mutta sitten miehen lapsilta menisi esikuva ja malli miten toimia, jos lähtisin, joten en voi jättääheitä pulaan.
Miehen exääkään emme ole vielä saaneet kuriin, ja säälimme häntä kun on niin yksin ja kateellinen meille.
Minkä sille voi kun olemme täydellisiä ja hän vaan maalaistalon tyttönen, joka ei osa muuta kun narista ja valittaa. Ei osaa kiittää eikä olla onnellinen meidän puolesta, lapsista tulee kyllä samanlaisia hankalia otuksia. Tullut jo, mutta usein ummistan silmäni, kun en halua nhdä taitamattomuutta, osamattmuutta, laiskuutta ja syrjäytyneisyyttä.

1

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   BLAAAAA, BLAAAAAA miehen lapset ja johtaja äitipuoli BLAAAAAA
   Keksi nyt hyvä ihminen jotain muuta Provoa tyhmä trolli.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   456
   2372
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   131
   1293
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   275
   1111
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1094
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   136
   1019
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   959
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   854
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   834
  Aihe