Huuhkajat menee mestariksikaan vai?

Anonyymi

Kaikki hehkuttavat Huuhkajien marssia kohti Euroopan mestaruuskisoja. Häviö Italialle ja Bosnia Herzegoviina on kahden pisteen päässä Huuhkajista. Näiden pelatessa keskenään ja Huuhkajien hävitessä ottelun, sarjassa ollaankin kolmantena ja ulkona kisoista. Joten eipä nuolaista vielä ennen kuin tipahtaa.

3 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • huuhkajien suurin uhka on armenia ,ettei vain käy köpelösti ???

 • Suomi menee kisoihin, alkulohkosta jatkoon, kunnes putoaa välierissä Hollannille. Ikävä Suomelle, ettei pronsseja EM-kisoissa jaeta. Sanokaa minun sanoneen. T. Ruud Hulit

  • No toihan olis jo jotain ihan ennennäkemätöntä. Nythän Suomi taistelee vasta kisapaikasta. Yhtään pistettä ei taida isojen poikien kisoista tulla, tuskin maalejakaan...

   Tapellaan nyt nämä karsinnat loppuun ja katsotaan sitten uudestaan, Suomen tavoite on kuitenkin vain ja ainoastaan lopputurnaukseen pääsy. Mitään tavoitteita ei ole asetettu eikä niitä varmaan haluta asettaakaan jos näistä karsinnoista päästää räkävoitoilla lohkokakkoseksi.

   Voitot Armeniasta ja Liechtenstainista...voi tätä huumaa. Pataan Italialta tuplasti ja Bosnialta vieraissa, toinen Kreikka peli voi olla jo sitten merkityksetön molemmille.

   Ei näillä meriiteillä vielä lopputurnauksessa juhlita. Ei myöskään 1500 hengen fanijoukolla 85 000 ihmisen areenoilla vielä saada näkyvää huumaa aikaiseksi.

   Pienestä se on ponnistettava ja oma tasonsa ymmärrettävä. Koko vuoden suurin urheilusaavutus on jos tästä nyt lopputurnauspaikka saavutetaan. Siihen pitää ehdottomasti olla tyytyväinen ja vuoden urheilijaäänestyksen voitto tullee sillä...todennäköisesti monessa kategoriassa.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.