BB kateellinen Kimmo 2019

Anonyymi

2019 Kimmo on kateellinen Timolle. Timo on ollut niin monessa mukana niin että tämä Kimmo tuli kateelliseksi. Kyseli kuitenkin Kimmon tekemisiä, mutta ei kertonut omista tekemisistään yhtään mitään. Aika onttopäinen tuo Kimmo on. Kehuu itseään juristiksi ja esiintyy sellaisena. Aivan KAKKAmies. Karttaa Timoa kaiken aikaa . Timo osallisttuutöihin,m utta Kimmo ei mihinkään osallistu. Tänään mollasi BBtä.

21

490

  Vastaukset

  • Mitä suurta tämä Timo on sitten saanut aikaseksi?

   • Se on ainakin varmaa, että yksikään teistä keskenkasvuisista tuota paska ohjelmaa tuijottavista luusereista ei ole saanut mitään aikaiseksi.

    Korkeintaan olette vääntäneet pökäleet pönttöön, mutta siihen teidän aikaansaannoksenne jäävätkin.


   • No siult taiskii männä ne pökääleet ohii pönthön heh. Eeikökö eiks siul olenna yhytee huuumorintajjuuu kheh


  • Tylsiä ovat molemmat, IT-ala harvasta kiinostavaa, rahalla ei saa karismaa tai nuoruutta ja Kimmo niin tavis kuin olla ja osaa. Onkohan se piilohomo, kaksi lepakkoa, luulisi homppeleitakin olevan kaksi, korostaa ilta-sanomissa siihen tyyliin.

   "Suvaitsemattomuus on mulle kirosana. Se, että joku pitää itseään tai omaa rotuaan muita parempana. Se inhottaa mua ihmisissä. Mulle ihmisarvo on jakamaton ja näin sen pitäisi kaikilla olla."

   Vai onko pelkkä suvakki, nehän hyväksyy kaikkein vähiten toisinajattelijoita.

   • "ENO". hieno mies...


   • Arvasin oikein, juontaja kertoi ettei ole kiinnostunut naisista. Näin pitkään salannut, niin tuskin ilkeää tuolla kertoa enää olevansa homo. Kevin ei taida kiinnostaa, mutta jos tulisi joku mielenkiintoinen niin salaisikohan siltäkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Arvasin oikein, juontaja kertoi ettei ole kiinnostunut naisista. Näin pitkään salannut, niin tuskin ilkeää tuolla kertoa enää olevansa homo. Kevin ei taida kiinnostaa, mutta jos tulisi joku mielenkiintoinen niin salaisikohan siltäkin.

    Kimmohan puhuukin neitimäisesti, ulkonäkö vaan on miehekäs, eikä muuten käyttäydy neitimäisesti.


  • Hah hah...kaksi tähän mennessä tylsintä miesasukkia siellä. Mukavia ja fiksuja ihmisiä varmasti siviilissä ihan muuten, ei siinä mitään, mutta "mitä helsinkiä" ne tekevät BB:ssä?

   No minulla ei ole 24/7:kaa. En ees katsonut orjallisesti sarjaa 24, enkä lue Seiskaa. :) Joten en ole perillä läheskään kaikesta mitä ja milloin siellä on kukakin kenen kanssa puhunut.

   Onko teidän persu-idioottien pakko tunkea tällekin palstalle tekemään itsestänne samoja pellejä mitä muillakin palstoilla? Älkää nyt sotkeko politiikkaa tännekkin senkin yksinkertaiset "urpot".

   • Muistahan suvakki ottaa lääkkeesi ettet pimahda, ikävää naapureille yöllä varsinkin.


   • En ole persu vaan kokoomuslainen.
    Siitä huolimatta olen sitä mieltä, että poliittisista puolueista viherhippi apinat ja vasemmistoliiton kommunisti ääliöt ovat ne, joita tässä maassa kaikkein vähiten tarvitaan yhtään mihinkään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ole persu vaan kokoomuslainen.
    Siitä huolimatta olen sitä mieltä, että poliittisista puolueista viherhippi apinat ja vasemmistoliiton kommunisti ääliöt ovat ne, joita tässä maassa kaikkein vähiten tarvitaan yhtään mihinkään.

    Milloinkahan koittaa se aikapäivä, että BB-taloon saadaan (komea) mamu-mies!


  • Kimmo kertoi heti alussa olevansa homo. On talon fiksuin ja hillityin tällä hetkellä. Ei tuo koko ajan itseään esiin, niinkuin nämä juopot, naisia vonkaavat, tekopirteät muut munakkaat. Ville ja Kimmo ovat kunnon miehiä!

   • Missä kertoi ja kenelle, juontaja TV-studiossa kertoi kuin kukaan ei tietäisi ja talossa puhunut aina kuin olisi hetero. Ei ilmaisissa kyllä paljon näytetäkään.


   • Ai että Ville muka kunnon mies?

    Ville pitää itseään jatkuvasti ylivertaisena muihin nähden, eikä kykene olemaan kritisoimatta jatkuvasti muita. Katso ja kuuntele kolme tuntia sitten ollutta keskustelua jossa Ville jeesusteli oikein kunnolla muille, kun muut yrittivät puhua miehelle järkeä.

    Kun asukkaat tulivat viikkotehtävältä, niin he päättivät että lopettavat kiroilun. Ville, erottuakseen heistä, julisti suureen ääneen kuinka hän on ylpeä heidän sivistyneestä päätöksestään. Eli, hän pitää itseään sivistyneenä ja kaikkia muita oppimattomina ja sivistymättöminä. Mutta tämä päivä osoitti sen että Ville ei ole lainkaan oppinut, puhumattakaan siitä että hän olisi jotenkin sivistynyt. Katso se kohta missä Ville alkaa selittämään eläimistä ja sieluista.


   • Homot eivät koskaan ole kunnon miehiä.

    Missä ihmeen punavihreiden suvakki hörhöjen haavemaailmassa sinä ääliö oikein elät?


  • Kimmo on myös mustasukkainen Helmeristä! Anu ja Helmeri eivät saisi hengata ollenkaan yhdessä! Jankuttaa koko ajan heidän yhdessäolostaan ja siitä kuinka se on huono juttu!! Hiton homo anna ihmisten olla rauhassa!!!! Kun Helmeri umpikännissä Kimmo yritti saada Helmeriä jalkoväliinsä, yäk hiton kaikkitietävä homo!!!!

   • Yllätyin todella että Kimmo on tuhkaluukkumiehiä! Miksi se halusi Anun viereen, siksikö että Hemuli luovuttaisi Anun suhteen ja Kimmo pääsisi iskemään heikkona hetkenä Hemuliin kiinni... no ei kai sentään! Kimmo vaikutti alussa niin perusheterolta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yllätyin todella että Kimmo on tuhkaluukkumiehiä! Miksi se halusi Anun viereen, siksikö että Hemuli luovuttaisi Anun suhteen ja Kimmo pääsisi iskemään heikkona hetkenä Hemuliin kiinni... no ei kai sentään! Kimmo vaikutti alussa niin perusheterolta.

    Minun mielestä se Anu on halunnut Kimmon viereen. Viikkoa aikaisemmin jo piti mennä mutta tuli joku este siihen.
    Anu yritti kaikin tavoin mielistellä Kimmoa ettei antaisi hänelle häätöääntä.
    Silloin oli vielä häätöäänestyksiä tai sitten eivät tienneet tuleeko asukkailta häätöääniä.

    Ja Anu tiesi sen että Kimmo ei tykkää kun makaavat Helmerin kanssa. Niin Halusi huomioida Kimmonkin. Sanoi itse tuon.


  • Tuolla todellakin näyttäytyi monenlaisten luonteiden kirjo.

   En alunalkaen tykännyt Kimmosta. Loppua kohden aloin tuntea jonkinlaista myötätuntoa.

   Huomasin heti hänessä jotain outoa. Mietin, että mitä se oikein salailee. No: homouttaan ja salakatkeruuttaan ja kierouttaan, lisänä sosialistinen tekopyhyys. Sopisi ministeriksi Rinteen hallitukseen, jäkättämään ja kieroilemaan.

   Lakimiehiähän ne on molemmat: lukevat lakia toisinajattelijoille, omansa vapauttavat ja loppuun asti salailevat rötöksiään.

   • Seiskan leivissä ainakin BB:n aikaan olleen Niko Saarisen haastattelussa kävi ilmi, että Niko ja Kimmo tunsivat jo ennestään toisensa, ja heillä oli myös "Salasuhde". Se saattoi olla vitsikin (?) Youtubesta katoin...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Seiskan leivissä ainakin BB:n aikaan olleen Niko Saarisen haastattelussa kävi ilmi, että Niko ja Kimmo tunsivat jo ennestään toisensa, ja heillä oli myös "Salasuhde". Se saattoi olla vitsikin (?) Youtubesta katoin...

    Kimmo sanoikin siitä jo talossa että tuntee Nikon DTM:stä , ja että hän sai siitä innostuksen yrittää hakea taloon.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3699
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2061