Aihe

Bussi lentoasemalta Khao lakiin

Anonyymi

Onko jollain palstalaisista tietoa , meneekö Phuketin lentoasemalta Bussia Khao lakiin , vai pitääkö ensin mennä Taxilla jollekkin Bussiasemalle.

3

54

  Vastaukset

  • Phuketin lentoasemalta ei ole bussiyhteyttä Khao Lak:iin, vaan joko menee lentokenttäbussilla Phuket Town:iin ja sieltä Bussiterminaali 2:sta hyppää Khao lakiin meneviin busseihin (Khao lak, on harvan, bussilinjan päätepiste, mutta useat pidemmälle jatkavat bussilinjat ajavat Khao lakin ohi ja luonnollisesti jättävät sinne matkustajia). Taikka sitten hakeutuu lentokentän ulkopuolella kulkevalle valtatielle, jota nuo Khaolakin suuntaavat bussit käyttävät ja hyppää bussin kyytiin matkan varrelta (miten tuo tapahtuu, minkälaisia ovat pysäkit yms. en osaa neuvoa, kun ikinä en ole matkan varrelta mihinkään bussiin hypännyt "bussipysäkiltä", vaan aina busseja käyttäessä ollut lähtö ja saapumispaikka bussiterminaali).

  • Santun linjoilla olen itsekin. Jos bussilla haluaa mennä, niin helpoin tapa on mennä kentältä bussilla terminaali2 bussiasemalle.
   Tienvarreltakin ottavat kyytiin. Varsinaisia bussipysäkkejä ei ole, vaan ottavat mistätahansa missä voi pysähtyä *turvallisesti* .

   Takua pa:n ja bangkokin bussilla pääsee khao lakiin.

   http://www.phuket.com/info/bus-schedule.htm#

   Itse kyl ottaisin taximetersin kentältä. 1600 thb khao lakiin. Ei tarvi kierrellä, ja pääsee pitkän lennon jälkeen nopeamin hotelliin.

  • Kiitos asiallisista vastauksista , terveisin ketjun aloittaja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13751
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9682