Senegalinkaija

Anonyymi

Hei!
Ajattelin hankkia papukaijan lemmikiksi, kun sellainen on ollut jo pitkään haaveena ja senegalinkaija olisi tähtäimessä. Tietääkö siis kukaan, että onko Suomessa kasvattajia jolta saisi kyseisen linnun?

2

<50

  Vastaukset

  • Hei! Valitettavasti senegalinkaijoja ei tietääkseni kasvateta Suomessa. Vastaan tullut muutama aikuinen kodinvaihtaja. Kannattaa etsiä myös ulkomaisia kasvattajia. Myös jotkin eläinkaupat tuovat lintuja ulkomailta, mutta kannattaa painottaa kauppoja jotka tuovat suoraan kasvattajilta, ei tukusta. Kuten 24pets, heiltä kannattaa kysyä. Valmistaudu hankkimaan senegaleja kaksin kappalein, sillä linnut ovat sosiaalisia eikä niitä tulisi koskaan pitää yksin.

   • Kiitoksia paljon. :)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Näistä vaatteista Johanna Tukiainen haaveilee lapsensa syntymän jälkeen: ”Kun olen päässyt takaisin kuosiin…”
  • Maallinen ja henkinen omaisuus likoon! Joensuulainen Antti, 37, toteutti salaisen haaveensa – ”Vastoinkäymiset karkottivat auttajat!”
  • Hollywood-kaunottaret pukeutuvat palloihin ja pilkkuihin – lue Seiskan muotipoliisin arvio Keri Russellin, Laura Dernin ja muiden tähtien tyylinäytteistä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   8961