Väärä putosi!

Anonyymi

BB:n äänestäjät taitavat olla jotenkin älyllisesti rajoittuneita. Timohan sieltä nyt olisi pitänyt ensin tiputtaa. Joku kirjoitti jossain "Tapetti-Timo". No Timo on sinällään ihan OK ja ns. normaaleinkin siellä, mutta siinähän se ongelma juuri onkin. Kyse kun on viihdeohjelmasta, johon ei ehkä pitäisi valita tylsiä opettajan, kauppiaan tai automyyjän näköisiä taviksia, kuten Timo, ja "määrätietoinen" Kimmokin kuuluu samaan sarjaan. No ainakin "hiljaisuuden määrä" on jo hyvin hänellä tiedossa. :)

No ei pitäis moittia vielä näin alussa ketään. Kyllä kai se siitä. Emmassa olisi mielestäni ollut vielä potentiaalia ja jotain "salaperäistä". Nyt se jäi näkemättä. Samoin Tarina kuuluu viihdearvon takia tietenkin taloon.

BB:n sääntöä olisi pitänyt muuttaa niin, että ensimmäinen pudotus tulee vasta 2 viikon kuluttua. Sama sääntömuutos myös Selviytyjiin. Tanssii tähtien kanssahan näin jo onkin.

24

73

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tarina sieltä olisi joutanut lähtemään.
   Omahyväinen , minä, minä tyyppi.
   Kyllä se Timokin vielä alkaa repeileen kun katselee tuota touhua..
   Miten kauan kestää pinna.

  • Anonyymi

   Olen hyvä ihmistuntija ja inhosin välittömästi Emmaa, aivan oikea lähti. Hyvähän se on, että jokaisesta joku tykkää.

   • Anonyymi

    OIKEA LÄHTI. Emma oli vastenmielinen. Tarina lähtee seuraavaksi, toivon niin.


  • Anonyymi

   Olisiko äänestys pelkkää silmän lumetta. Tarina saa tällä hetkellä eniten tilaa tv-ajasta ja voitti äänestyksen ihmeellisellä nousulla, vaikka häntä selvästi vihataan. Ohjelma yrittää selvästi levittää viher-vasemmistolaista agendaa ja Emma ei sopinut siihen kärkkäillä mielipiteillään. Olisihan se formaatille aikamoinen takaisku ollut kun ensimmäisenä olisikin tippunut panseksuaalinen puunhalaaja feministi, joka on vieläpä vegaani eikä juo alkoholia.

   • Anonyymi

    Minuakin tuo Tärinä ärsyttää Kevinin jälkeen eniten, mutta on hyvä, etteä juuri nuo inhokit ovat talossa, sillä ilman heitä ei juuri katsottavaa olisi. Emmassa oli jotain vastenmielistä, mutta sanoihan hän, että häntä rakastetaan tai inhotaan, välimuotoja ei ole. Näinhän se meni. Suurempi iso virhe on tuo åånestys. Miksi pitää äänestää taloon jäävää, ei putoajaa? Juurikin tällä menetelmällä yritetään kerjätä lisää rahaa katsojoilta. Tällainen käytäntö kuitenkin sekoittaa katselijoiden päät. Itselleni on aivan sama kuinka äänestätte, minä en maksa 24/7 enkä maksa äänestämisestäkään. Pitäkää tunkkinne!


  • Anonyymi

   yäk mitä tekopaskaa

  • Anonyymi

   Kimmo olisi saanut olla häätöäänestyksessä. On kyllä jäänyt niin vieraaksi ja pelkäksi tapetiksi.
   Eilisestä olisin kyllä tiputtanut Timon.

  • Anonyymi

   En yhdy edelliseen, mutta olen hänen kanssaan täsmälleen samaa mieltä. :)

  • Anonyymi

   Eipä Emma sen tapetittomampi ollut. Jos arviosi perustuu sinun visioosi potentiaalista, niin siinäpä ollaan.

   Ei Timokaan varmaan tuolla kauaa pysy, mutta hänessä on sentäön jotain omaa persoonaa, vaikkakin se jää muiden jalkoihin. Emmoja taas tuolla on useampi - hän vain muita aavustuksen työläämpänä seurattavana. Tarina varmasti monen mielestä rasittavin, mutta koska sama pätee talon muihin asukkeihin, ei häntä ole syytä äänestää pois liian aikaisin.

  • Anonyymi

   Kuinka hullu sellainen oikein on, joka katsoo tuollaista huuhaa paskaa?

   Tuossa ohjelmassa ei taida olla kuin muutama lähes normaali ja loput ovat sitten joitakin seksuaalisesti ja henkisesti poikkeavia kummajaisia.

  • Anonyymi

   Narina nyt sieltä ainakin tulee lähtemään koska ei tajoa mitään viihdearvoa, samoin L lässyttäjä.

   • Anonyymi

    Teillä märkäkorvilla on todella outo käsitys viihteestä, jos pidätte tuollaista turhista turhimpaa paskaa huuhaa ohjelmaa viihteenä.

    Itse en todellakaan tuhlaa aikaani siihen, että katsoisin tuota typerysten lapsellista leikkimistä ja älyttömiä höpöttelyjä.


   • Anonyymi

    Sinä oot ihana. minäkin rakastan BB,tä.


  • Anonyymi

   Se miesnaishomo joutais pois seuraavaksi

  • Anonyymi

   Tarina pois seuraavaksi

   • Anonyymi

    Kuvitelkaa toi tarinoija psykologiks johonki, mitähän apua ne asiakkaat sais


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuvitelkaa toi tarinoija psykologiks johonki, mitähän apua ne asiakkaat sais

    Ei sais potilas suunvuoroa ollenkaan.


  • Anonyymi

   Minäkin olen luullut olevani hyvä ihmistuntija. Emmasta tuli välittömästi esittelyvideon perusteella inhokkini. Ennen putoamistaan Emma kuitenkin alkoi olla jo melkein suosikkini. Hän näytti hauskoja ja herkkiä puoliaan ja uskon että olisimme nähneet paljon viihdettä hänen ansiostaan, ja mikä olisi ollut parasta, Emma olisi todennäköisesti suolannut täysin epäaidon analyysianalyysinpäälletarinan moneen kertaan vielä. No, nyt se jäi näkemättä. Harmittaa.

   • Anonyymi

    Ikävä myöntää, mutta en löytänyt mitään hyvää Emmasta, vastenmielinen joka suhteessa. Joillekin asioille ei voi itse mitään, mutta niissäkin mihin voi itse vaikuttaa, oli inhokki. Kevin ei sentään yritä ärsyttää koko aan, eikä kukaan muukaan.


  • Anonyymi

   Nyt putosi oikea, ja toivottovati viikon päästä putoo taas oikea.... Eevis tai Narina.

   • Anonyymi

    Ken.


  • Anonyymi

   Seuraavaksi milla magia pois.

  • Anonyymi

   Ihan oikea tippui. Ja seuraavaksi saisi tippua Milla, Mira ja Kimmo, toisaalta ei välttämättä, jos se nyt pikkusen siellä piristyisi jo. Haloo! Ollut aika sisäänpäin kääntynyt. Siis Kimmo. Timolla oli siinä kyllä ihan hyvä pointti.

   Tään kauden tuotanto voisi myös hieman enemmän noita oluita ynnä muita alkomahooleja sinne suoda, ja uusia asukkaitakin toivottavasti saatais taloon. Niin, nyt on siis ihan eri tuotanto ja kanavakin, joten aiempaan ei kannata enää verrata

   • Anonyymi

    Kyllä tuo Anu-tapetti saisi lähteä. Mitä ihmettä se tekee tuolla talossa???? En ole tylsempää asukasta nähnyt tuossa koskaan koko BB-kauden historiassa!!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   4833
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   597
   3851
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   2901
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   4
   2645
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   153
   2375
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   111
   1965
  7. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   1057
  8. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   197
   1044
  9. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   90
   1030
  10. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   841
  Aihe