Riihen puinti

Anonyymi

Harmi juttu, että jotkut nettipeikot häiriköivät täällä meitä lukijoita massapostauksillaan. Silloin tällöin käyn täällä tarkistamassa, onko jotain mielenkiintoista tarjolla. Joskus tekee mieli kirjoittaa itsekin, kertoa kuinka me vaimon kanssa toteutamme seksuaalisuuttamme, niin kuin nuoret nykyisin sanovat.

Meillä on ollut vaimon kanssa pitkä ja luottamuksellinen avioliitto, jossa kumpikin voi avautua tarpeistaan ja toivoa niiden täyttämistä. Niinpä vähä vähältä on vaimo, joka muutenkin on ollut varsin itsenäinen ja tahtova, päässyt toteuttamaan yhden salaisimmista haaveistaan. Se olikin niin villi haave, että hiukset nousivat pystyyn.

Eikä ainoastaan yhden kerran. Ja minulla on tunne, että kohta olisi taas ”riihen aika”. Niin nätisti vaimo sitä meidän kahdenkeskisissä puheissamme kutsuu.

Vaimo on näet toivonut, että minä taitavana netinkäyttäjänä etsisin ja järjestäisin hänelle seurustelutaitoisen vieraan miehen. Ei se mikään helppo juttu ole, mutta virheistä viisastuu ja oppii olemaan hätäilemättä, varaamaan aikaa.

Sitä aikaa pitää osata varata tapaamiseenkin. Eihän lämpimään yhteiseen tunnelmaan tuosta vaan sormia napsauttamalla päästä. Pitää tuntea naisen sielunelämää, varmistaa illan isäntänä, että vieraskin on samalla aaltopituudella.

Tutustutaan, tutustutaan sillä lailla sopivasti, vähän kerrallaan. Jossain vaiheessa vaimo onkin jo valmis riisuutumaan, katsomaan millaisen vaikutuksen vieraaseen tekevät paljaat tissit ja pitsiset pikkupöksyt uhkean kypsän naisen yllä. Ne ovatkin varsinaiset pyydykset.

On aika heittää meidän miestenkin kokonaan alasti. Se oli aika outoa ensimmäisellä kerralla, mutta samalla helpotti. Nyt ei ollut enää paluuta, ja samassa yhteisessä veneessähän me olimme kaikki kolme.

Niin vaimo päästi meidät pelloilleen, oli valmis vastaanottamaan huomiota. Näykkäilimme ja imimme nännejä ja hyväilimme vatsaa ja reisiä. Tuuhea aviollinen tussu odotti vieraan uteliaita silmiä ja hellästi poimuja tutkivia sormia. Kun häpy oli märkä, herkäksi turvonnut, häpyhuulet saaneet tumman, valmiudesta kertovan violetin vivahteensa, oli aika toteuttaa vaimon kainosti mutta rohkeasti esittämä toivomus, riihen puinti.

Vaimo kierähti sängylle nelinkontin, ja vielä kerran käytiin läpi vapaina riippuvat rinnat, kauniisti kaartuva selkä ja naintipaikka pakaroiden alta. ”Kylläpä on romanttista”, vieras henkäisee, kun asettautuu vaolle, vaimon avuliaan käden ohjaamana.

Ja eihän sitä voi kuin ihastella. Vaimo on lujasti vartaassa, antautumassa vieraan miehen himolle ja paljaalle kalulle, avioliiton ulkopuoliseen siemennykseen.

3

2934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lopuksi junalla Riihimäelle?

    • Anonyymi

      Ja sitten heräsit päästämään kissaa pöydälle

    • Anonyymi

      Kyllä tekisi mieli päästä puimaan, oikein hyvältä kuulosti.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe