Riihen puinti

Anonyymi

Harmi juttu, että jotkut nettipeikot häiriköivät täällä meitä lukijoita massapostauksillaan. Silloin tällöin käyn täällä tarkistamassa, onko jotain mielenkiintoista tarjolla. Joskus tekee mieli kirjoittaa itsekin, kertoa kuinka me vaimon kanssa toteutamme seksuaalisuuttamme, niin kuin nuoret nykyisin sanovat.

Meillä on ollut vaimon kanssa pitkä ja luottamuksellinen avioliitto, jossa kumpikin voi avautua tarpeistaan ja toivoa niiden täyttämistä. Niinpä vähä vähältä on vaimo, joka muutenkin on ollut varsin itsenäinen ja tahtova, päässyt toteuttamaan yhden salaisimmista haaveistaan. Se olikin niin villi haave, että hiukset nousivat pystyyn.

Eikä ainoastaan yhden kerran. Ja minulla on tunne, että kohta olisi taas ”riihen aika”. Niin nätisti vaimo sitä meidän kahdenkeskisissä puheissamme kutsuu.

Vaimo on näet toivonut, että minä taitavana netinkäyttäjänä etsisin ja järjestäisin hänelle seurustelutaitoisen vieraan miehen. Ei se mikään helppo juttu ole, mutta virheistä viisastuu ja oppii olemaan hätäilemättä, varaamaan aikaa.

Sitä aikaa pitää osata varata tapaamiseenkin. Eihän lämpimään yhteiseen tunnelmaan tuosta vaan sormia napsauttamalla päästä. Pitää tuntea naisen sielunelämää, varmistaa illan isäntänä, että vieraskin on samalla aaltopituudella.

Tutustutaan, tutustutaan sillä lailla sopivasti, vähän kerrallaan. Jossain vaiheessa vaimo onkin jo valmis riisuutumaan, katsomaan millaisen vaikutuksen vieraaseen tekevät paljaat tissit ja pitsiset pikkupöksyt uhkean kypsän naisen yllä. Ne ovatkin varsinaiset pyydykset.

On aika heittää meidän miestenkin kokonaan alasti. Se oli aika outoa ensimmäisellä kerralla, mutta samalla helpotti. Nyt ei ollut enää paluuta, ja samassa yhteisessä veneessähän me olimme kaikki kolme.

Niin vaimo päästi meidät pelloilleen, oli valmis vastaanottamaan huomiota. Näykkäilimme ja imimme nännejä ja hyväilimme vatsaa ja reisiä. Tuuhea aviollinen tussu odotti vieraan uteliaita silmiä ja hellästi poimuja tutkivia sormia. Kun häpy oli märkä, herkäksi turvonnut, häpyhuulet saaneet tumman, valmiudesta kertovan violetin vivahteensa, oli aika toteuttaa vaimon kainosti mutta rohkeasti esittämä toivomus, riihen puinti.

Vaimo kierähti sängylle nelinkontin, ja vielä kerran käytiin läpi vapaina riippuvat rinnat, kauniisti kaartuva selkä ja naintipaikka pakaroiden alta. ”Kylläpä on romanttista”, vieras henkäisee, kun asettautuu vaolle, vaimon avuliaan käden ohjaamana.

Ja eihän sitä voi kuin ihastella. Vaimo on lujasti vartaassa, antautumassa vieraan miehen himolle ja paljaalle kalulle, avioliiton ulkopuoliseen siemennykseen.

3

1476

  Vastaukset

  • Lopuksi junalla Riihimäelle?

  • Ja sitten heräsit päästämään kissaa pöydälle

  • Kyllä tekisi mieli päästä puimaan, oikein hyvältä kuulosti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   72
   1556
  2. Sofia pakeni yöllä kotonta Stefua.

   Uusi piirre näköjään löytyy Stefusta. Suutuessaan heittelee tavaroita.
   124
   1122