Riihen puinti

Anonyymi

Harmi juttu, että jotkut nettipeikot häiriköivät täällä meitä lukijoita massapostauksillaan. Silloin tällöin käyn täällä tarkistamassa, onko jotain mielenkiintoista tarjolla. Joskus tekee mieli kirjoittaa itsekin, kertoa kuinka me vaimon kanssa toteutamme seksuaalisuuttamme, niin kuin nuoret nykyisin sanovat.

Meillä on ollut vaimon kanssa pitkä ja luottamuksellinen avioliitto, jossa kumpikin voi avautua tarpeistaan ja toivoa niiden täyttämistä. Niinpä vähä vähältä on vaimo, joka muutenkin on ollut varsin itsenäinen ja tahtova, päässyt toteuttamaan yhden salaisimmista haaveistaan. Se olikin niin villi haave, että hiukset nousivat pystyyn.

Eikä ainoastaan yhden kerran. Ja minulla on tunne, että kohta olisi taas ”riihen aika”. Niin nätisti vaimo sitä meidän kahdenkeskisissä puheissamme kutsuu.

Vaimo on näet toivonut, että minä taitavana netinkäyttäjänä etsisin ja järjestäisin hänelle seurustelutaitoisen vieraan miehen. Ei se mikään helppo juttu ole, mutta virheistä viisastuu ja oppii olemaan hätäilemättä, varaamaan aikaa.

Sitä aikaa pitää osata varata tapaamiseenkin. Eihän lämpimään yhteiseen tunnelmaan tuosta vaan sormia napsauttamalla päästä. Pitää tuntea naisen sielunelämää, varmistaa illan isäntänä, että vieraskin on samalla aaltopituudella.

Tutustutaan, tutustutaan sillä lailla sopivasti, vähän kerrallaan. Jossain vaiheessa vaimo onkin jo valmis riisuutumaan, katsomaan millaisen vaikutuksen vieraaseen tekevät paljaat tissit ja pitsiset pikkupöksyt uhkean kypsän naisen yllä. Ne ovatkin varsinaiset pyydykset.

On aika heittää meidän miestenkin kokonaan alasti. Se oli aika outoa ensimmäisellä kerralla, mutta samalla helpotti. Nyt ei ollut enää paluuta, ja samassa yhteisessä veneessähän me olimme kaikki kolme.

Niin vaimo päästi meidät pelloilleen, oli valmis vastaanottamaan huomiota. Näykkäilimme ja imimme nännejä ja hyväilimme vatsaa ja reisiä. Tuuhea aviollinen tussu odotti vieraan uteliaita silmiä ja hellästi poimuja tutkivia sormia. Kun häpy oli märkä, herkäksi turvonnut, häpyhuulet saaneet tumman, valmiudesta kertovan violetin vivahteensa, oli aika toteuttaa vaimon kainosti mutta rohkeasti esittämä toivomus, riihen puinti.

Vaimo kierähti sängylle nelinkontin, ja vielä kerran käytiin läpi vapaina riippuvat rinnat, kauniisti kaartuva selkä ja naintipaikka pakaroiden alta. ”Kylläpä on romanttista”, vieras henkäisee, kun asettautuu vaolle, vaimon avuliaan käden ohjaamana.

Ja eihän sitä voi kuin ihastella. Vaimo on lujasti vartaassa, antautumassa vieraan miehen himolle ja paljaalle kalulle, avioliiton ulkopuoliseen siemennykseen.

3

2733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lopuksi junalla Riihimäelle?

    • Anonyymi

      Ja sitten heräsit päästämään kissaa pöydälle

    • Anonyymi

      Kyllä tekisi mieli päästä puimaan, oikein hyvältä kuulosti.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe