POLIISI PÄIHITTI UB:N

Anonyymi

Hienosti tehty. Kohta vankilat ovat ihan täynnä niitä. Mitenkähän homma hallitaan niissä.

12

<50

  Vastaukset

  • Kuinka mahtaa käydä natsimielisen vapaamuurarien rikollisjärjestön joista suurin osa on virkamiehiä .

  • Psyyke lääkkeitä riittää kyllä kaikille, älä huoli. Hieno huomata, että poliisikin on herännyt huomaamaan olevansa poliisi..

   • Poliisit on kuin lammaslauma joita virkamiehet paimentaa .


  • Hienoa että rikolliset lyötiin polvilleen ja perse paljaaksi.
   Tulee huumeiden käyttäjille kuivat ajat.

  • Helsingin Stockmannia vastapäisessä rakennuksessa taitaa edelleen olla ikkunoissa UB:n logot.

   • Älä, onko Aarnion yksi piilokonttoreista jäänyt ratsaamatta..?


  • Kumpi suurempi rikollijärjestö: ratsaaja vai ratsattu. Voivat olla tasavertaisia, toinen niistä vain palvelee politiikkojen tahtoa.
   Politiikkojen tahto: kansalaisten ryöstö verotuskeinoin.

   • No voi hyvät hyssykät. Lypsetäänhän lehmätkin päivittäin. Muuta somaliaan se on tax free valtio. Hymyile kuten he valkoisilla hampaillaan päästessään tänne, verottajan paratiisiin maksamaan auliisti veroja ja tukemaan näin meidän kansantaloutemme uutta ja aurinkoista aamunkoittoa. Sipilän. Soinin. Orpon. Ja nyt uuden punaisen pääministerimme Antti Rinteen johdolla.


   • Lehmän isäntä ja emäntä huolehtii omistaan, suomen valtio vain niitä mitkä toimii ryöstökoneistossaan!


   • Anonyymi kirjoitti:

    No voi hyvät hyssykät. Lypsetäänhän lehmätkin päivittäin. Muuta somaliaan se on tax free valtio. Hymyile kuten he valkoisilla hampaillaan päästessään tänne, verottajan paratiisiin maksamaan auliisti veroja ja tukemaan näin meidän kansantaloutemme uutta ja aurinkoista aamunkoittoa. Sipilän. Soinin. Orpon. Ja nyt uuden punaisen pääministerimme Antti Rinteen johdolla.

    Sanottakoon että Valtiohan se sieltä vittuilee ja menee henkilökohtaisiin tarjouksiin.
    Vittuileva valtio: henkilö joka pitää niinkuin Neuvotoliitossa aikoinaan ihmistä neuvostovastaisena, valtio ilmeisesti tässä tauksessa poliisihenkilö tai kielen mitan päässä poliisin peräaukosta!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sanottakoon että Valtiohan se sieltä vittuilee ja menee henkilökohtaisiin tarjouksiin.
    Vittuileva valtio: henkilö joka pitää niinkuin Neuvotoliitossa aikoinaan ihmistä neuvostovastaisena, valtio ilmeisesti tässä tauksessa poliisihenkilö tai kielen mitan päässä poliisin peräaukosta!

    No voi huvät hyssykät..
    Oletko kuullut sarkasmista?


  • Nyt ub meni ehkä hetkeksi polvilleen muttei kanveesiin. mitä sitten vaikka linna tuomoita heitille napsuis? ei mitään merkitystä.sehän vaan edelleen lisää heidän valtaansa muihin nähden, niin vankeihin kuin viranomaisiin joihin on jo nyt hyvät ja tiiviit vakiintuneet suhteet..

   Se mitä jatkossa asian tiimoilta tapahtuu on ett muutama pollari saa sulan hattuun ja kannuksia ylennyksilleen ja huom.koska operaatiossa oli eri alojen väkeä suorittamassa. on vuoto kohteitakin enemmän..

   nämä leikki kalu operaatiot ei poista ongelmia.koska ne todelliset johtoportaan ukot ja akat ei kulje liiviit päällä vaan puvuissaan ja kabineteissaan koreasti patsastelee...uutta renkiä ja piikaansa jo hakevat..ja niitähän riittää..

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   167
   5172
  2. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   144
   2729
  3. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1706
  4. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   261
   830