Suomen suurin rikollisjärjestö

Anonyymi

Suomen suurin rikollisjärjestö on natsimieliset vapaamuurarit joista suurin osa on virkamiehiä ym. toimihenkilöitä , järjestön toiminta perustuu mm. kostoon ja uhrien oikeuksien tuhoamiseen .

12

<50

  Vastaukset

  • Jokin virkamies vetoinen konna kerho suomessa on se on selvää jokaiselle, joka vähänkin lukee mediaa. mutta miksi? kuka siitä hyötyy? no aina ei suoranaisestikkaan kukaan..vaan kyse on palvelus palveluksesta periaattella toimivasta systeemistä jolloin taloudellisen oman hyödyn tavoittelu ei aina ole se ensisijainen asia..vaan lähinnäkin seuraava. kun systeemissä on on aina huom aina muistettava sen periaatteet ja sidokset. jolloin niitä oman hyödyn saajijakin riittää.

   • Katolisen kirkon julkaiseman raportin mukaan Kristuksen legioonan 33 pappia on hyväksikäyttänyt ainakin 175 lasta sen jälkeen, kun veljeskunta perustettiin vuonna 1941.
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006352548.html
    Seinäjoen Lakeuden ristissä kokoontuu Vapaamuurarit oletettavasti koko kirkko saarnaa viranhalitijan läksyä tottelemisesta. ja viranhaltijan tahtoon alistumiseta onhan poliisit ainakin vapaamuurareita päällystöltään ja koulutettuja käymään kansaansa vastaan ylemmän veljen suojaksi. Näitä näkyy uutisisissa päivittäin pitkin euroopan unionia.
    Englannin prinssi pedofiili rinki kertoo millaisia nämä muita parenmmat ovat nauttivat veljeskunnan suojaa siksi vapaalla jalalla kuten jokainen murhan suorittanut poliisikin. Poliisi hyökkää aseistettuna tappaa syyttäjä päästää syytteitä syytöntä vastaan joka tapettu on keksittu pakenevia naisia sun muita verrukkeita murahaajien suojaksi joista jiokainen vapaalla jalalla,


  • Edellisiin! HÖPÖ HÖPÖ. Palatkaa todellisuuteen.

  • Mees ny hoitoon jo.

   • Et näköjään kestä totuutta vai onko sinulla joku selitys vapaamuurarien rikolliselle toiminnalle .


  • Hitleri on vapaamuurarien esikuva .

   • Hitler kaasutti Saksan vapaamuurarit 30-40 luvulla.


  • Allah on suurin rikollinen maailmassa ja myös homoseksuaali sekä koiraseksiin ihastunut.

  • Aika harmitonta porukkaa ne on, vetävät pingviinipuvut päälle ja palvovat juutalaisten jumalia. Ennen kaikkea tukevat toisiansa , jotta saavuttavat johtavan roolin yhteiskunnassa. Koettakaa hakea työpaikkaa, jossa muurari on valitsemassa.
   Paikka on varattu. Saatetaan sanoa työttömälle esim. että en ota koskaan itseäni vanhempaa työntekijää töihin tms, jotta turhista hakijoista pääsee eroon.

   • Kaikki vaparit kätyreineen on erittäin sairaita luulevat olevansa Jumalia .


  • tilastojen ja julkisten asiakirjojen, kuten oik.päätökset, oik. kanslerin ja oikeusasiamiehen, poliisipiirien, lääninhallitusten jne. suurin rikollisjärjestö on suomen poliisi. Tältä joukolta löytyy tuhansia rikoksia ja kaikki rikosnimikkeet on edustettuna, ikävää mutta totta. Suomen poliisi on ollut jo ptkään alennustilassa. Mitä isot edellä sitä pienet perässä. ikään liivijengi tai muu vastaava ei ole koskaan yltänyt yhtä korkealle, eli kyllä poliisi on sijalla 1.

   • Etkö ole joutunut tekemisiin Lestadiolasiten kanssa. Ovat päässeet soluttautumaan tavallisen ihmisen kanalta vaarallisiin tehtäviin ja hyväveli-systeemi toimii. Hämäävästi kaikki saasta tehdään hyvän nimissä.
    VAROKAA
    On verrattavissa rikollisjärjestöihin, vain aseet puuttuu.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   163
   5079
  2. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   122
   2154
  3. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   1620
  4. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   261
   820