MTV Finland (Music TV) muuttuu Paramount Network -kanavaksi.

Anonyymi

Muutoksia Music Television kanaviin

Paramount Network aloittaa Music Televisionin kanavapaikalla 1.10.2019

Music Television (MTV) kanaviin tulee muutoksia kaapeliverkossa 1.10.2019:

Kaapeliverkon ilmaiskanavan MTV Finland (Music TV) muuttuu Paramount Network -kanavaksi.

Mix-kanavapaketteihin sisältyvä MTV Music -kanava muuttuu MTV-kanavaksi.

8

135

  Vastaukset

  • "Mix-kanavapaketteihin sisältyvä MTV Music -kanava muuttuu MTV-kanavaksi."

   Eli huonommaksi menee kun musiikkikanavia katoaa ja reality-roskaa tulee tilalle.
   Viime vuodenvaihteessa lopetti kokonaan Viva, nyt loppuu MTV Music 24. Mikähän musakanava seuraavaksi loppuu? Viacom (MTV-kanavien ja Paramountin omistaja) ei arvosta katsojia näköjään lainkaan.

   • Eipä tuo MTV Finland mikään musiikkikanava ole ollut vuosiin. Sitä reality-roskaahan se nimenomaan on ollut, joten eipä tuossa paljoa menetä. Saksassa MTV taas on siirtynyt takaisin pääosin musiikkiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eipä tuo MTV Finland mikään musiikkikanava ole ollut vuosiin. Sitä reality-roskaahan se nimenomaan on ollut, joten eipä tuossa paljoa menetä. Saksassa MTV taas on siirtynyt takaisin pääosin musiikkiin.

    Nyt sotket MTV Finlandin ja MTV Music24:n, nimenomaan MTV Music24 on musiikkikanava jossa tulee musavideoita 24 tuntia vuorokaudessa ja ko. kanava on maksullinen. Se loppuu ja sen tilalle tulee roskaa esittävä kanava.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt sotket MTV Finlandin ja MTV Music24:n, nimenomaan MTV Music24 on musiikkikanava jossa tulee musavideoita 24 tuntia vuorokaudessa ja ko. kanava on maksullinen. Se loppuu ja sen tilalle tulee roskaa esittävä kanava.

    Joo aivan juuri näin. Uuden MTV:n sisältöä ei tosin ole julkistettu. Mutta jäähän noita musiikki-MTV-maksukanavia silti valikoimiin. Tosin ei antenniverkossa tietenkäänn. Iptv:stä en tiedä.


   • "Uuden MTV:n sisältöä ei tosin ole julkistettu. "

    Ainoastaan pääpiirtein ennakkoon tiedotettu siten että,
    "MTV Music on esittänyt musiikkivideoita ja 1.10.2019 kanavan tilalle tuleva MTV esittää pääosin reality ja komediasarjoja."


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Uuden MTV:n sisältöä ei tosin ole julkistettu. "

    Ainoastaan pääpiirtein ennakkoon tiedotettu siten että,
    "MTV Music on esittänyt musiikkivideoita ja 1.10.2019 kanavan tilalle tuleva MTV esittää pääosin reality ja komediasarjoja."

    Eli samanlaisena taitaa säilyä. Saksassahan MTV siirtyi jokin aika sitten takaisin pääosin musiikkikanavaksi ja muuttui samalla takaisin ilmaiskanavaksi.


   • Tuosta voisi päätellä äkkiseltään että, nyt sitä nykyisen MTV Finlandin ohjelmasisältöä katsellaan jatkossa myös maksukanavalta keillä niitä kanavia on.
    Tuossa kun kirjotetaan että, MTV Music kanavan tilalle tuleva MTV esittää pääosin Realityä ja komediasajoja.

    Tietenkin samantyyppiset ohjelmat jatkanee myös Paramount Networksin ohjelmapaikalla plus sitten ne elokuvat minkätasosia sitten ovatkaan. Esittääkö tuo maksukanava sitten musiikkivideoita, jos esittää miten paljon jatkossa? Esittääkö paramount Networks jatkossa enää musiikkivideoita ollenkaan on?

    Suomessahan perinteisesti seurataan aina Ruotsin esimerkkiä ja meillä on lokaalit nordic versiot joten siinä määrin keski-euroopan, Saksan kanavien ohjelmasisältöjen vertaaminen mitä mahdollisesti täällä tarjottaviin voi olla
    kaukaa haettua.

    Saksassa on sinällään paljon mielenkiintoisia uudempia ja vanhoja elokuvia/sarjoja esittäviä kanavia kyllä paljonkin ja helposti osa vastaanotettavissa lautasantennilla täälläkin mutta nepä on kaikki dubattuja saksaksi joten ei niistä kaupallisista maksuttomista paljon hyödy jos ei ymmärrä saksankieltä. Useimpiin ei saa tekstitystä eikä tarjota originaali audiota. Sama se on ainakin espanjan, ranskan sekä italian kanavilla.


  • Niin, millainen propagandakanava tästä tuleekaan. Ainakin (mainoksen perusteella) haukutaan sitä tiettyä ryhmää USA:ssa ja varmaan täällä Suomessakin nationalisteja, niinkuin tämä nykykehitys on mennyt (ainakin yrittäny mennä)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   228
   6330
  2. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   50
   3802
  3. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   58
   2460
  4. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   121
   1000
  5. Martina yritti herätellä vain Stefania.

   Yritti herätellä pari vuotta sitten, kun kävi katsomassa asunto ja otti kuvia sieltä, että tänne me tyttöjen kanssa muutamme. mutta Stefan pyysi tak
   103
   878