Postin nimissä on lähetetty viime aikoina paljon huijausviestejä.

Anonyymi

Postin nimissä lähetetään huijausviestejä, joissa vaaditaan ”paketin tullausta”. Kyseessä on tilausansa.Postin nimissä lähetetään parhaillaan suomalaisille huijaustekstiviestejä. Puhelimeen saapuvassa viestissä kehotetaan klikkaamaan linkkiä, ja suorittamaan ”postipaketin tullaus”.

Huijausviestin sisältö on seuraava:

Hyvä asiakas, pakettiasi ei voitu toimittaa 6.9.2019, koska tullimaksuja ei ole maksettu. Seuraa ohjeita: http://[OSOITE POISTETTU].

Jos puhelimessa on ennestään aitoja Postin saapumisilmoituksia, ne menevät samaan viestiketjuun näiden kanssa. Huijausviestin lähettäjän osoite on väärennetty.

Linkin klikkaaminen johtaa verkkosivulle, jolla käytetään Postin logoa. Eteenpäin klikkaaminen vie toiselle sivulle, jossa pyydetään maksukortin tietoja 4,95 euron maksun suorittamiseksi. Kyseessä on todellisuudessa paljon tätä kalliimmaksi käyvä tilausansa.

Sivun näkyvän osan ulkopuolella kerrotaan pienellä tekstillä, että kyseessä kuukausitilaus HealthyBuddy.eu-palveluun. Kolmen päivän kuluttua maksutietonsa antaneilta aletaan veloittaa kuukausittaista 69,95 euron maksua.

Postin nimissä on lähetetty viime aikoina paljon huijausviestejä.

2

<50

Vastaukset

  • Minäkin sain postilta ilmoituksen etelänavalta saapuneesta sarvikuonosta, jota en edes muistaakseni ole tilannutkaan ja sitten vaadittiin tullausta. Onneksi vaimoni tuli hätiin ja sanoi, että ei hänkään ole tilannut kyseistä luontokappaletta lemmikikseen ja näin sitten yhteistuumin päätimme olla tullaamatta kyseisen lähetyksen.

    • Tässä yksi lähettäjä huijausviesteille Prisman nimissä.
      reply@concerning.turbodragon.org


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.