Postin nimissä on lähetetty viime aikoina paljon huijausviestejä.

Anonyymi

Postin nimissä lähetetään huijausviestejä, joissa vaaditaan ”paketin tullausta”. Kyseessä on tilausansa.Postin nimissä lähetetään parhaillaan suomalaisille huijaustekstiviestejä. Puhelimeen saapuvassa viestissä kehotetaan klikkaamaan linkkiä, ja suorittamaan ”postipaketin tullaus”.

Huijausviestin sisältö on seuraava:

Hyvä asiakas, pakettiasi ei voitu toimittaa 6.9.2019, koska tullimaksuja ei ole maksettu. Seuraa ohjeita: http://[OSOITE POISTETTU].

Jos puhelimessa on ennestään aitoja Postin saapumisilmoituksia, ne menevät samaan viestiketjuun näiden kanssa. Huijausviestin lähettäjän osoite on väärennetty.

Linkin klikkaaminen johtaa verkkosivulle, jolla käytetään Postin logoa. Eteenpäin klikkaaminen vie toiselle sivulle, jossa pyydetään maksukortin tietoja 4,95 euron maksun suorittamiseksi. Kyseessä on todellisuudessa paljon tätä kalliimmaksi käyvä tilausansa.

Sivun näkyvän osan ulkopuolella kerrotaan pienellä tekstillä, että kyseessä kuukausitilaus HealthyBuddy.eu-palveluun. Kolmen päivän kuluttua maksutietonsa antaneilta aletaan veloittaa kuukausittaista 69,95 euron maksua.

Postin nimissä on lähetetty viime aikoina paljon huijausviestejä.

2

<50

  Vastaukset

  • Minäkin sain postilta ilmoituksen etelänavalta saapuneesta sarvikuonosta, jota en edes muistaakseni ole tilannutkaan ja sitten vaadittiin tullausta. Onneksi vaimoni tuli hätiin ja sanoi, että ei hänkään ole tilannut kyseistä luontokappaletta lemmikikseen ja näin sitten yhteistuumin päätimme olla tullaamatta kyseisen lähetyksen.

   • Tässä yksi lähettäjä huijausviesteille Prisman nimissä.
    reply@concerning.turbodragon.org


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   140
   4554
  2. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   129
   4538
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1199