Bassoradio lopettaa kaikki erikoisohjelmansa

Anonyymi

Bassoradio siis lopettaa lähes kaikki n. 50 musiikin erikoisohjelmaansa. Eli tekee ns. "Radiomafiat". Iltaan varmaan tulee joku helvetin mielenkiintoinen "Basson Ilta", jossa soitetaan samaa paskaa kuin päivisinkin ja väliin kerrotaan paljonko kello ja mitä kanavaa kuuntelet ja hassunhauskoja kuuntelijakilpailuita. Muutamalle suosituimmalle erikoisohjelmalle on tarjottu jatkoa, mutta ainakin parin ohjelman tekijät ovat kieltäytyneet. Olisi ilmeisesti vaadittu soittolistamusiikkia väliin, joten eivät suostuneet ehtoihin.

Basson vahvuus oli nimenomaan nuo erikoisohjelmat ja aiemmin se, että se soitti kappaleet ennen muita kanavia, eikä kuluttanut niitä puhki. Tuolta osin Basso vajosi roimasti alaspäin, kun Roberto Rodriquez siirtyi YleX:lle. Basso alkoi soittamaan samoja biisejä kuin muutkin kanavat, ja usein vasta kun ne olivat muilla kanavilla soineet jo ties kuinka pitkään. Kappaleet myös roikkuvat soitossa kuukausia, kun aikaisemmin yhtä kappaletta pyöritettiin vain muutama viikko, eikä ehtinyt kulua puhki.

6

560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aamen, ei juuri lisättävää. Itsekin kuuntelen noita erikoisohjelmia ja mua suoraan sanottuna v*tuttaa että ne lopettaa nuo.
      Bassoradio tulee tuon erikoisohjelmien lopetuksen takia kuolemaan vuodessa tai parissa!!!

    • Anonyymi

      Eipä ole Roberto Rodriquez saanut Ylex:llä mitään erikoista aikaan mitä olen biisilistoja tutkinut. Eikä YLEX:n kuulijamäärät ole parantuneet siitä mitä olivat ennen tyypin palkkaamista. Enemmänkin vain laskeneet. Sellainen ihmemies.

      Tästä syystä itse kuuntelenkin kanavaa, joka soittaa monipuolisimmin musiikkia Suomessa ja itseasiassa koko Pohjoismaissa ja monet uutudet ensimmäisenä tai jopa ainoana Suomessa. Vain harvoja suosituimpia biisejä soitetaan kuukausitolkulla (6kk) ja niitäkin joita soitetaan niin niiden vuorkautisia toistomääriä lasketaan selvästi mitä kauemmin kappale on ollut soitossa.

      • Anonyymi

        Huonommaksi kaikki yleensä meneeki Bassoradiostakin tuli ohjelmavirta radio kun aiemmin oli enempi ohjelmistoradio musiikin erikoisohjelmineen.

        Pikkuradiossa ns. hyvää työtä tehneelle voi hyvinkin käydä niin ettei sitten isompaan radioon päästyään enää tehdäkkään niin hyvää työtä.

        Sitten on niitä määräaikaisella toimiluvalla lähettäviä jotka pysyvämmän toimiluvan saatuaan joko myy radiotoiminnan jollekin usein isolle yhtiölle tai tekee muutoksia ettei sitä asemaa enää sen jälkeen jaksa kauaa kuunnella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huonommaksi kaikki yleensä meneeki Bassoradiostakin tuli ohjelmavirta radio kun aiemmin oli enempi ohjelmistoradio musiikin erikoisohjelmineen.

        Pikkuradiossa ns. hyvää työtä tehneelle voi hyvinkin käydä niin ettei sitten isompaan radioon päästyään enää tehdäkkään niin hyvää työtä.

        Sitten on niitä määräaikaisella toimiluvalla lähettäviä jotka pysyvämmän toimiluvan saatuaan joko myy radiotoiminnan jollekin usein isolle yhtiölle tai tekee muutoksia ettei sitä asemaa enää sen jälkeen jaksa kauaa kuunnella.

        En tunne yhtään entistä radioalan yrittäjää, joka olisi rikastunut omistamalla ja pyörittämällä paikallisradiota. Tunnen sen sijaan joitakin, jotka ovat rikastuneet myymällä radionsa isolle kansainväliselle yhtiölle. He elelevät nykyisin leppoisaa elämää työtä silloin tällöin harrastuksena tehden. Olisin tehnyt ihan samalla tavalla, jos olisin radion joskus omistanut.


      • Anonyymi

        Roberto Rodriquez ei ole YleX:n musiikkipäällikkö, vaan uuden musiikin ohjelmien tuottaja. Ensi töikseen lähes kaksi vuotta sitten Roberto perusti YleX:lle neljä uutta eri genrejen uuden musiikin ohjelmaa, jollaiset oli YleX:ltä kaikki lopetettu vuosikausia sitten.


      • Anonyymi

        Yhden miehen show?. Jos kerta Rodriquez on niin mahtava niin miksi sitten Ylex:n kuulijaluvut eivät hänen tultuaan ja kanavan uudistuttua hitusen eivät lähteneet lainkaan nousuun. Päin vastoin kuulijamäärät ovat aavistuksen laskeneet, mitä olivat ennen Rodriquezin palkkaamista ja uudistuksia. Ylellä kyseltiin mitä erikoisohjelmia kuulijat haluavat. Olisiko käynyt taas se perinteinen että uuden rockin ohjelma oli jo päätetty ja sitäkin kuulijat halusivat, mutta entä ne muut? Ei myöskään kuulijamäärillä mitattuna onnistuneita uudistuksia.

        Mitä mieltä on vaikka kanavalla olisi 10 eri genren uudenmusiikin ohjelmaa, jos suurin osa ohjelma-ajasta menee vuodessa samojen biisien toistamiseen. Tästä johtuen iso osa uutuksista mitä näissä Ylex:n ohjelmissa soi on viikkoja jopa kuukausiakin sitten julkaistuja, koska on tarve toistaa samoja biisejä jokaisessa ohjelman uudessakin lähetyksessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe