Radio Suomi

Te 50 täyttäneet jotka kuuntelette Radio Suomea.Lukekaan tämän päivän (11.9.)Helsingin Sanomien kirjoitus sivulla B25: Aikuiskanavalla soitetaan teinimusiikkia.Kirjoituksessa käy hyvin ilmi Johan Lindroosin ylimielinen suhtautuminen meihin 50 täyttäneisiin ja musiikkimakuumme,eli siihen että haluamme kuulla kyseisellä kanavalla 50,60 ja 70 luvun musiikkia.Kyseisestä Lindroosista on aikaisemminkin kirjoitettu tällä keskustelupalsatalla,eikä ollenkaan myönteiseen sävyyn.
Ilmoita


22 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Lindroosin suurin huoli näyttää olevan , että puhelinnumero ei tule julkisuuteen!
Kuinka voi tällainen tollo toimia radion musiikkipäällikkönä. Hesarin juttu oli
täyttä asiaa! Samalla tuli selvästi ilmi, kuinka palautteella pyyhitään p...tä Ylessä.
Ilmoita
Hällä väliä! Kuuntelen arkipäivisin Radio Suomesta vain uutisia pari kertaa päivässä. Juuri nyt soi tämä kanava: http://theepexpressradiostation.weebly.com/
Ilmoita
Kaikkien suomalaisten iskelmä- ja tanssimuusikoiden tulisi kerääntyä yhdeksi
lähetystöksi ja tehdä vierailu radio suomeen. Jos vaikka pari sataa henkeä saataisiin kokoon, niin tulisi edes hiukan huomiota asialle. Lindroos ja Ferm ollisivat tietysti tällöin lomalla (kuten aina ) , jotenkin pitäisi saada varmistettua heidän paikalla olo.
Porukalla voisivat bonuksena höyhentää molemmat.
Ilmoita
Käsittämätöntä touhua Ylessä. Koittakaapa soittaa Ylen keskukseen ja pyytäkää yhdistämään Johan Lindroosille ! Keskusta ohjeistanut, että minkäänlaista palaute-
puhelua ei HERRALLE saa yhdistää! Näin toimii verovaroin ylläpidetty Yle!
Ilmoita
HS kirjoitti täyttä asiaa.
2 VASTAUSTA:
Niin että laitetaan tilalle nykyistäkin yksitoikkoisempi soittolista niin Radio Suomen hunous paranee.

Miksi haluta huonosta, yksitoikkoisesta ja tylsistyttävästä vieläkin enemmän noita kaikkea.
Aika hataralla fatkatiedolla tehty juttu. HS kirjoittaja ei edes ole tutkinut mitä Radio Suomella soi enimmäkseen ja uskottiin suoraan Johan Lindroosin valheellinen selitys Radio Suomen musiikilinjan ja soittolistan ajankohtaisuudesta.

Miten HS:n juttu oli niin loistava ja täyttä asiaa, jos se oli tehty erittäin puutteellisilla faktoilla.
+Lisää kommentti
Pakko Yle-vero tulisi poistaa niin loppuu tämä ärsyyntyminen, asiallinen sekä asiaton kritisoiminen. Yhdestäköön kaupallisesta ei täällä jauheta samassa määrin.

Vaatikaa Yle-veron poistoa niin Radio Suomellakin on pakko alkaa miellyttämään hieman enemmän yleisöään. Silloin kuulijakadollakin on merkitystä kun rahavirta ei ole varma ja vakio.
1 VASTAUS:
Ei se auta vaikka kuinka vaatisi Yle veron poistoa,ei vaikka tehtäisiin asiasta kansalaisaloite.Se ei menisi läpi eduskunnassa.Tavallista kansaa ei kuunnella.Parasta kun vaihtaa kanavaa.
+Lisää kommentti
Juttu luettavissa tuolla
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006234055.html

Palautettakin selkeämpi indikaattori kanavan yleisösuhteelle ovat kuuntelijaluvut. Niissä on tapahtunut hidas mutta varma romahdus. Vielä kesällä 2015 Radio Suomen viikkotavoittavuus oli 40 prosenttia suomalaisista. Nyt kanavan tavoittavuus on 32 prosenttia.
Ilmoita
Radio Suomen monipuolisin ja viihdyttävin ohjelma on keskiyöllä lähetettävä Toiveiden yö. No musiikki onkin kuuntelijoiden valitsema, ei soi Vesala, eikä Tähkä.
1 VASTAUS:
Myöskin ohjelmissa Onnen sävel, Puhelinlangat laulaa,Kuuntelijan lista ja Entisten nuorten sävellahja tulee kuuntelijoiden valitsemaa musiikkia,eli vain tiettyinä päivinä ja tiettyyn kellonaikaan,ei siis päivittäin.
+Lisää kommentti
Kulloinkin toimittajan oleva henkilö valitkoon musiinkin ohjelmaansa. Ja vähät välittäköön Lindroosin mielipiteistä.
2 VASTAUSTA:
Ei pysty valitsemaan. Musiikki tulee tietokoneelta soittolistan mukaan, eikä toimittaja pysty siihen itse vaikuttamaan.
Ei kai sitä tietokoneen orjia pidä olla.
+Lisää kommentti
Luulisi että väestön ikääntyminen on Radio Suomelle suuri mahdollisuus, mutta ei: kuulujakunta vain vähenee. Itsekin kuulun tähän kanavaa vaihtaneiden joukkoon. Tosin, Ylen kannalta myönteisesti, Radio Ykkönen nykyään suosikkini.

Joskus jaksan Radio Suomea aamun ensimmäisiin alueuutisiin asti, mutta alueellinen sisältökin on kuihtunut, uutiset lähinnä maakuntalehdestä kopioitu. Musiikkivalikoima viimeistään saa vaihtamaan Ykköselle.
Ilmoita
googleen kun kirjoittaa radio suomi soittolista , aukeaa biisit infon sivu.
Yhdellä silmäyksellä näkee kuinka onnetonta tavaraa Lindroos meille syöttää.
Lopputulema: ei ainakaan RS :a kuuntelemalla aikaansa kuluttaa.
Ilmoita
Mielenkiintoinen lähtökohta uudistusten tekemiseen jos jo oletusarvona on että "kannattavuus" laskee kun tehdään uudistuksia!

Eli kun
"viikkotavoittavuus oli 40 prosenttia suomalaisista. Nyt kanavan tavoittavuus on 32 prosenttia"

”Aina kun on uudistuksia, se näkyy luvuissa. Ei meillä ole syytä olla huolissaan”, Lindroos toteaa.
Ilmoita
"Aina kun on uudistuksia, se näkyy luvuissa. Ei meillä ole syytä olla huolissaan”, Tuossa lauseessa se hänen ylimielisyytensä juuri näkyy.
Ilmoita
Radio Suomen edeltäjässä, Ylen rinnakkaisohjelmassa soitettiin 70- ja 80-luvuilla päivän hittejä mutta lisäksi vaikkapa sotaaedeltäneitä iskelmiä. Suomenkielisiä radiokanavia oli pitkään vain kaksi, joista toinen, Yleisohjelma vastasi pitkälti nykyistä Ylen Ykköstä.

Tällä hetkellä lähes kaikki nuoremmat kuuntelevat kaupallisia kanavia tai YleX:ää, joten Radio Suomessa ei tarvitsisi soittaa niin paljoa tuoretta musiikkia. Yleissivistyksen kannalta sitä voisi esittää jonkin verran, jottemme me yli viisikymppiset vanhukset aivan kalkkeudu.
1 VASTAUS:
"Tällä hetkellä lähes kaikki nuoremmat kuuntelevat kaupallisia kanavia tai YleX:ää, joten Radio Suomessa ei tarvitsisi soittaa niin paljoa tuoretta musiikkia. "

Kaikki nuoret eivät kuuntele paljoakaan radiota. Oletko kuullut streemauspalveluista. Ylex;än kuulijaluvut ovat laskeneet reilun 10 vuoden takaisesta puolella.

Radio Suomessa soi jo nykyisellään erittäin vähän tuoretta musiikkia eli tehdään kanvasta entistäkin yksittoikkoisempi. Sekö on hyvä ja toimiva ratkaisu?

Se että sinä ja Radio Suomen juontajat ovat ihan pihalla uudesta musiikista ei tarkoita, että Radio Suomella soi paljon tuoretta musiikkia. Monta kertaa olen onnistunut kuulemaan kun jossain on Radio Suomi soinut. Seuraavassa uutta/tuoretta musiikkia siltä ja siltä. Kuitenkin silloin on soitettu se artistin tai yhtyeen 1-3 vuotta vanha biisi, jonka välillä on julkaistu parhaimmillaan 2 uudempaa biisiä ja uusin monesti kuukauden jopa viikon kahdenkin sisään. Vaikka sinä menet tähän sumutukseen niin se ei muuta väitettäsi oikeaksi faktaksi eikä Ylen puoleltakaan radiosuomen viestinnästä musiikin osalta vastaavien suussakaan sellaiseksi muutu.

Faktan voit tarkistaa soittolistatiedoista Ylen ja biisit sivuston kautta. Ylivoimaisesti suurin osa tänä vuonnakin vuorokaudessa soitetuista kappaleista on vuoden, vuosien ja vuosikymmenten vanhoja vain murto-osa on 2019 julkaistuja.

Poistetaanko soittolistalta ne kulloisenakin päivänä soivat muutamat uutudet ja korvataan jollain vanhalla isolla hittibiisillä. Päinvastoin! Radio Suomen tulisi oikeasti tehdä sit mitä sieltä viestitään. Olla oikeasti ajankohtainen musiikissa ja oikeasti monipuolinen.

Miksi pitäisi huudatta aina vain samoja Paula Koivuniemen, Tapani Kansan ynnä muiden vanhoja suurimpia hittejä, jos voisi soittaa laajemminkin heidän tuotantoaan sekä uusia julkaisuja, kun niitä julkaisevat. Tuota saadaan jo nyt kaikkien Radio Suomessa soivien artistien ja yhtyeiden osalta.
+Lisää kommentti
Kohta radio Suomella ei ole kuin kolme kuuntelijaa. Lindroos, Ferm ja Keskitalo.
Kannattaako koko kanavaa enää ylläpitää.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Radio Suomi

Te 50 täyttäneet jotka kuuntelette Radio Suomea.Lukekaan tämän päivän (11.9.)Helsingin Sanomien kirjoitus sivulla B25: Aikuiskanavalla soitetaan teinimusiikkia.Kirjoituksessa käy hyvin ilmi Johan Lindroosin ylimielinen suhtautuminen meihin 50 täyttäneisiin ja musiikkimakuumme,eli siihen että haluamme kuulla kyseisellä kanavalla 50,60 ja 70 luvun musiikkia.Kyseisestä Lindroosista on aikaisemminkin kirjoitettu tällä keskustelupalsatalla,eikä ollenkaan myönteiseen sävyyn.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta