Matkaseuraa miehistä

Viikoksi Kreikka tai Espanja 2019.
Biseksuaali 41v hieman nudismista kiinnostunut rento ja rauhallinen kaveri olis matkakaveria vailla. Jakamaan majoituksen ja kulut! Ei mitään jatkuvaa seuraa päivittäin. Mutta senverta samanhenkinen että ei nuo illan viimeiset auringonsäteet huoneen parvekkeella munasiltaan häiritsisi. Eli rento asenne iso plus + Mielummin myös olisi itseä vanhempi rauhallinen jalatmaassa tyyppi. Yhteystiedot löytyy ja on @suomi24.

3

52

Vastaukset

  • Luulisi yksinäisiä matkalaisia olevan miehissä pilvinpimein.

  • Justiinsa, onhan yksinäisiä paljonkin, minä niistä yksi ja etsin matkaseuraa. Mutta en kenen tahansa kanssa. Nuo hintit ja BI mahtaneet jätän suosiolla pois matkasta, samoin runkut, en huoli kuin naisen ja senkin oltava totaalinen hetero. Eikä matkasta silti tule mikään seksiloma, en sikaile missään sexin varjolla. Tai harrasta sitä reissuilla, jotain rajaa matkailussakin oltava.

    • Toisille seksuaalisuus on ihan yksinkertainen asia, eivätkä näe sitäkään elämän osa-aluetta noin monimutkaisena. Ja hyvin usein tuo juttu on osa lomailua siinä missä auringonotto tai mikä tahansa nautinto. Lomalla on ihan sallittua nauttia! Tehdään töitä ja kärvistellään tylsyydessä tuollai takapajuisesti sitten taas arjessa kotisuomessa :D


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.