Mitä mieltä?

Anonyymi

Menneinä kausina oli alkoholitarjoilua. Ensimmäisissä kausissa sopivasti, viimeisissä liikaa.
Onko nyt kuitenkin mennyt liian kuivaksi? Itse olen sitä mieltä, että voisi viikonloppuna olla yhtenä iltana pienet juhlat juomineen. Tulisi vähän säpinää tuonne. Ainakin koostelähetyksiä katsovana on käynyt aika vaisuksi tuo touhu.
Vaikka en nyt kroppia haluakkaan varsinaisesti nähdä, niin oletteko huomanneet, ettei enää ole kylpyhuonekohtauksia?
Onko BB siis mennyt liian lässyksi?
Minusta on.

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Totta , Nyt viinaa taloon !!

   • Anonyymi

    Joo, touhu on mennyt ihme mummoiluksi. Kyllähän ihmisen kuuluu joskus "irrotella" ja "nollata". Ja hönössä ihmisiltä tulee aikas suoraa kommentointia. .


   • Anonyymi

    Oisko ohjaaja nyt niin nössö, että haluaa pitää BB:n päiväkotina?


  • Anonyymi

   Mielestäni BB voisi palata juurilleen myös tuossa alkoholitarjonnassa. Eli sama tarjonta kuin ensimmäisissä kausissa.

   Vaikka itse en käytä alkoholia, ymmärrän, että se kuuluu monen juhlameininkiin.

   Joku viittasi haluun nähdä asukkaiden genitaaleja. Hänelle vihjaisin, että niitä näkee selvemmin ja tarkemmin kuvattuna monella muutta sivustolla kuin BB:ssä (jossa niitä ei välttämättä näe ollenkaan). Jatka etsimistä tai kysy neuvoa vanhemmilta ihmisiltä.

   • Anonyymi

    Voisihan sitä vähän antaa porukan irrotella.

    Itse tuossa avauksessa mainitsin, ettei kylpyhuonejuttuja paljon näytetä. Ajattelin lähinnä sitä, kun aiemmilla kausilla siellä oli kaikki avointa. Aamuisin porukalla oli kiire suihkuun, kun lämmintä vettä ei kauaa tullut.


  • Anonyymi

   Nyt sitten on muutama kalja sauna ja balju, mutta keskellä päivää?

   Mitähän ne illlalla sitten tekee tai senjälkeen kun saunat ja baljut on ohi? Löhöävät vaan? Olisko ideaa siirtää baljua ja suanaa illemmalle eikä näin aikasin.

  • Anonyymi

   Ville, Timo, Kevein, Tärinä sekä Hjalmari voisivat olla portsareina ja tuvamiehinä että saavat 8 muuta juhlia yhen viikolopun ja pääsee isovelikin nukkumaan välillä

  • Anonyymi

   Mitä tässä nyt on nähnyt pari Big Brother asukkaiden viikonloppua. Aika laimeasti sitä on juhlistettu. Saunottu ja saatu hetki lillua poreammeessa. Ei ole kuulunut edes musiikkia.Ei grillailla, eikä tule pitsalähettiä, tai subwayeväitä.
   Juomaksi saa halutessaan, pari tölkkiä alkoholipitoista virvoketta. Sitten isoveli jo kuuluttaa, että sauna ja ammeaika on nyt loppu, hus pois sieltä! Joten kaikki sieltä sitten häipyvät sisälle möllöttämään. Miksi he eivät saisi edes viikonloppuisin saunoa ja liota ammeissa kaikessa rauhassa, niin kauan kuin kutakin huvittaa? Koska onhan nuo viikot tuolla aika yksitoikkoisia ja pitkästyttäviä, lapsellisine päivätehtävineen. Lasten laivaleikkiähän tuo risteilyteemakin on, eikä mitään kunnon kilpailua. Jossa esim. jaettaisi porukka kahteen leiriin.
   Mitähän sähkön/vedensäästöä tämä lyhyt sauna+ammeessa pulahtaminenkin taas on?
   Näyttää kitsaalta pelleilyltä koko bb-kausi nyt. Talokin rakennettiin aika rumasta kierrätyskamasta ja kaikesta muustakin säästetään. Köyhäksi mennyt Suomen Big Brother.
   Eikö Bb.ssa olisi voitu säästää vaikka, tässt turhasta koostelähetysten yhteyteen ängetystä kommentointiosiosta? Jossa moneen kertaan, imelästi mielistellen kiitellään vieraita. Ihanan upean, mahtavaa, fantsun, huikeaa, että olitte täällä.
   Eihän ne Vehviläiset ja Hätöset siellä vieraineen ilmaiseksi ole vieraiden kanssa tyhjää jauhamassa. Pois vaan tämä joutava osio ohjelmasta, tyhjäntoimittajineen.
   Nekin palkkarahat voisi käyttää asukkaiden viihtyisyyteen ja hyödyksi.
   Tämä Bb ei ole mitään entisiin kausiin verrattuna. Aikaisemmissa tosin lähti vähän liikaakin mopo käsistä, sen viinan kanssa läträtessä. Asukkaiksi oli myös valittu enemmän, sellaisia bilehenkisiä ja alkoholista sekaisin meneviä. Nyt siellä on hillitynpää väkeä. Jotka ei ehkä edes kaipaa räväkämpää meininkiä.
   Ei ole ainakaan minkäänlaista valitusta kuulunut, näistä bileettömistä ja nuivista viikonlopuista.

   • Anonyymi

    Aivan ku mun suusta!! Se on just noin! Oon miettiny ihan samoin.


  • Anonyymi

   Mua ei haittaa yhtään vaikka eivät saisi alkoa tipan tippaa.

  • Anonyymi

   Asukasvalinnat todella osui minusta sikäeli nappiin, että moninainen porukka talossa. Äänestyksetkin sen todistaa kuinka asukkaiden antamat äänet on hajautunut pitkin asukkaita.

   Se mikä tämän kauden pilaa jo näinkin aikaisin on todella tuotannon kitsaus. Petteri Ahomaa on tämän kauden tuottaja. Haluaisin todella tietää, että onko Petteri todella niin ahne ihminen, että ohjelman tuottaja ei välitä vittuakaan siitä miten tuotantotyöstentely vaikuttaa itse ohjelmaan ja sen kiinnostavuuteen.

   Alkukauden perusteella tuotanto pyrkii säästämään ihan kaikessa. Katsojien pinna alkaa palamaan jo tässä niin hyvää onnea tuotannolle ja kitsaskelkaa keskenänne vaikka koko loppukausi!. Palautitte BB:n, mutta näillä pelimerkeillä olisi ollut parempi kun ette olisi sitä koskaan tehneet.

   • Anonyymi

    Joo, juuri näin. Mitä järkeä, jos ei viitsitä panostaa??
    Kaiholla muistelen vanhoja kausia. Ne viikkotehtävätkin..saattoivat olla liki koko viikon ulkona tekemässä tehtävää. Porukka ei päässyt päivittäin ees pesulle. Kyllä niin koukutti joka ilta.
    Ja aikoinaan se Ollin yöllinen sabotaasi viikkotehtävän autolle. Jännitin sitä, että joku asukkaista herää ja pistin silmät välillä kiinni:)


  • Anonyymi

   Ennen asukkaat joutuivat melkoisiin haasteisiin. Kun heidät oli jaettu eri joukkueisiin ja toiset elivät mukavasti ja toiset, saattoivat syödä viikon sardiinia ja näkkäriä. Voittajat pääsivät aina nauttimaan paremmasta elämästä, kuin hävinneet.
   Ei silloin kaikkia asukkaita vain hyysätty ja leikitty jotain risteilylaivaa ym.lapsellista.
   Silloin oli katsojiakin varmasti enemmän.
   Edellisinä kausina tuotantokaan ei säästellyt joka asiassa.
   Nyt pihtailu näkyy selvästi kaikessa.
   Talossa kävi aikaisempina kausina, oikeita artisteja, kosmetologeja, kampaajia ym. alojen ammattilaisia.
   Nyt säästösyistä asukkaat itse joutuvat leikkimään ja esittämään näitä kaikkia. Toivottavasti bb ei jatku ensi syksynä, jos se on tälläistä.

  • Anonyymi

   Tahtovat että BB ei jatkuisi enää tämän jälkeen ja siinä onnistuvat.

  • Anonyymi

   Minä olen odottanut fyysysiä tehtäviä taloon, ne auttavat ihmisen saamaan unen iltaisin, silloin ei tarvii valittaa että ei nukuta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   180
   4168
  2. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   297
   2580
  3. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   29
   2346
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2120
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1347
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   128
   1035
  7. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   37
   979
  8. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   47
   928
  9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   331
   880
  10. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   65
   857
  Aihe