Sabai Room ja Sabai Land olivat paikkoja

missä nöösipoikana tuli vierailtua. Ne olivat hienostuneita paikkoja missä pidettiin tarkka huoli ettei intiimialueille kosketeltu jollei sitä itse sitä halunnut. Siellä pestiin matkamies huolellisesti tarvittaessa kahden pesijättären voimin. Hieman hinnakastahan tuo oli mutta kyllä asteli sitten tyytyväinen ja punaposkinen poika paikasta ulos. Yrmeää naamaa en kenelläkään nähnyt.

Mikään muu kuin pesu ei olekaan tuolla mahdollista koska onhan prostituutio ja varsinkin sen välittäminen Thaimaassa ankarasti lailla kiellettyä. Tätähän ei moni tiedä.

Hyvissä voimissa on vieläkin Sabai Room; hyvä palvelu on jatkuvuuden tae:
https://www.youtube.com/watch?v=inDL2jHctHc

Kilpailevia yrityksiä on sen jälkeen tullut johtuen yhä kasvavasta kysynnästä.

8

<50

  Vastaukset

  • Joo, hyviä paikkoja, käymisen arvoisia

  • Eikä Maken mestoillekaan ole järjetön matka? Taskubiljardin pariin?

   • Taikka pers'kärpästen läpsyttelyyn?


   • Chiang maissa kävin saippuahuoneella. Valitsin geishaksi pukeutuneen ja meikanneen hieman vanhemman isotisuisen naisen. Oli omituinen höpöttäjä joka tarjoutui vaimoksi samantien selostaen mitä kaikkia kotitaloustöitä osaa tehdä.
    Kyseisessä laitoksessa huoneet oli huonossa kunnossa ja kylmiä. Ihan ok setti mutta Pattayalla ei niin tasottomia saippuointipaikkoja ole. Olin sitten seuraavalla kerralla Pattayalla ja kukas se siellä saippuakaupan orrella istuikaan.. No geishapa hyvinkin. Onneksi ei tunnistanut.
    Japanissa oikeat parhaat geishat veloittavat yhdestä teeseremonia illasta jopa 50 000 dollaria. Asiakkaana ei ole turistit vaan suurliikemiehet ja mafiapäälliköt. Japanilaiset on maailman pervoin kansa. Sellaista ei ole muualla vielä keksittykään tällä saralla mikä Japanissa on arkipäivää.


   • Heh heh, juuri näin.
    Japanilaiset ovat maailman älykkäintä ja pervointa kansaa.


  • Pattaya on Paratiisi

   Niin uimarille kuin naimarille

  • Miksi bensa hinta nousee Suomessa mutta ei Thaimaassa ?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   285
   6454
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   89
   4265
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   135
   1552
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   69
   1327
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   82
   765