Kirjeenvaihtoa sähköpostien välityksellä

Anonyymi

Moikka! Täällä kirjeenvaihto ystäviä etsiskelee 38-vuotias nainen suunnilleen samaa ikäluokkaa olevista mukavista,sosiaalisista lapsettomista ihmisistä. Olen: sosiaalinen,rauhallinen,ihmisten kanssa toimeen tuleva,puhelias,elämänmyönteinen,mukava ihminen. Harrastan: lenkkeilyä,pyöräilyä,uintia,valokuvausta,lukemista,matkustelua,leffoja,netissä surffailua,kuvataidetta,helmitöitä,kryptoja/ristikoita,musiikkia,kuntosalia... paljon siis kaikenlaista ja mitä milloinkin vapaa-ajalla ehtii.

Matkailu on lähellä sydäntä ja opiskelenkin matkailualaa. :) Liikunta,terveelliset elämäntavat ja hyvinvointi on myös lähellä sydäntä. Baareissa en käy ja alkoholia en juurikaan käytä,korkeintaan joskus harvoin muutama juhlatilaisuuksissa,mutta siinäpä se.

Asioita mistä tykkäilen: eläimet (koirat varsinkin) matkustelu,musiikki,leffat,korttipelit,kirjallisuus,kirjastot,shoppailu,kirpparit,meilien kirjottelu,ruuanlaitto,leipominen,kotiruoka,kiinalainen ruoka,vaaleanpunainen väri,tatskat,lävärit,netissä surffailu,nettipelit,sosiaalinen media,valokuvaus,musiikki,reality ohjelmat,sisustaminen,liikunta,kauneus ja terveys,hyvinvointi,sauna,kesä,syksy,joulu,mökkeily,kaupunki,maaseutu...

Kirjekaverilta toivon keskustelutaitoa,pitkiä meilejä ja kiinnostusta kirjoitteluun. Etsin pitkäaikaisia kirjekamuja. Toivon myös,että meiliä ei tarvitse odotella kuukausia koska oma kiinnostus aikakin menee siinä.

Asuinpaikallasi ei ole väliä,voit olla mistä tahansa. Itse olen kajaanista ja jos läheltä satut olemaan niin toki live ystävätkin kelpaa. :) Laitahan meiliä tulemaan jos tämän tekstin perusteella yhtään kiinnostaa alkaa kirjoittelemaan. :)

paratiisipupu@gmail.com

2

79

  Vastaukset

  • Tervehdys. Nyt olisi aikaa viestitellä. Jos naisasialiike kiinnostaa niin voisi jutella pidempäänkin.

   • Jos saisi vielä osoitteen mihin kirjoittaa?


  SEISKA.FI

  • Sara Siepin syntymäpäivä alkoi kolmen hengen aamiaisella - hauskasti pukeutunut ex-missi odottaa viikonlopun bileitä: "Lauantaina juhlitaan!"
  • Paljonpuhuva IG-päivitys - Temptation Island Suomen viitoskaudelta tutut Atso ja Lotta erosivat?!
  • Brittihovissa pyöritellään päitä – Sarah ja Andrew ovat saaneet aikaan huiman velkasotkun!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   147
   8943
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   7873
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   177
   2117
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1853
  5. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   62
   1086