Kirjeenvaihtoa sähköpostien välityksellä

Anonyymi

Moikka! Täällä kirjeenvaihto ystäviä etsiskelee 38-vuotias nainen suunnilleen samaa ikäluokkaa olevista mukavista,sosiaalisista lapsettomista ihmisistä. Olen: sosiaalinen,rauhallinen,ihmisten kanssa toimeen tuleva,puhelias,elämänmyönteinen,mukava ihminen. Harrastan: lenkkeilyä,pyöräilyä,uintia,valokuvausta,lukemista,matkustelua,leffoja,netissä surffailua,kuvataidetta,helmitöitä,kryptoja/ristikoita,musiikkia,kuntosalia... paljon siis kaikenlaista ja mitä milloinkin vapaa-ajalla ehtii.

Matkailu on lähellä sydäntä ja opiskelenkin matkailualaa. :) Liikunta,terveelliset elämäntavat ja hyvinvointi on myös lähellä sydäntä. Baareissa en käy ja alkoholia en juurikaan käytä,korkeintaan joskus harvoin muutama juhlatilaisuuksissa,mutta siinäpä se.

Asioita mistä tykkäilen: eläimet (koirat varsinkin) matkustelu,musiikki,leffat,korttipelit,kirjallisuus,kirjastot,shoppailu,kirpparit,meilien kirjottelu,ruuanlaitto,leipominen,kotiruoka,kiinalainen ruoka,vaaleanpunainen väri,tatskat,lävärit,netissä surffailu,nettipelit,sosiaalinen media,valokuvaus,musiikki,reality ohjelmat,sisustaminen,liikunta,kauneus ja terveys,hyvinvointi,sauna,kesä,syksy,joulu,mökkeily,kaupunki,maaseutu...

Kirjekaverilta toivon keskustelutaitoa,pitkiä meilejä ja kiinnostusta kirjoitteluun. Etsin pitkäaikaisia kirjekamuja. Toivon myös,että meiliä ei tarvitse odotella kuukausia koska oma kiinnostus aikakin menee siinä.

Asuinpaikallasi ei ole väliä,voit olla mistä tahansa. Itse olen kajaanista ja jos läheltä satut olemaan niin toki live ystävätkin kelpaa. :) Laitahan meiliä tulemaan jos tämän tekstin perusteella yhtään kiinnostaa alkaa kirjoittelemaan. :)

paratiisipupu@gmail.com

2

<50

Vastaukset

  • Tervehdys. Nyt olisi aikaa viestitellä. Jos naisasialiike kiinnostaa niin voisi jutella pidempäänkin.

    • Jos saisi vielä osoitteen mihin kirjoittaa?


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.