Aihe

Onko niitä lintuja kuin metsästysajat antaa olettaa

Anonyymi

Miten on jotka mehtään on uskaltaneet, onko kanalintuja rajusti.

9

<50

  Vastaukset

  • on on on

  • Ei ainakaan täällä Keski-Suomessa. Tänään viisi tuntia kiertelin ja havainnot olivat muutamassa pyyssä. Ei teeriä, eikä metsoja. Lienevät piilotelleet, tai niitä ei sitten ole. Marjoja vähän, voi johtua siitäkin?

  • Ylä lapissa on Riekkoja laikukkaasti , yksi riekko neliö kilometrillä .

  • Etelä-Pohjanmaan eteläisessä osassa näyttää yhtä huonolta, kuin muutenkin viime vuosina. 1980-luvulla esim teeriä vielä oli kohtuullisesti, eikä kuitenkaan kukaan edes ehdottanut metsästysajan pidennystä. Ja nyt kun lintuja todella vähän, niin jotkut valopäät keksivät mennä pidentämään teerijahtia joulukuun puolelle asti. Ei kyllä päättäjillä järki päätä pakota.

  • Mitä nuita säästelemään ei muuta kuin piippu kuumaksi vaan kun se on kerran laillista , niin minä ainakin teen , Nöösi poikana jätin Metsoja ampumatta , minusta niitä oli niin vähän , kas kummaa M hallitus rupes myymaan turisti lupia maakuntiin , sen jälkeen .....piippu on ollut kuumana ainakin minulla .

  • Ei kannata jäähä märehtiin mitä päättäjät päättää , jos se pn laillista ja lakia ei rikota ammutaan vaa , antaa palaa vaan .

  • Metsissä niin paljon lintuja, ettei tarvi kun perällä hutkia alas, niin monta kun haluaa.

  • Keskilapissa löytyi lintuja, mutta ei nyt mitenkään ihmeellisesti. Paras vuosi kyllä muutamaan vuoteen. Poikueet olivat mielestäni pienempiä kuin viime vuonna, mutta niitä oli enemmän.

  • Eipähän noita lintuja nyt aivan parvissa lentele ja puissa istuksi, vaikka jotkut noin kehuvatkin. Kun kävin Kainuussa metsällä 2019 metsästyskauden alussa, niin näin autolla ajellessani vain yhen akkateeren tien luiskassa ja siihen havaintoon jäivät metsäkanalinnut osaltani.
   Naapurin ukko vesakonraivuuseen mennessään oli nähnyt yhden metson suolla heinäpellon laidalla rämeikössä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1757