Aihe

puerto de la cruz

Anonyymi

Puerton talvimatkat lähestyy. on taas aika jutustella mukavista apart-hotelleista ,ravintoloista sekä pubeista. Suomi tytöt ja pojat avaavat kaksi ravintolaa Puertoon. ravintola CORONA aukeaa Tenerife wingin viereen ja ravintola WALHALLA postin lähistölle . toivotaan menestystä . täytyy käydä tutustumassa. viime talvena oli mukavasti keskustelua em. asioista. norski jo kuljettaa talviasukkaita Puertoon,mutta meidän täytyy odottaa tammikuulle finskin lentoa.kyllä sen kestää ,kun tietää, että pääsee ihastuttavaan Puertoon.

21

391

  Vastaukset

  • Ketä kiinnostaa sateinen Puerto kun tarjolla on Maspalomasin vehreä paratiisi.

  • Minäkin lähden tutustumaan Puerto de la Cruziin ensi kertaa tammi-helmikuun vaihteessa.. ihan mielenkiintoista päästä katsomaan ihan uutta saarta! Canarialla, Fuerteventurassa ja Lanzarotessa olen käynyt, Canarialla jo monestikin, siis nyt Teneriffalle kurkistus! Mukava lueskella sieltä täältä mitä on odotettavissa. =)

  • Puerto de la Cruzissa on todella paljon kansainvälisiä, espanjalaisia ja kanarialaisia juoma- ja ruokailupaikkoja. Mitä erilaisempia ja moneen makuun.
   Kuka kaipaa tuon tarjonnan keskellä vielä suomalaisuutta?
   Varmaankin vakituiset suomalais asukkaat ja pitkämatkalaise kyllä, mutta heidänkin tarpeiden tyydyttämiseksi on jo ennestään useita suomalais omisteisia sekä muutoin suomalaisuutta edustavia paikkoja. Miksi perustaa sellaisia lisää? Asiakaskunta ei riitä niihin kaikkiin. Se on jo useana vuonna nähty.
   Kun ollaan ulkomailla pitäisi kannustaa ja tukea paikallista yrittäjyyttä, tutustua uusiin makuihin ja kulttuuriin, hakea jotain tutusta ja turvallisesta edes hieman poikkeavaa.

   • Täsmälleen näin! =) kierrän suomalaiset paikat ulkomailla ja etsin paikallisten pitämiä paikkoja.. ihmetellen muutenkin tuota älytöntä hehkutusta, jos joku haluaa vaihtelua hakea muualta niin kymmenen viestiä tulee inglesin ja muiden kanarian kantapaikkojen kannatusta.. pitäkää ihmeessä välillä taukoa, gran-fanit! on muitakin saaria siellä päin! Ihan kaikella ystävyydellä näin toivon! -pipa-


  • Puertossa olin viimeksi vuonna 2001, ja mieleen jäi erityisesti ruokaravintola, jossa seisovasta pöydästä sai hakea salaatit, perunat ynnä muut, mutta itse lihat tuotiin pöytiin ja leikattiin suoraan lautaselle haluttua lihaa halutun kokoinen pala. Mikähän tuo ravintola oli? Talvella menossa uudelleen, ja jos tuo ravintola on vielä pystyssä, ilman muuta pakko päästä sinne uudelleen.

   Tietääkö kukaan em. ravintolan nimeä/osoitetta? Muistaakseni oli sen verran kaukana Puerton keskustasta että taxilla sinne mentiin.

  • Joo Puertossa oli, eikä ollut suomalainen vaan paikallinen ravintola..

   Lihaa tuli siis jatkuvasti lisää, eri muodoissa, ja kun ei enää jaksanut, piti kääntää "punainen" kortti pöydälle niin tarjoilijat tiesivät ettei halua enää että tarjotaan lisää.

  • Noelia playa on hyvä aprt. Hotelli, tosin siihen saa aterioitakin valita. Pdc on kohteena upea. Tasokasta asumista jos haluaa niin suunta toiseen päähän H10 tai ylvääseen Bahiaan, jota ei voi olla huomaamatta. All Inc. Päälle, jo vot. Hotelleista helppo lähteä kaupungille. Kk reissu tekee terää. Jalkaa toisen etenkään vain, niin kuntokin kasvaa, Punttisalia unohtamatta.

   • Bahia on paras hotelli. Paikka, kohde täynnä lapsiperheitä. Viime talvena oli suorastaan hellettä. Pdc, ei tuule.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Bahia on paras hotelli. Paikka, kohde täynnä lapsiperheitä. Viime talvena oli suorastaan hellettä. Pdc, ei tuule.

    Oli kyllä hieno talvi. Lämmin, jopa hellettä. Pdc, hen on tullut runsaasti nuorisoa ja lapsiperheitä. Kadut ovat paremmassa kunnossa kuin monessa muussa paikassa. Helppo liikkua ja turisteja mustanaan. Paikka vetää hyvin. Tammikuu on hiljaisin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oli kyllä hieno talvi. Lämmin, jopa hellettä. Pdc, hen on tullut runsaasti nuorisoa ja lapsiperheitä. Kadut ovat paremmassa kunnossa kuin monessa muussa paikassa. Helppo liikkua ja turisteja mustanaan. Paikka vetää hyvin. Tammikuu on hiljaisin.

    Inglesissä kaikki on monin verroin paremmin. Sateen sijaan aurinko paistaa ja hiekkarantaa riittää kuljeskella. Parasta Inglesissä on kuitenkin H0M0seksuaalien runsaslukuinen suomi yhteisö joka kasvaa vuosittain. Joka vuosi nuoria tyylikkäitä miehiä saapuu Inglesiin meidän vanhojen partojen iloksi ja heistä useimmat jäävät tänne ilon ja synnin pesään loppuiäkseen. Kuka kaipaa puerton rollaattorien kolisevaa ruuhkaa kun tarjolla on mieskomeutta kaikkialla. Kaunein näky maailmassa ovat käsikkäin iloisina kulkevat miehet. Siksi Ingles nyt ja aina.


  • Kerran käynyt ko kaupungissa enkä toiste mene. Kolme viikkoa satoi putkeen eikä koko lomalla ollut mitään tekemistä. Paikka kuhisi 70+ ikäisiä eläkeläisiä ja oli ilmeeltään epäsiisti. Kauhea paikka mihin en voi suositella kenenkään menevän pilaamaan lomapäiviään. Lisäksi kaikki oli kallista mitä ostin ja minua petettiin parissa liikkeessä, kun sain aidon tuotteen sijasta kopion. Varokaa ja välttäkää tätä Kanariansaarten mätäpesäkettä Puerto de la Cruzia. Täysin yliarvostettu lomapaikka

   • Samanlaisia kokemuksia säiden suhteen. Sadetta ja taas sadetta. Koko loman aikana oli kaksi aurinkoista päivää joista toinenkin vain puoliksi. Se on pettymys kahden viikon lomalla. Valitkaa mielummin aurinkoinen Ingles missä sentään on kunnollinen ranta. Puertossa ei ole.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Samanlaisia kokemuksia säiden suhteen. Sadetta ja taas sadetta. Koko loman aikana oli kaksi aurinkoista päivää joista toinenkin vain puoliksi. Se on pettymys kahden viikon lomalla. Valitkaa mielummin aurinkoinen Ingles missä sentään on kunnollinen ranta. Puertossa ei ole.

    Ihmettelinkin noita puertoa ylistäviä kirjoituksia. Kehtaavatkin väittää sitä viihtyisäksi. Kaikkea muuta se mielestäni on. Epäsiisti eläkeläisetkin saattohoito paikka, missä ei ole mitään tekemistä. Varsinkaan kun ei ole edes kunnon rantaa . Kauhea paikka sateineen ja kylmine säineen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihmettelinkin noita puertoa ylistäviä kirjoituksia. Kehtaavatkin väittää sitä viihtyisäksi. Kaikkea muuta se mielestäni on. Epäsiisti eläkeläisetkin saattohoito paikka, missä ei ole mitään tekemistä. Varsinkaan kun ei ole edes kunnon rantaa . Kauhea paikka sateineen ja kylmine säineen.

    Makuasia. Minusta Ingles on tuulinen ja hiekkainen hotellierämaa jossa ei paikallisuutta vaan elähtäneitä ja kulahtaneita suomihappoja. Ränsistynyt vanha turistihelvetti jossa ainoa vihreys on home. Makuasia josta on hyödytöntä riidellä.


  • Hei Puerto de la Cruzin tuntijat.

   Tarvitsisin kipeästi vinkkejä mm. illanviettopaikoista joissa mahdollisesti livemusiikkia, joissa olisi mukava istua rupattelemassa ja nauttimassa juomista. Ei mitään rock-klubeja tms. vaan rauhallisempia, kivan tunnelman omaavia. Kaikenlaiset siistit ja mukavat paikat kiinnostavat, eri genret.

   Sama juttu sitten kahviloiden ym. suhteen joissa päiväaikaan voisi piipahtaa viihtymässä. Ravintolavinkeistäkin olisin kiinnostunut, ei mitään fine dineä vaan hyvää ruokaa ja mielellään persoonallisuutta. Paikallisuus kiinnostaa myös.

   Vielä tämä, eli mitkä olisi kivoja päiväretkien kohteita? Linja-autolla liikuttaisiin ja tietysti paikallinen luonto ja kulttuuri kiinnostaa, jopa museot, taide ja historia.

   Kaupunkia itse jonkin verran tunnen, mutta matkaseuralaiseni ovat Kanariansaarten ensikertalaisia joille perinteinen rantalomailu, auringonotto ja normaalit turistiviihdykkeet eivät ehkä ole se mieluisin juttu. Mitä tehdä ja missä käydä jotta seuralaiseni huomaavat, että Kanariansaaret ovat muutakin kuin vain turismia ja "teflonia".

   Jos täällä vastaaminen ei luonnistu tai huvita, seuraan myös A:lla alkavaa keskustelupalstaa joka vaatii rekisteröitymisen.

   Lisäys: Emme ole menossa Inglesiin emmekä etsi suomalaisia paikkoja. Ymmärretty on, että Inglesissä on hyviä ravintoloita ;))

   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Etkö osaa lukea vai etkö ymmärrä lukemaasi?
    Emme ole menossa Inglesiin vaan Puertoon, emmekä sielläkään suomalaisiin baareihin tai ravintoloihin.
    Kerro mulle Puerton paras ravintola!


  • Ihmettelen näitä sateisen puerton kyselijöitä. Palstalla on tuhansia viestejä joissa kerrotaan miksei puertoon kannata mennä ja miksi Ingles on parempi. Mikä noita vänkääjiä vaivaa muistisairauksien tai jotain. Ettekste osaa lukea

   • Kaikki kun eivät halua aina samaan paikkaan eikä ole tärkeää että suomella pärjää, vaan haluaa nähdä eri paikkoja ja tutustua eri kulttuureihin.. turha tyrkyttää!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki kun eivät halua aina samaan paikkaan eikä ole tärkeää että suomella pärjää, vaan haluaa nähdä eri paikkoja ja tutustua eri kulttuureihin.. turha tyrkyttää!

    Ei ole tyrkyttää vaan suositus Kanariansaarten ylivoimaisesti parhaasta lomapaikasta. Ingles on Kanariansaarten ykkönen kaikilla mittareilla. Siksi suosittelen sitä sateisen ja ankean krutsin sijaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole tyrkyttää vaan suositus Kanariansaarten ylivoimaisesti parhaasta lomapaikasta. Ingles on Kanariansaarten ykkönen kaikilla mittareilla. Siksi suosittelen sitä sateisen ja ankean krutsin sijaan.

    Pariin otteeseen olen pettynyt kriisin sateisiin soihin ja viileään ilmaan ja siksi valintani on ingles nyt ja tulevaisuudessa. Jos haluaa stressitöntä lomaa auringon paisteessa ja kunnon rannoilla, niin ainoa vaihtoehto on ingles


  • Maspalomasissa on vesipuisto Aqualand. Onko joku jolla on sieltä kokemuksia? Onko hintansa arvoinen käyntipaikka? Perhelippu 2 aikuista ja 2 lasta on kuitenkin 94 euroa.

  Ketjusta on poistettu 79 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11306
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5595
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3888
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3295
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1899