Elisan liittymät kalliita, onko jotain vaihtoehtoa???

Anonyymi

Elisan liittymät kallistuu koko ajan pikkuhiljaa. Oma lasku on n 60 e ennen se oli n vähän alle 50. On joku netti se on ok mutta puhelinliittymä on kallis. Riittäisikö nopeudeksi 50 Mbit vai onko liian hidas. Olisko jollain muulla n 20 puh liittymä. Vai onko niin että kaikki maksaa nyt vaan enemmän? Nyt on 150 Mbit mutta se maksaa ylin30 kk.

8 kommenttia

Vastaukset

 • Moi 6 euroa/kk. 100 mbit/s 4G yhteys 4 gt/kk datarajalla joka riittää hyvin jos kotona on wlan ja hieman katsoo miten dataa käyttää ilman wlania. (esim ei lataa karttoja ja katso HD videoita. Puhelut ilmaisia Whatsappin kautta.

  • On joo kotona wlan ja sen jättäisin se on elisan. Mutta toimiiko tuo Moi ok? Ja nouseeko perushinta paljon normaali käytössä? Muutamia puheluita ei paljon, aika paljon tekstiviestejä ja pientä netin käyttöä. Mutta se ei varmaan pysy tuossa 6 eurossa?


  • Neljällä gigalla ei pitkälle pötki.
   Dna -rajaton lite- luvattu 50Mbit/s (20-40) vaihtuväli riittä,puh tekstit rajattomia.Nautettavan halpa 14.90 kk.Sopimusaika 12kk.
   Vastaava Elisalla 10Mbit nopeudella,hinta sama.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Neljällä gigalla ei pitkälle pötki.
   Dna -rajaton lite- luvattu 50Mbit/s (20-40) vaihtuväli riittä,puh tekstit rajattomia.Nautettavan halpa 14.90 kk.Sopimusaika 12kk.
   Vastaava Elisalla 10Mbit nopeudella,hinta sama.

   Hyvin pärjää sillä. Itsellä jäi aina 1 gt käyttämättä vaikka surffailin paljkon verkossa.

   Kallis tuo DNA..

   Opettele Whatsappin käyttö niin maksullisten viestien määrä vähenee..


 • Mutta toi Moi-liittymän maksu joutuu hoitamaan luottokortilla. Kun sellaista ei ole tai ei halua luovuttaa sitä laskutusa automaattiseksi niine minä en ainakaan voi sitä Moi-liittymää ottaa.. Jos muuttaisivat laskutusta esim sähköpostiksi niin sitten voisin.

  • Ei tarvitse olla luottokorttia..


 • Niin puhelimet kuin liittymät on hyvä päivittää säännöllisin väliajoin https://tinyurl.com/yxqadxyv , niin pysyy käyttökokemus hyvänä ja kustannukset kurissa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.