Koulu-uinti 7lk

Anonyymi

Oon vuosia koittanut missata koulu-uinteja, kun en osaa uida. Nyt on seiska luokan koulu-uinti ja taas ajattelen pitäiskö sanoo vanhemmille, että mitä mä siellä muka teen. Kumminkin vaan teen itsestäni pellen kun muut menee ponnuille hyppimään ja mä jään pieneen altaaseen jonkun ohjaajan valvontaan.
Oon myös nyt pelännyt kun mennään sinne pyörällä ja ope sanoo, että pitäis hankkia pyörä. Hemmetisti ankstia, kun on viikko aikaa tehä jotain. Vanhemmat laitto mut kakkosella uinti kouluun ja en oppinut. Harjoittelin uintia vanhempien kanssa lomalla ja varmaan arvasit, en oppinut. Mitä teen?

3

<50

  Vastaukset

  • Sano opelle, että en osaa uida, mutta nyt haluan oppia, niin ope muistaa sinut aina ja arvostaa rehellisyyttäsi.

  • Tämä ei nyt tietysti yhdessä viikossa ratkea, mutta sinun tulee hakeutua aikuisille tarkoitettuun uimakouluun ja lopultakin oppia uimaan. Kaltaisiasi on muitakin, et ole yksin. Ongelma ei koskaan ratkea uimahalleja välttelemällä.

   Nyt sinun kannattaa tunnustaa opelle uimataidottomuutesi. Hän voi varmasti auttaa löytämään sopivan uimakoulun/ryhmän, johon sitten ilmoittaudut. Ja ensi viikon uimakerran saanet luvan kanssa jättää väliin, kun kerran olet hakeutumassa uimaopetukseen toisaalle.

   • Tämä voisi toimia. Kiitos!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   164
   4313
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   95
   4133
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2413
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   221
   2095
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2022