Missä pidätte tiskirättiä ja -harjaa?

Anonyymi

Keittiö uusittu, ja hanan päälle ei vain enää voi pitää rättiä. Harjalle ei ole enää kuivauskaapin pohjassa ritilää, johon ripustaa. Jäteastiakaapissa on ylätaso, johon voisi laittaa, mutta joku teline siihen tarvittaisiin, jotta rätti kuivuu. Miten olette ratkaisseet?

6 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Sekä tiskirätille että harjalle on olemassa tarrakiinnitteisiä pidikkeitä/koukkuja. Toimii takaseinässä tai kaapiston pohjassa. Olisko SiniTuote tms. googlaamalla kyllä löytyy vaihtoehtoja.

 • tyynyn alla ja toisinaan yöpöydällä jos ei siinä sitten satu olemaan jo vessaharja.

 • Perceessä, vai mikä se nyt oli?

 • Omat harjani ja rättini laitan astiankuivauskaapin alahyllyn toiseen päähän, johon olen jättänyt tilaa välineille. Myös astianpesuaineet ovat siellä, koska en pidä niidenkään katselusta työtasolla.

  Pesin hyllylle tippa-astiaksi (jotta vesi ei valuttele tasolle) rasian, jossa on kaksi lokeroa (rasiassa on ollut muistaakseni joulurosollia myynnissä, mutta saahan niitä halutessaan kauniimpiakin lokerorasioita). Takimmaiseen lokeroon laitan tiskirätin kahtia taiteltuna ja viereen juuresharjan omaan pikkupurkkiin. Etualalle tiskiharjat niin, että ne riippuvat muki-ritilähyllystä eli kakkoshyllystä ja tiputtelevat vetensä alahyllyn alusastiaan.

  • "Takimmaiseen lokeroon laitan tiskirätin kahtia taiteltuna"

   Mahtaa olla melkonen bakteeripesä.


 • Rätti hanassa ja harja siinä valaisimeen menevässä kaapelissa :)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.