Uusperhe ja sukulaissuhteet

Anonyymi

Miten muissa uusperheissä pidetään yhteyttä uuden puolison sukulaisiin (vanhemmat, sisarrukset ja muut sukulaiset)?
Minä olen esitellyt uuden avopuolisoni sukulaisilleni jo alkuvaiheessa, koska perhe on minulle tärkeä ja läsnä kokoajan elämässäni. He kyselevät mieheni ja hänen lastensa kuulumisia ja kutsuvat käymään jne.
Miehen puolen sukulaisia en ole nähnytkään. He ei kysele minun tai lasteni kuulumisia ja miksi kyselisikään koska emme tunne toisiamme. Kyläilyt hoitavat keskenään, mies käy yksin lasten kanssa.
Itse olen kovin perhe-ja sukukeskeinen joten vähän pahaltahan se tuntuu.
Olisi minustakin kiva tutustua hänen perheeseen. Tiedän kuitenkin että ei se yhteydenpito sukulaisiin ole ollut miehellä koskaan yhtä tiivistä kuin minulla.

6

246

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kuulu sulle! Sä et kuulu miehen suvun piiriin mitenkään. Kun rikoit perheen niin ei luuis kohtaavan miehen sukulaisia. He eivät ainkaan halua suanähdä. Miksi tunget toisten perheeseen ja nyt tunget vielä miehen sukuun??

   Onko kiva rikkoo ja tunkea oisten elämään? Se taitaa olla sulle elämäntapa ja työ. Hyi oikein inhottaa tuomoset naikkoset jotka kuvittelee että kaikki pyörii heidän napansa ympärillä. Eivät miehen suku sua halua nähdä päinvastoin haluuvat että pysyt kaukana heistä. Haluatko rikkoa vielä suvunkin erilleen? Rikoit jo isän ja lasten ja exän välit että isä hylkäsi lapsensa nyt haluut rikkoa kaiken muunkin. Riko ensin oma sukusi.

   • Anonyymi

    Ota huikka!


   • Anonyymi

    Lukihäirikkö naikkonen provoaa kännissä.


  • Anonyymi

   Taas näitä minä minä minä juttuja. Kun minä muttei tuo toinen, minä teen näin mutta miksi tuo toinen ei...
   Jos mies häpeää sinua eikä halua näyttää sinua suvulleen, niin tyydy siihen. Voi myös poistua heidän elämästään, se olisi onnenpotku miehen suvulle, eivät halua nähdä sinua. Miksi et ymmärrä?

   Laastareita ei yleensä esitellä kenellekkään ne pidetään piilossa.

  • Anonyymi

   Minä sanoin miehelleni että nyt istutaan alas ja mietitään miten mun elämää täällä perheessä voisi kohentaa. Annoin hänelle paperin johon kirjoittaa mistä asioista olisi valmis luopumaan minun tähden.
   Hän kirjoitti exästä, kodista, lapsista osittain, haluaa kuitenkin nähdä muttei tarvi meille muuttaa. tästä paikkakunnasta, harrastuksistaan ja suvustaan.
   Olin erittäin mielissäni listasta. Nyt tiedän että hän rakastaa minua yli kaiken.
   Sanin miehelle että jos hän pystyy sanomaan heille ja antamaan tämän listan niin minä jään tähän taloon.
   Minäkin olen sitä mieltä että kaieksta voi luopua suuren rakkauden tähden. Minä en ehkä niin luopuisi mutta on hyvä että on ihminen joka tekee mun tähden kaiken.
   Olen onnenpekka ja mies on onnenpekka kun löysi minut.
   Uskon että mies on tosissaan ja voimme aloittaa ihanan yhteiselämän piittamaatta menneistä. Miehen exä on katala ja lapset hyökkääviä mua kohtaan että on kiv kun mies ajattelee samoin kuin minä ettei huonoissa ihmisisuhteissa kannta elää ja olla. Suku on pahin.
   Lapset kyllä kasvatan ja komennan mutta vähennämme heidän oloaan täällä, jotta meidän perhe ja tietysti mun lapset saavat kaiken huomion kun muutto tänne oli niin rankka ja vastaanotto surullinen. Kova riita lasten huoneista, kun mun lapset asuvat täällä ja miehen lapset joutuivat luovuttamaan omat huoneet, mutta se oli järkevin ratkaisu, ja oikea.

   • Anonyymi

    PROVO.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   480
   2515
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   140
   1416
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   319
   1381
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1129
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1075
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   984
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   889
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   869
  Aihe