langallinen langattomaksi?

Anonyymi

Minulla on laadukkaat Yamahan stereo laitteet ja olen tähän asti kuunnellut niitä piuhakuullokkeilla. Kuullokkeet ovat tulleet tiensä päähän. Niinpä kysyisin onko mitään keinoa että nykyisellä laitteella pystyisin jatkossa kuuntelemaan langattomilla kuulokkeilla? Soittovehkeitä en kyllä halua vaihtaa.

6

<50

Vastaukset

  • Ei kannata hankkia yllämainittuja kuullokkeita musiikin kuunteluun ovat televisio käyttöön. Musiikkikokemus surkea esim. bassot eivät kuulu kunnolla.


  • Eikä varsinkaan RF kuulokkeita


 • Laadukkaat langattomat kuulokkeet ovat niin kallit verrattuna laadukkaisiin langallisiin kuulokkeisiin että en suosittele vaihtamaan.

  Tietty jos on ikää jo sen verran ettei kuule yli 16 kHz ääniä niin langattoman BT-yhteyden rajoitukset eivät tunnu ollenkaan pahoilta. Nuorempaan korvaan ne kyllä särähtävät.

  Itselläni on ikää ja kuulo jo alentunut mutta en siltikään edes harkitse langattomia BT-kuulokkeita kotikäyttöön musiikin kuunteluun.

 • Makuasioita jossain määrin, mutta minusta Sennheiserin RS-120 on erinomainem ratkaisu. Ääni suhteellisen hyvä, erittäin miellyttävä, bassojakin ihan riittävästi.

  Kuuluvuusalue paljon laajempi kuin BT- kuulokkeilla. Voi liikkua vapaasti koko talossa ja käydä postilaatikollakin aamu-uutisia kuunnellessa.

  Tärkeää, että kytketään vahvistimen tai töllön linjalähtöön eikä kuulokelähtöön.

 • Minulla on BT-kuulokkeet, joilla kuuntelen puhelimella tai tabletila striimattua musiikkia ja radiokanavia.

  Mikä olisi hyvä ja kohtuuhintainen BT- lähetin kytkettäväksi töllöön ja/tai stereovahvistimeen? Tärkeää olisi, että lähetin voisi toimia myös akun lataamisen aikana tai siinä olisi liitäntä jatkuvasti kytkettynä olevalle laturille. Tietysti myös varma ja nopea yhteyden muodostuminen ja pysyminen kuulokkeisiin, ja riittävän pieni viive.

  Yhtä laitetta jo kokeilin. Äänitulo oli 3.5mm liittimellä ja tehonsyöttö USBn kautta. Laite toimi hyvin, jos vain sai yhteyden muodostumaan. Yhteys muodostui muutaman kerran melko nopeasti, useimmiten ei lainkaan.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.