Sukupuolineutraalit liikennemerkit...

Telkussa tuosta mainitsivat. Katsoin nuo liikennemerkit, ja selvästi niissä on nyt mies ja poika...
Muutosta selitetään myös merkkien selkeydellä. En usko, että olivat kenellekkään epäselviä.

Monta muutakin asiaa muutetaan, ettei korosteta sukupuolta. Yrittihän eduskunnassa yksi kansanedustaja muuttaa puhemiehen nimen puheenjohtajaksi, vaan eipä tuo onnistunut.

Olen joskus mässytelly ajatuksella, että jo aikoja sitten poistunut ihminen tuotaisiin nykyaikaan. Mitähän tuo ajattelisi... Kyllä pitäisi varmaan tätä menoa ihan hulluna!

8 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Taas joku häikkä, kun tuli aloitus kaksi kertaa!

 • Pelkästään Vaasan kaupungille tuo merkkien vaihtaminen maksaa 200 000 euroa. Eli saman suuruinen summa myös täällä Kokkolassa.

  • Näyttää olevan ylimääräistä rahaa!
   Kärsiikö ne työn puutteesta, kun keksitään aina älyttömiä juttuja.


 • mitä jos rälläköi vanhanmerkin äijästä vähän naismaisemman, semmonen hinttarityyppinen...säästyis satojatuhansia läpimaan, ja nämäkin rahat voistaisiin jakaa afrikasta ja öljymaista tulleille heikoille

  • No kehitysyhteistyöhön nuo ****** lisää rahaa muistaakseni 72 milj. edellisen summan päälle, että ainakin ulkomailla saavat juhlia! Täällä olevat saavat myös oman ylläpitonsa, joten heillä ei kyllä hätää tule. Onhan nuo tärkeämpiä kuin kantasuomalaiset.
   Kyllä on pakko hämmästellä, kuinka tyhmiä ne voikaan olla! :/


 • Kuinkahan monta kampaviineripalaveria on tämän tiimoilta pidetty ja kalliille politikoille maksettu kokouspalkkiot?? Sitten on lyöty nuija pöytään ja todettu tämä on hieno juttu ja maailma pelastuu. Ei vitsi miten tähän on tultu...ei enää edes naurata.

  • No ei kyllä todellakaan naurata.
   Nuo herrat ovat päästään dingdong.

   Saas muutes nähä tuodaanko nuo Isis-akat tänne...Jos tuodaan, niin varmaankin pysyvät pääkaupunkiseudulla.


 • Kyllä oli sitten ärsyttävä kirjoitus Kokkolalehdessä... Joku, varmasti mies, niin odottaa että naiset laittautuvat miehiä varten :/ Oikeastikko joku älypää ajattelee vieläkin, että naisten pitäisi miellyttää ulkonäöllään miehiä???

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.