Oma itsensä

Anonyymi

Moi. Mitä mieltä ootte siitä että jokanen saa olla semmonen kun on. Tätä en ymmärrä kun ala-astelaiset tytöt eivät ajattele omaa parastaan vaan pitävät kylmällä takkia auki ja valittavat kylmää. Eikö 12 vuotiaitten pitäs vaan pukeutua kunnon vaatteisiin. Ja ovat monessa koulussa nuo6 mukamas kypsempiä ja poikkiksetkin löytyy. Itsekin olen 6lk ja käytän ihan normaaleita vaatteita eikä ole mitään väliä sopiiko ne yhteen. Sitten jätetään ulkulkopuolelle kun osaa olla oman ikäsensä. Kertokaa omia mielipiteitä ja kokemuksia tästä että jokanen saa olla oma ittensä. Fiksuja vastauksia kiitos!

4

<50

Vastaukset

  • Julkisesti pitää puhua kaikille että juu kunnioitetaan ihmisarvoja ja saa olla oma itsensä, mutta sitten porukoissa ja kahvipöydissä tätä ei tarvi noudattaa kunhan ei ole ketään vasikoimassa jollekkin ja jos on nii se joku pitää olla mukana syrjimässä sitä tyyppiä.

    • No ei tuokaan fiksua ole!


  • 12-vuotias on oikeasti vielä aivan lapsi. Arvostan sitä, että kuulostat itse ymmärtävän sen. Ne arvostelemasi takki auki - porukat eivät sitä varmaan myönnä, mutta toisaalta se on aivan luonnollinen asia. Nuorilla on varmaan kautta aikojen ollut tarve näytellä kovaa tyyppiä.

    Olen äärimmäisen pahoillani siitä, että joudut kärsimään järkevän käytöksesi takia. Koeta tsempata, koska sinä toimit oikein.

  • No jotkut on 6 luokalla just semmosia ollaan nyt niitä isoja ja voidaan olla niinku halutaan mutta en kyllä puutu tähän 12v tyttöjen hommaan sen enempää. Bye

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.