Haso /Svanströmikuja /viimeisin uusintahaku

Anonyymi

Jokin aika sitten ilmestyi 10 eri kokoista asuntoa uusintahakuun ATT:n sivuilla. En saanut tarjousta ensimmäisellä kierroksella, enkä ilmeisesti tällä toisellakaan. Löytyyköhän tarjouskirjeen saajia tässä toisessa aallossa? Vai onko tämä jo kolmas?

2

<50

  Vastaukset

  • Itselläni sama tilanne Valssimylly kohteessa. On tosi tylsää ettei att:lta saa mitään tietoa siitä monentenako on jonossa, ei vaikka kyselisi.

   • Yksi hidaste tarjousten lähettämisissä saattaa olla henkilöstöresurssien puute. Kun joku sairastuu tai lomailee, otetaanko sijainen, vai ruuhkautuuko koko homma entisestään? Ainakin 1 henkilö on laittanut viestin vastaajaan , eli ollut pidemmän (?) aikaa poissa toimitsolta. Jos on vain 2, jotka hoitavat näitä asioita, otan osaa tämän toisen "raatajan" puolesta.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   106
   5197
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   174
   1385
  3. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   127
   1201
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   96
   1142