Voiko näin päästä ruotsin YO:n?

Anonyymi

Tiedän, että ihmiset valittaa, etten ole ollut tunneilla hereillä, mutta ajattelin kysyä epätoivossa. Voiko ruotsin Yo:ta päästä läpi silleen, että kaikkiin monivalintoihin vastaa b/keskimmäinen vaihtoehto. Se on tilastollisesti yleisin vastaus monivalinnoissa ja kyllä niistä automaattisesti tulisi oikeita vastauksia. Sitten opettelisin jonkun vaihto-oppilas tekstin kirjoittamaan ulkoa, kun huomaa miten se aihe tuntuu toistuvan aina YO:ssa. Mutta tuosta monivalintajutusta onko kukaan ikinä testannut. Ruotsi on varmasti semmonen aine missä lukiossa ihmiset on surkeimpia ja ne nekin on päässy läpi. Olen siis jo kirjoittanut ruotsin kertalleen ja jos en nyt pääse läpi niin aikasemmat viime syksy ja kevään kirjotukset hylätään, kun ei saa kirjottaa 4 kertana peräkkäin.

3

<50

Vastaukset

  • Opettele useampi esseen aihe ulkoa ja maksa vaikka jollekkin että tutkii ja korjaa ne sinulle.

    Voit kokeilla käyttää tuota b-teoriaa hyväksesi, mutta ei se aina todellakaan mene niin yo-kokeissa että se olisi yleisin vastaus.

  • Olet siis saanut hylätyn ruotsin kielestä. Pakollisena kirjoitettavan aineen saa uusia kaksi kertaa kolmen hylsyä seuraavan kirjoituskerran aikana. Eli ei sinun muut kirjoitukset ole nyt ihan heti vanhenemassa. Kirjoitukset saa hajauttaa vain kolmelle kerralle, mutta hylsyn jälkeen on eri säännöt.

  • mitäs meillä ihmisillä on valittamista siihen ettet ole ollut ruotsin tunneilla hereillä. Se on vapaa valintasi ja oikeutesi.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.