Android puhelimien seuranta (ja muutkin)

Anonyymi

Seuraako poliisin hakkeri tai toinen rikollinen hakkeri sinun puhelinta ilman että tiedät siitä? Huomaat sen siitä että puhelin hidastelee ja netti toimii eri nopeuksilla jatkuvasti. Poliisi kaappaa täydellisesti puhelimen järjestelmän hallintaan, ja asentaa omat "sovellukset" puhelimeen. Näitä sovelluksia ei mitkään virustorjuntaohjelmat tunnista, ja ne ilmenee vain jos osaa etsiä niitä ja huomaa puhelimen käytössä poikkeavuuksia. Riittää että olet sukua tai tuttava jonkun rikollisen kanssa, niin saatat joutua epäreilusti näiden asioiden kohteeksi.

Mikäli olet syystä tai toisesta poliisin seurannassa, ja omistat älypuhelimen, tabletin, television, tai minkä tahansa nettiin liitetyn laitteen, voit olla varma että se on poliisin hakkeroitu ja asennettu seuranta siihen. Jos epäilet että poliisi seuraa, katso huvikseen säännöllisin väliajoin puhelimesta käynnissä olevat sovellukset. Poliisin asentama sovellus voi olla millä nimellä tahansa, mutta sen tietää yleensä siitä että sovellusta ei voi poistaa ollenkaan vaikka miten yrittäisi, poista mahdollisuus on estetty kuten välillä myös jopa pakota lopetus vaihtoehto. Yleensä sovelluksessa on mainittu sen oikeuttavan järjestelmän muokkaamiseen ym. täydelliseen puhelimen kontrollointiin, sekä lukuisiin muihin asioihin.

Täytyy miettiä olisiko syytä saada oikeudesta ennakkotapaus näihin poliisin käyttämiin menetelmiin ja niiden laillisuuteen. Kaikki mitä poliisi tekee hakkeroidessaan laitteita ei ole 100% varmuudella laillista, se on täysin varma asia. Moni ei saa tämän johdosta käyttää internetiä sillä nopeudella josta teleoperaattorille maksaa, ja olisi ihan hauskaa vaatia operaattorilta korvauksia useista vuosista josta on maksanut internetin nopeudesta josta on saanut käyttää nopeutta vain ehkä noin kolmannes tai jopa alle. Eikä puhelimet ja laitteet ole ainoa asia mitä peukaloidaan, nykyään poliisi hakkeroi todistetusti jopa autojen tietokonejärjestelmiä, jonka voi joskus verrata jopa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, jos kyseinen toimenpide aiheuttaa jonkinlaisen hämmennyksen kuljettajassa. Lisäksi eri kodinkonelaitteiden ilkivaltainen hakkerointi ei luultavimmin kuulu poliisin koulutusmenetelmiin, mutta niin vain sitäkin harrastetaan usein "vaikeille kohdehenkilöille".

Lisäksi poliisi rikkoo joskus räikeästi lakia mm. estämällä tai poistamalla tiettyjä sähköposteja tulemasta perille, ja häiritsemällä verkkoliikennettä juuri sillä hetkellä kun on lähettämässä heitä koskien jotain kiusallista tietoa johonkin suuntaan. On todisteita, että jopa viestisovellusten viestejä estetään menemästä vastaanottajalle, jos viesti sisältää kiusallista materiaalia poliisille. Vähän sama asia on nähtävissä tällä suomi24 palstalla. Poliisin henkilöt usein systemaattisesti muokkaa internetlinkkejä toimimattomaksi, jos linkit sisältävät jotain kiusallista asiaa. Ja sitten joku vielä sanoo että on resurssipulaa, kun on aikaa tehdä tällaisia tärkeitä asioita. No, jotkut innokkaat poliisien it-henkilöt istuvat myös vapaa-aikana seuraamassa henkilöitä, jonka kanssa on työnsä puolesta joskus asioinut syystä tai toisesta.

Asennetuista sovelluksista vielä, että niillä pystyy seuraamaan metrin tarkkuudella missä henkilö liikkuu, millä nopeudella henkilö ajaa autolla, katsella livenä kameroista mitä henkilö tekee, ja kuunnella mikrofoneista mitä ympäristössä keskustellaan. Kun puhelimeen on asennettu ohjelmat, jokainen näppäinpainallus menee suoraan poliisille, joten ihan jokainen asia minkä laitteella kirjoitat luetaan. Sen huomaa helposti siitä että kirjoitettaessa näppäinpainallusten nopeus vaihtelee todella paljon eri aikoina. Käytännössä tiedetään ihan jokainen asia, mitä puhelimella tehdään. Enää ei tarvitse edes yhtä usein asentaa tilakuunteluja autoihin ja asuntoihin, kun tyhmät rikolliset asentavat itse itseensä kuuntelulaitteet ja sellaisia seurantalaitteita että poliisi tietää tarkkaan milloin menevät nukkumaan ja heräävät. Eikä nykyään auta yhtään vaikka ostat sataviisikymmentäkaksi eri prepaid liittymää, keinot löytyy helposti millä ne selvittää mutta en viitsi niitä erikseen mainita, tai oikeastaan en jaksa ja se olisi poliisin kannalta ikävä juttu jos ne olisivat yleisessä tiedossa.

Minulle on aivan se ja sama onko jollain niin paljon ylimääräistä aikaa että jaksaa seurata minun tylsää elämääni, joka toisaalta usein sisältää poliisille mielenkiintoisia asioita, tai no ainakin kiusallisia. Mutta niin kauan kun se aiheuttaa jonkinlaista häiriötä mm. puhelimen hidastumisella tai nettiliikenteen poikkeavilla asioilla, se on tietoliikenteen häirintää ja silloin syyllistyy rikokseen oli sitten ammatiltaan poliisi, paavi tai sutenööri.

Jos jollain tavalla sama meno jatkuu mitä tässä on älyttömän monta vuotta ollut, luultavimmin voitte lukea jossain vaiheessa korkeimman oikeuden ennekkopäätöksen näissä asioissa, melko samaan aikaan kun korkein oikeus hylkää yhden entisen poliisin valituksen eri asioista.

79

8389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huomaat myös siitä, onko puhelimessa poliisin hakkeri tai toinen rikollinen henkilö, että puhelimen akku kuluu huomattavan paljon nopeammin kuin normaalisti. Tosin akku myös usein latautuu todella paljon nopeammin kuin normaalisti, kun on poliisin asennetut ohjelmat järjestelmässä. Poliisi voi myös määrätä puhelimen ja nettiliikenteen nopeutta kuten haluaa. Ilmeisesti se tehdään jollain tavalla laitteistokiihdytyksellä, tai käytetään ympäristössä olevia yhteyksiä hyödyksi nopeuttaen tietoliikennettä. Wi-fi yhteyksiä pitkin on lastenleikkiä siirtyä toisiin puhelimiin ja laitteisiin. Usein tosin puhelin hidastelee siksikin, että samaan aikaan saattaa olla poliisi ja joku muu taho, sekä ehkä vielä yksityinen rikollinen seuraamassa puhelimen toimintaa.

      Joskus vielä kauan sitten mietin, miten voi olla mahdollista että poliisi onnistuu niin nopeasti hakkeroida puhelimen, joka on aivan uunituore kaupasta ostettu, johon on laitettu aivan käyttämätön prepaid liittymä. Käytännössä kukaan ei pitäisi pystyä sellaisen hakkeroida, ellei mene sen kanssa lähelle toista puhelinta joka on poliisin tarkkailussa. Se oli aika selvää, että poliisi on ollut pakko asentaa johonkin jokin laite, jonka kautta he pääsevät samantien huomaamaan että uusi laite on ilmestynyt lähelle. Sekin on päivänselvää, että kun puhelin on hakkeroitu, sen kautta voi seurata kaikki toiset puhelimet jotka tulevat tarpeeksi lähelle, wi-fi yhteyden yltävän matkan päähän. Tämä on tietenkin myös hyvä asia turvallisuuden kannalta, jos poliisi seuraa henkilöä jolle voisi olla ulkopuolista uhkaa.

      Se on sitten taas aivan eri asia, että poliisi käyttää täysin lainvastaisia keinoja, ja rikkoo räikeästi valtuuksiaan kun ensinnäkin asentaa tällaisia "tukiasemia" josta pääsee uusien puhelimien sisälle. Ja sen jälkeen jatkaa rikkomasta lakia tekemällä asioita, joita usein ei edes tavallinen hakkeri kellekään tee vaikka ehkä teknisesti osaisi sen tehdä. Sehän on aivan päivänselvä asia, että käytännössä poliisin it-henkilöt eli hakkerit, ovat olleet ennen miekkaleijoniin liittymistä itse rikollisia hakkereita. Ei niitä taitoja olisi muuten opittu, ellei oltais vuosikaudet harjoiteltu kotona murtautumalla ihmisten tietokoneille, puhelimiin ja eri laitteisiin.

      Ja mihin sitten näitä "tukiasemia" asennetaan? Vaatteisiin? Ei, uusia vaatteita voi ostaa. Kenkiin? Ei, uusia kenkiä voi ostaa. Tietenkin asuntoon ja autoon on saatava tällainen laite, mutta miten sitten kun lähtee matkalle johonkin kauas? Miettikää itse vaihtoehtoja, mutta sen voin sanoa että joissain tapauksissa niitä voidaan asentaa sellaisiinkin paikkoihin, jota voisi kuvitella tapahtuvan vain huonossa scifi-elokuvassa.

      Periaatteessa minulle on aivan yhdentekevää, jos jollain on niin paljon ylimääräistä aikaa että jaksaa seurata minun puhelimen ja toisten laitteiden käyttöä. Mutta niin kauan kun se aiheuttaa jonkinlaista häiriötä, se ei ole niin yhdentekevää. Huvittavaa sinäänsä, että olen tässä viime aikoina tehnyt usein "vapaaehtoistyötä" poliisille, asioista jotka ovat olleet paljon ajankohtaisia viime aikoina. Tätäkin on joku poliisi istunut seuraamassa, vaikka hyvin voisi itse käyttää työaikansa panostamalla samaan asiaan, ja ennaltaehkäistä useita tapauksia. Mutta resurssipulien takiahan ei poliisi voi ennaltaehkäistä niin paljon kuin haluaisi, mutta aikaa riittää kyllä seurata useita "tärkeitä kansalaisia".

      Prepaid liittymistä vielä sen verran, että en ymmärrä miten on mahdollista ettei vieläkään tänä päivänä vaadita henkilöllisyystodistusta ostaessa liittymän. Jos tämä olisi pakollista, useampi rikollinen jättäisi rikoksen kokonaan tekemättä. Haluaako joku ottaa vedon vastaan, että tämä tulee olemaan tulevaisuudessa pakollinen asia?

      Toinen asia on avoimet wi-fi yhteydet esimerkiksi kauppakeskuksissa tai kahviloissa. Niitä hyödyntäen tehdään paljon rikoksia, jonka aivan varmasti poliisikin tietää. Jos minulla oikeasti olisi jotain salattavaa, olisi kuinka helppoa tahansa tehdä internetin kautta mitä tahansa ilman että poliisi voisi todistaa yhtään mitään.

      Tätäkin viestiä kirjoitettaessa näppäinpainallusten nopeudet vaihtelivat laidasta laitaan, kun näppäinkaappauksen aiheuttamat vaikutukset tämän tekevät. Tai pikemmiten ilmeisesti tahallaan tähän poikkeavuuteen vaikutetaan, kun ei jostain syystä miellytä tällaiset "paljastukset". Sikäli omituista että täytyy livenä seurata kirjoittamista, kun voisi muutamia minuutteja odottaa ja lukea viesti lähettämisen jälkeen aivan kuten muutkin.

      Aurinkoista päivää kaikille poliisilaitoksille 😘

      • Anonyymi

        Totta ihmeessä poliisin täytyy valvoa puheitamme. Sehän on kaikkien etu, että poliisi pysyy konnien kintereillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta ihmeessä poliisin täytyy valvoa puheitamme. Sehän on kaikkien etu, että poliisi pysyy konnien kintereillä.

        Ehkäpä heidän pitää pysyä myös massan eli rehellisten kansalaisten kintereillä?


      • Anonyymi

        Onko Suomen poliisi toimivaltainen harjoittamaan tälläistä toimintaa jos vakoiltava on Suomen rajojen ulkopuolella, siis aiheuttamaan toisen maan verkkoliikenteelle häiriötä. Ei todellakaan ole Suomen poliisi rikkoo silloin lakia.

        Hei ulkomailla olevat suomalaiset kaikki rikosilmoitukset oikeuskanslerin kautta josta tapahtuu syytteiden nostot jos pongaatte teknisistä laitteistanne Suomen poliisin vakoilun. Myös ilmianto sen maan poliisille paikallisen lähetystön kautta missä havaitsette asian.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Suomen poliisi toimivaltainen harjoittamaan tälläistä toimintaa jos vakoiltava on Suomen rajojen ulkopuolella, siis aiheuttamaan toisen maan verkkoliikenteelle häiriötä. Ei todellakaan ole Suomen poliisi rikkoo silloin lakia.

        Hei ulkomailla olevat suomalaiset kaikki rikosilmoitukset oikeuskanslerin kautta josta tapahtuu syytteiden nostot jos pongaatte teknisistä laitteistanne Suomen poliisin vakoilun. Myös ilmianto sen maan poliisille paikallisen lähetystön kautta missä havaitsette asian.

        FIksu veto käräyttää poliisirikollisia. Joissain maissa on aika tiukat lait tuomitsemassa vakoilua mikä tapahtuu muista maista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta ihmeessä poliisin täytyy valvoa puheitamme. Sehän on kaikkien etu, että poliisi pysyy konnien kintereillä.

        Puhemies Nuiji 2pv sitten lakiehdotuksen 15 sek ilmeisesti Matti Vanhanen Radiosta kuulin ohimennen. Valemesdia vaikeneen Maalittamis laista Vapaamuurarimedia kuten poliiskin!
        Poliisille lisävaltuukisia Maalittaa kuuntelulaitteilla yksityisasuntoja murtautumalla sisään.
        Kansanedustaien maalittaminen poliittisen poliisin toimesta ollut käynissä jo vuosia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkäpä heidän pitää pysyä myös massan eli rehellisten kansalaisten kintereillä?

        Niin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Suomen poliisi toimivaltainen harjoittamaan tälläistä toimintaa jos vakoiltava on Suomen rajojen ulkopuolella, siis aiheuttamaan toisen maan verkkoliikenteelle häiriötä. Ei todellakaan ole Suomen poliisi rikkoo silloin lakia.

        Hei ulkomailla olevat suomalaiset kaikki rikosilmoitukset oikeuskanslerin kautta josta tapahtuu syytteiden nostot jos pongaatte teknisistä laitteistanne Suomen poliisin vakoilun. Myös ilmianto sen maan poliisille paikallisen lähetystön kautta missä havaitsette asian.

        Ihanko todella!? Elämässäni ei ole mitään seurattavaa!. Voin jakaa kaiken kanssanne, paitsi..nimeäni,st numeroniani, jne...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanko todella!? Elämässäni ei ole mitään seurattavaa!. Voin jakaa kaiken kanssanne, paitsi..nimeäni,st numeroniani, jne...

        Enkä muutakaan toimintaani jaa kanssanne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhemies Nuiji 2pv sitten lakiehdotuksen 15 sek ilmeisesti Matti Vanhanen Radiosta kuulin ohimennen. Valemesdia vaikeneen Maalittamis laista Vapaamuurarimedia kuten poliiskin!
        Poliisille lisävaltuukisia Maalittaa kuuntelulaitteilla yksityisasuntoja murtautumalla sisään.
        Kansanedustaien maalittaminen poliittisen poliisin toimesta ollut käynissä jo vuosia.

        Kyllä poliisin täytyy työnsä tehdä se on selvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhemies Nuiji 2pv sitten lakiehdotuksen 15 sek ilmeisesti Matti Vanhanen Radiosta kuulin ohimennen. Valemesdia vaikeneen Maalittamis laista Vapaamuurarimedia kuten poliiskin!
        Poliisille lisävaltuukisia Maalittaa kuuntelulaitteilla yksityisasuntoja murtautumalla sisään.
        Kansanedustaien maalittaminen poliittisen poliisin toimesta ollut käynissä jo vuosia.

        Maalittamislakia ei ole tulossa. Liian paljon sijaiskarsijoita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta ihmeessä poliisin täytyy valvoa puheitamme. Sehän on kaikkien etu, että poliisi pysyy konnien kintereillä.

        Tiedät varmaan että "rikollisella" poliisilla on laki miten toimia. Vanha sanonta on että poliisilla on oma laki ja kun mennään oikeuteen niin tuomari vääntää rautalangasta poliisille miten se laki suomessa menee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maalittamislakia ei ole tulossa. Liian paljon sijaiskarsijoita.

        Maalittamislakialoite kaatui siihen että lainlaatijat huomasivat, miten laki vaikuttaisi perhe- elämään ja sukulaisuussuhteisii, puhumattakaan naapurisuhteista.


    • Anonyymi

      Millaisin perustein poliisi ottaa puhelimen aloittajan mielestä seurantaan? Voisi jotenkin kuvitella, ettei heillä resurssit riitä seurata randomisti kenen tahansa puhelinta! Eli jos seuraa jonkun puhelinta niin varmaan on aika vakavasta asiasta kysymys, jolloin pääsemmekin kysymykseen, että eikö se ole ihan hyvä asia? Jos joku nyt tyyliin massamurhia suunnittelee, että napataan ajoissa kiinni? Näin itse ajattelen, miten sä?

      Eikö ole kiva käydä stockalla rauhassa kun tietää, että homma toimii, suomessa? Sitäkin on muuten suunniteltu räjäytetettävän, tiedoksi vain. Pommit oli jo laukuissa, teon suunnittelija etsi vain paria Ukkoa viemään ne sinne. Tiedolähdetoiminta paljasti teon, eli siis suomeksi sanottuna Poliisin vasikka kertoi teon suunnittelusta poliisille ja sitä kautta tekijä napattiin kiinni jne.

      Noh, en erityisemmin itsekään pidä poliisista ( 4 pahoinpitelyä, yhdessäkään tilanteessa en pistänyt vastaan, eli väkivaltaa ne ainakin käyttävät ja sikailee, ne jotka muuta väittävät eivät yksinkertaisesti tiedä asiasta mitään, näin on ainakin omalla kohdallani ollut. Sormen vääntämiseen autosta pois noustessa rauhallisesti ja kylkeen potkaiseminen maiharilla putkan lattialla räkäisesti päälle nauraen ei ollut perusteltua väkivaltaa millään tavalla ) mutta tämän näen hyvänä asiana. Muuten ihan hyvä kun saavat osumaa kentällä. Tätä todella toivon, ihan koko sydämestäni. Toivottavasti sitä osumaa vain saa ne, jotka tuolla sikailee ja sen siis täten ansaitsee. Jos sieltä sitten joku hyvä ihminen löytyy ( epäilen ) niin en tietysti hänelle mitään pahaa toivo.

      • Anonyymi

        Poliisi ottaa tietenkin henkilön seurantaan, kun on syytä olettaa että henkilö syyllistyy rikokseen. Se on hyvä asia että seurataan sellaisia henkilöitä, mutta se ei oikeuta poliisia tekemään omia rikoksia tällä seurannalla mitä nykyään tehdään jatkuvasti internetin aikakaudella. Aina ei ole vakavasta asiasta kyse että poliisin resurssit riittävät seurata tiettyä henkilöä, varsinkin silloin jos henkilöllä on tietoa poliisin menetelmistä.


      • Anonyymi

        Unohdin aiemmin kommentoida tuota sinun mainitsemaa stockan räjäytystä. Kiitos tiedosta, olen kuullut. Olisit samalla maininnut, että tämä tietolähde ja vasikka oli Keijo Vilhunen, jota ei tarvitse esitellä sen enempää. Kuten kerroit homma toimii Suomessa, todistetusti todella hyvällä yhteistyöllä.

        Se on hienoa että tällainen pommi-isku on onnistuttu estämään, mutta se ei oikeuta tällaista vasikkaa tekemään rikoksia yhteistyössä poliisin kanssa, "ilman riskiä" kiinnijäämisestä ja rangaistukselta. Ja tämä on vain yksi paljastunut asia muiden joukossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poliisi ottaa tietenkin henkilön seurantaan, kun on syytä olettaa että henkilö syyllistyy rikokseen. Se on hyvä asia että seurataan sellaisia henkilöitä, mutta se ei oikeuta poliisia tekemään omia rikoksia tällä seurannalla mitä nykyään tehdään jatkuvasti internetin aikakaudella. Aina ei ole vakavasta asiasta kyse että poliisin resurssit riittävät seurata tiettyä henkilöä, varsinkin silloin jos henkilöllä on tietoa poliisin menetelmistä.

        Poliisin seurantaa joutuu jos vaikeuttaa poliisin perseenuolentaa puolustaa oikeuksiaan yms kansalisen perusoikeuksia. poliisi antaa myös täyttä suojaa vapaamuurareille joita poliisissa ja oikeustoimessa valvontalautakuntaa myöten. Muurariveljet dominoivat asianaajotoimistoja. Lähes mahdotonta saada puolueeton käeittely asioilleen nämä tunnistaa salatuista osoitteistaan ottavat jutun mutta eivät ajan toimeksiantajan asiaa vaan veljeskuntansa. jokainen heille tärkeä asia ohjataan veljeskunnan tuomareilla jokainen murahan tehnyt poliisikin jatkaa vapaalla ja suorittaa veljeskunnan käskyjä. Syteemi toimii nii että alenp suorittaa toimeksiannon ilman tietoa mistä syystä kuten palkkamurhaajtkin. Hyväveli palkitsee avokätisesti viralla jonka järjestö jäsenilleen tarjoaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poliisin seurantaa joutuu jos vaikeuttaa poliisin perseenuolentaa puolustaa oikeuksiaan yms kansalisen perusoikeuksia. poliisi antaa myös täyttä suojaa vapaamuurareille joita poliisissa ja oikeustoimessa valvontalautakuntaa myöten. Muurariveljet dominoivat asianaajotoimistoja. Lähes mahdotonta saada puolueeton käeittely asioilleen nämä tunnistaa salatuista osoitteistaan ottavat jutun mutta eivät ajan toimeksiantajan asiaa vaan veljeskuntansa. jokainen heille tärkeä asia ohjataan veljeskunnan tuomareilla jokainen murahan tehnyt poliisikin jatkaa vapaalla ja suorittaa veljeskunnan käskyjä. Syteemi toimii nii että alenp suorittaa toimeksiannon ilman tietoa mistä syystä kuten palkkamurhaajtkin. Hyväveli palkitsee avokätisesti viralla jonka järjestö jäsenilleen tarjoaa.

        Tätä "systeemiä" ilmeisesti Raymond ja Rickhard saivat liian kanssa kuulla kotikasvatuksessaan...


      • Anonyymi

        Hmm🤔Minusta näyttää ettet ollut syytön yhteenkään rikos nimikkeeseen.3


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohdin aiemmin kommentoida tuota sinun mainitsemaa stockan räjäytystä. Kiitos tiedosta, olen kuullut. Olisit samalla maininnut, että tämä tietolähde ja vasikka oli Keijo Vilhunen, jota ei tarvitse esitellä sen enempää. Kuten kerroit homma toimii Suomessa, todistetusti todella hyvällä yhteistyöllä.

        Se on hienoa että tällainen pommi-isku on onnistuttu estämään, mutta se ei oikeuta tällaista vasikkaa tekemään rikoksia yhteistyössä poliisin kanssa, "ilman riskiä" kiinnijäämisestä ja rangaistukselta. Ja tämä on vain yksi paljastunut asia muiden joukossa.

        Lokakuussa 2019 vielä elettiin sitä aikaa netissä että Keijo Vilhunen oli henkilö " jota ei tarvitse esitellä sen enempää" (netissä)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lokakuussa 2019 vielä elettiin sitä aikaa netissä että Keijo Vilhunen oli henkilö " jota ei tarvitse esitellä sen enempää" (netissä)

        Nyt tiedetään Vilhusesta taas vähän aikaa sitten ja nyt on aika paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt tiedetään Vilhusesta taas vähän aikaa sitten ja nyt on aika paljon.

        Vilhunen voisi myös Aarnion tapaan åyytää Riikoselta uutta punaista hametta kesää varten, kun ei syystä tai toisesta ole ollu haluja käräyttää koko poliisijohtoa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt tiedetään Vilhusesta taas vähän aikaa sitten ja nyt on aika paljon.

        Toistokin toimintana on sairasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poliisi ottaa tietenkin henkilön seurantaan, kun on syytä olettaa että henkilö syyllistyy rikokseen. Se on hyvä asia että seurataan sellaisia henkilöitä, mutta se ei oikeuta poliisia tekemään omia rikoksia tällä seurannalla mitä nykyään tehdään jatkuvasti internetin aikakaudella. Aina ei ole vakavasta asiasta kyse että poliisin resurssit riittävät seurata tiettyä henkilöä, varsinkin silloin jos henkilöllä on tietoa poliisin menetelmistä.

        ❤️❤️❤️❤️rakkaus ei tee mitään pahaa !


      • Anonyymi

        Vaikka silläkin kun teet niistä lehteen ilmoituksen että lehti tarkistaa poliisivankilassa kuolleitten syyn mihin kuoli. Poliisi tykkää siitä kun niitten tekemisiä aletaan tutkiin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hmm🤔Minusta näyttää ettet ollut syytön yhteenkään rikos nimikkeeseen.3

        Alkusoittoa Turun perintämiehen ponnisteluille?


    • Anonyymi

      """Huomaat myös siitä, onko puhelimessa poliisin hakkeri tai toinen rikollinen henkilö, että puhelimen akku kuluu huomattavan paljon nopeammin kuin normaalisti. Tosin akku myös usein latautuu todella paljon nopeammin kuin normaalisti, kun on poliisin asennetut ohjelmat järjestelmässä."""

      Tämän kirjoituksen jälkeen puhelin alkoi lataamaan akun täyteen todella paljon hitaammin, ja myös kuluttamaan sen loppuun huomattavasti hitaammin.

      Legendaarista.

      • Anonyymi

        Tuo akkujuttuhan liittyi myös Appleen, Ranskassa oli joku miljardien oikeusjuttukin ainakin kehitteillä siitä. Itselläni myös näyttää puhelimen minkäänlainen pyörittäminen olevan erittäin raskasta akulle, ja on lisäksi täysin puhelinmallista riippumatonta.

        Kysyisinkin, kuinka monta kymmentä vuotta poliisi saisi epäilemässään rikosasiassa häiritä kansalaisen puhelinliikennettä ilman että tämä rikosasia koskaan tulisi esille oikeastaan kenellekään, ehkä siksi, ettei sellaista ole olemassakaan? Teoreettinen kysymys tietenkin.

        Onko mahdollista että poliisi poistaisi satoja saapuneita viestejä henkilön puhelimesta ennen kuin tämä itse ehtisi nähdä niistä vilaustakaan? Ihmettelen, kun jotain tällaista vaikuttaisi tapahtuvan. Viestiä tyrkkää, mutta missään niitä ei silti ole. Itsehän en tätä mahdollisuutta olisi käynyt puntaroimaan, mutta luin sellaisesta toisaalta täältä.


      • Anonyymi

        😄😅😆🤣🤔Sorry... Jäin vain lukemaan mitä sanoit. 🙄


    • Anonyymi

      Tällä kertaa sitten poliisin rikolliset henkilöt kostivat muutamia kiusallisia kirjoituksia, estämällä puhelinta täysin lataamasta akkua.

      Tästä tulee hauskin oikeudenkäynti Suomen historiassa!

      • Anonyymi

        Tämä akun lataamisen estäminen on puhtaasti häiriköintiä. Tämä alkoi ensimmäisen kerran tapahtua vasta hiljattain, kun aloin paljastaa poliisin it-henkilöiden tekemiä rikoksia. Tällä kertaa oli hyvin omituista, että minulla on jopa todistaja joka oli vieressä kun tämä alkoi. Samainen todistaja on myös ensimmäisen kerran jälkeen ollut uudestaan paikalla, kun tämä häiriköinti on tapahtunut. Kun puhelimen akkua estetään lataamasta, voi häiriköidä kun akun virtataso alittuu 15%, näin ainakin minun käyttämässäni puhelimessa tällä hetkellä. Tällöin voi systemaattisesti kytkeä latauksen päälle ja pois, jolloin puhelin ilmoittaa merkkiäänen että akku on lopussa. Tätä voi toistaa vaikka sata kertaa peräkkäin, jolloin se tietenkin ärsyttää puhelimen käyttäjää. Tähän(kin) häiriköintiin on sitten taas varsin yksinkertainen ja helppo ratkaisu. Laittaa puhelimen äänettömälle.

        Toki poliisin hakkeri voi muuttaa senkin asetuksen, ja kytkeä äänen takaisin päälle, voihan käytännössä täysin kaapatulla puhelimella tehdä mitä tahansa. Mm. muuttaa sähköpostiviesteissä kirjoitettua tekstiä, kun on lähettämässä poliisin rikollisuudesta käsiteltäviä viestejä suuremmille tahoille. Tai poistaa saapuneita sähköposteja, ennen kun on ehtinyt ne itse lukea. Toisaalta sekin on tullut varsin selville vuosien varrella, että rikollinen on aina siitä tyhmemmästä päästä, oli sitten ammatiltaan poliisi tai paavi, joten en välttämättä lähtisi edes uskomaan, että tässäkään häiriköinnissä nämä rikolliset ymmärtäisivät kytkeä äänen takaisin puhelimeen, eikä näin ole vielä tapahtunutkaan. Saatte lähivuosien aikana kuulla miten tyhmä rikollinen oikeasti yksi entinen huumepoliisipäällikkö oli, joten ei se kauas puusta putoa myöskään poliisin toisenlaisista rikoksista.

        Ennen alettuani kirjoittaa tätä viestiä, puhelimeni oli ollut suljettuna noin 19 tuntia. Poliisin it-henkilöt asentaa kuitenkin "sovelluksia" puhelimeen, jotka ilmoittavat heille suoraan tiedon siitä kun puhelin käynnistetään. Tällä kertaa aloin hoitamaan henkilökohtaisia asioita samantien lukemalla sähköposteja, mutta silti nämä rikolliset halusivat mielummin heti provosoida ja saada minut kirjoittamaan tämän viestin. Se on hämmentävää, että monissa julkisuudessa esille tulleissa poliisin tiedotteissa kerrotaan, kuinka poliisi välttää provosoimista. Totuus on toisenlainen, eikä ainakaan poliisin it-henkilöt tätä ohjeistusta noudata, se tosin selittyy myös sillä ettei nämä kaikki ole käyneet samoja koulutuskursseja Tampereen poliisiammattikorkeakoululla, kuin moni muu tässä organisaatiossa.

        Minä toisaalta olen erittäin taitava provosoida ketä tahansa, mutta jos poliisina helposti provosoituu, kannattaisi miettiä alanvaihtoa vaikka toimistorakennusten laitossiivoajiksi jossa ei tarvitse olla muiden ihmisten kanssa tekemisissä, palkkatasokaan ei kovinkaan paljoa muuttuisi. Kynä on edelleen terävämpi kuin miekka, vaikka onkin leijona korostamassa miekan vaarallisuutta. Käynnistettyäni puhelimen akun virtaa oli jäljellä vain 6%, joten laitoin sen tietenkin heti lataukseen. Akku ehti latautua vain 13% asti, jolloin ensimmäisen kerran häiriköinti alkoi ja lataaminen estettiin, jolloin merkkiääni ilmoitti akun olevan loppu.

        Tämän jälkeen akku ei enää latautunut suurempiin lukemiin, vaan jäi pitkäksi aikaa 12-13% lukemiin. Säännöllisin väliajoin tuli "sarjatulta" merkkiäänellä että akun varaustila on alhainen, kytkemällä lataus päälle/pois. Siitäkin huolimatta että on keskellä yötä, ja asunnossa nukkuu täysin asioihin ulkopuolinen henkilö. Tämä vain kertoo täydellisestä piittaamattomuudesta, ja järjestäytyneestä rikollisuudesta syyllistyä vakavaan kotirauhan rikkoamiseen. Jossain vaiheessa tätä kirjoitusta akun taso romahti sekunneissa 13%-->3%, joka on tässä puhelimessa viimeinen varaustaso, ennen kun laite ilmoittaa että akku on loppu ja puhelin sammuu 30s kuluttua.

        Tämä 3% puolestaan pysyi todella kauan, vaikka periaatteessa akun olisi pitänyt loppua hyvin pian, jos latauksessa olisi oikea häiriö. Tullessani kohtaan jossa kirjoitin provosoitumisesta, akku lähti taas normaalisti latautumaan, ja nyt tällä hetkellä se on ehtinyt latautua jo 17% lukemiin. Ja koko tämän ajan laturi on ollut kytkettynä puhelimeen, eikä sähkökatkoja ole ollut muualla kuin tämän rikollisen poliisin it-henkilön korvien välissä. Se on jäänyt minulta vielä todistamatta, onko tämä latauksen estäminen vain näennällistä, että huijataan puhelimen asetuksia ilmoittamaan akun olevan lopussa, vai voiko oikeasti estää puhelinta saamasta virtaa. Kertaakaan ei ole puhelin sammunut, vaikka on kerran tullut ilmoitus että puhelin sammuu 30s kuluttua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä akun lataamisen estäminen on puhtaasti häiriköintiä. Tämä alkoi ensimmäisen kerran tapahtua vasta hiljattain, kun aloin paljastaa poliisin it-henkilöiden tekemiä rikoksia. Tällä kertaa oli hyvin omituista, että minulla on jopa todistaja joka oli vieressä kun tämä alkoi. Samainen todistaja on myös ensimmäisen kerran jälkeen ollut uudestaan paikalla, kun tämä häiriköinti on tapahtunut. Kun puhelimen akkua estetään lataamasta, voi häiriköidä kun akun virtataso alittuu 15%, näin ainakin minun käyttämässäni puhelimessa tällä hetkellä. Tällöin voi systemaattisesti kytkeä latauksen päälle ja pois, jolloin puhelin ilmoittaa merkkiäänen että akku on lopussa. Tätä voi toistaa vaikka sata kertaa peräkkäin, jolloin se tietenkin ärsyttää puhelimen käyttäjää. Tähän(kin) häiriköintiin on sitten taas varsin yksinkertainen ja helppo ratkaisu. Laittaa puhelimen äänettömälle.

        Toki poliisin hakkeri voi muuttaa senkin asetuksen, ja kytkeä äänen takaisin päälle, voihan käytännössä täysin kaapatulla puhelimella tehdä mitä tahansa. Mm. muuttaa sähköpostiviesteissä kirjoitettua tekstiä, kun on lähettämässä poliisin rikollisuudesta käsiteltäviä viestejä suuremmille tahoille. Tai poistaa saapuneita sähköposteja, ennen kun on ehtinyt ne itse lukea. Toisaalta sekin on tullut varsin selville vuosien varrella, että rikollinen on aina siitä tyhmemmästä päästä, oli sitten ammatiltaan poliisi tai paavi, joten en välttämättä lähtisi edes uskomaan, että tässäkään häiriköinnissä nämä rikolliset ymmärtäisivät kytkeä äänen takaisin puhelimeen, eikä näin ole vielä tapahtunutkaan. Saatte lähivuosien aikana kuulla miten tyhmä rikollinen oikeasti yksi entinen huumepoliisipäällikkö oli, joten ei se kauas puusta putoa myöskään poliisin toisenlaisista rikoksista.

        Ennen alettuani kirjoittaa tätä viestiä, puhelimeni oli ollut suljettuna noin 19 tuntia. Poliisin it-henkilöt asentaa kuitenkin "sovelluksia" puhelimeen, jotka ilmoittavat heille suoraan tiedon siitä kun puhelin käynnistetään. Tällä kertaa aloin hoitamaan henkilökohtaisia asioita samantien lukemalla sähköposteja, mutta silti nämä rikolliset halusivat mielummin heti provosoida ja saada minut kirjoittamaan tämän viestin. Se on hämmentävää, että monissa julkisuudessa esille tulleissa poliisin tiedotteissa kerrotaan, kuinka poliisi välttää provosoimista. Totuus on toisenlainen, eikä ainakaan poliisin it-henkilöt tätä ohjeistusta noudata, se tosin selittyy myös sillä ettei nämä kaikki ole käyneet samoja koulutuskursseja Tampereen poliisiammattikorkeakoululla, kuin moni muu tässä organisaatiossa.

        Minä toisaalta olen erittäin taitava provosoida ketä tahansa, mutta jos poliisina helposti provosoituu, kannattaisi miettiä alanvaihtoa vaikka toimistorakennusten laitossiivoajiksi jossa ei tarvitse olla muiden ihmisten kanssa tekemisissä, palkkatasokaan ei kovinkaan paljoa muuttuisi. Kynä on edelleen terävämpi kuin miekka, vaikka onkin leijona korostamassa miekan vaarallisuutta. Käynnistettyäni puhelimen akun virtaa oli jäljellä vain 6%, joten laitoin sen tietenkin heti lataukseen. Akku ehti latautua vain 13% asti, jolloin ensimmäisen kerran häiriköinti alkoi ja lataaminen estettiin, jolloin merkkiääni ilmoitti akun olevan loppu.

        Tämän jälkeen akku ei enää latautunut suurempiin lukemiin, vaan jäi pitkäksi aikaa 12-13% lukemiin. Säännöllisin väliajoin tuli "sarjatulta" merkkiäänellä että akun varaustila on alhainen, kytkemällä lataus päälle/pois. Siitäkin huolimatta että on keskellä yötä, ja asunnossa nukkuu täysin asioihin ulkopuolinen henkilö. Tämä vain kertoo täydellisestä piittaamattomuudesta, ja järjestäytyneestä rikollisuudesta syyllistyä vakavaan kotirauhan rikkoamiseen. Jossain vaiheessa tätä kirjoitusta akun taso romahti sekunneissa 13%-->3%, joka on tässä puhelimessa viimeinen varaustaso, ennen kun laite ilmoittaa että akku on loppu ja puhelin sammuu 30s kuluttua.

        Tämä 3% puolestaan pysyi todella kauan, vaikka periaatteessa akun olisi pitänyt loppua hyvin pian, jos latauksessa olisi oikea häiriö. Tullessani kohtaan jossa kirjoitin provosoitumisesta, akku lähti taas normaalisti latautumaan, ja nyt tällä hetkellä se on ehtinyt latautua jo 17% lukemiin. Ja koko tämän ajan laturi on ollut kytkettynä puhelimeen, eikä sähkökatkoja ole ollut muualla kuin tämän rikollisen poliisin it-henkilön korvien välissä. Se on jäänyt minulta vielä todistamatta, onko tämä latauksen estäminen vain näennällistä, että huijataan puhelimen asetuksia ilmoittamaan akun olevan lopussa, vai voiko oikeasti estää puhelinta saamasta virtaa. Kertaakaan ei ole puhelin sammunut, vaikka on kerran tullut ilmoitus että puhelin sammuu 30s kuluttua.

        Näitä asioita on ihan hyvä kirjoittaa ylös muistiinpanoiksi säännöllisesti, että on helppo löytää ne tuleviin oikeudenkäynteihin jolloin tavallaan alkutyöt on jo tehty. Olisi kannattanut tehdä näin kaikkien näiden vuosien aikana, mutta onni onnettomuudessa on että muisti on parempi kuin tehokkaimmalla saatavilla olevalla tietokoneella, joten tapahtumia on varsin helppo käydä milloin tahansa läpi. Ja tämä muisti rekisteröi ikävä kyllä ne kaikki pienemmätkin yksityiskohdat, sen tulette saamaan lukea asioista kertovassa kirjassa tulevaisuudessa.

        Kokonaisuus huomioiden, ei pelkkä sakkotuomio tällä(kään) kertaa riitä tuomiolle. Tässä vain yksi maininta tulevista rikossyytteistä tällaisesta häiriköinnistä näille poliisin it-henkilöille:

        *Törkeä kotirauhan rikkominen*

        "Jos kotirauhan rikkominen on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kotirauhan rikkomisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

        Nyt kun mm. poliisin huume- ja dopingbisnekset alkavat hiljalleen poistua markkinoilta, taitaa olla parasta että saadaan myös korkeimman oikeuden ennakkopäätös, siitä mitkä menetelmät ovat poliisille sallittuja ja mitkä ei. Tervetuloa kaikille kyberrikollisuuden aikakaudelle, valitettavasti tässä asiassa saa monesti pelätä eniten poliisia. Se on ikävää että joutuu ottamaan omat "likaiset menetelmät" käyttöön, voidakseen elää normaalia elämää. Nyt jo 24% latautunut akku, mutta kuin sattuman kaupalta tuli tässä loppuun todistettua, että myös whatsapp sovelluksen viestien varmuuskopiointi on systemaattisesti estetty, tai ainakin vaikutettu asetuksien määritettyihin aikatauluihin. Merkataan myös samalla ylös, että kik-sovelluksen viestipalvelun viestejä, on todistetusti estetty menemestä perille vastaanottajalle. Loput tulee esille myöhemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näitä asioita on ihan hyvä kirjoittaa ylös muistiinpanoiksi säännöllisesti, että on helppo löytää ne tuleviin oikeudenkäynteihin jolloin tavallaan alkutyöt on jo tehty. Olisi kannattanut tehdä näin kaikkien näiden vuosien aikana, mutta onni onnettomuudessa on että muisti on parempi kuin tehokkaimmalla saatavilla olevalla tietokoneella, joten tapahtumia on varsin helppo käydä milloin tahansa läpi. Ja tämä muisti rekisteröi ikävä kyllä ne kaikki pienemmätkin yksityiskohdat, sen tulette saamaan lukea asioista kertovassa kirjassa tulevaisuudessa.

        Kokonaisuus huomioiden, ei pelkkä sakkotuomio tällä(kään) kertaa riitä tuomiolle. Tässä vain yksi maininta tulevista rikossyytteistä tällaisesta häiriköinnistä näille poliisin it-henkilöille:

        *Törkeä kotirauhan rikkominen*

        "Jos kotirauhan rikkominen on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kotirauhan rikkomisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

        Nyt kun mm. poliisin huume- ja dopingbisnekset alkavat hiljalleen poistua markkinoilta, taitaa olla parasta että saadaan myös korkeimman oikeuden ennakkopäätös, siitä mitkä menetelmät ovat poliisille sallittuja ja mitkä ei. Tervetuloa kaikille kyberrikollisuuden aikakaudelle, valitettavasti tässä asiassa saa monesti pelätä eniten poliisia. Se on ikävää että joutuu ottamaan omat "likaiset menetelmät" käyttöön, voidakseen elää normaalia elämää. Nyt jo 24% latautunut akku, mutta kuin sattuman kaupalta tuli tässä loppuun todistettua, että myös whatsapp sovelluksen viestien varmuuskopiointi on systemaattisesti estetty, tai ainakin vaikutettu asetuksien määritettyihin aikatauluihin. Merkataan myös samalla ylös, että kik-sovelluksen viestipalvelun viestejä, on todistetusti estetty menemestä perille vastaanottajalle. Loput tulee esille myöhemmin.

        Lisätään whatsapp viestien osan tekstistä poistaminen. Myös todennäköisin syin epäillä selaimen välilehtien käyttöön liittyviä muutoksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisätään whatsapp viestien osan tekstistä poistaminen. Myös todennäköisin syin epäillä selaimen välilehtien käyttöön liittyviä muutoksia.

        Muistiinpanoksi henkilökohtaisten viestien lukeminen treffisivustolla 17.10.2019 kl. 16:19. Eikä ollut ensimmäinen kerta kun viestit ovat jossain olleet luetut, ennen kun itse on ne lukenut. Tällä kertaa näin livenä kun merkki viestistä poistui, ennen kun olin itse sitä klikannut. Tämän on mielenkiintoista kuulla muiden asioiden ohessa oikeudenkäynnissä, mikä oikeuttaa poliisin lukemaan treffiviestejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näitä asioita on ihan hyvä kirjoittaa ylös muistiinpanoiksi säännöllisesti, että on helppo löytää ne tuleviin oikeudenkäynteihin jolloin tavallaan alkutyöt on jo tehty. Olisi kannattanut tehdä näin kaikkien näiden vuosien aikana, mutta onni onnettomuudessa on että muisti on parempi kuin tehokkaimmalla saatavilla olevalla tietokoneella, joten tapahtumia on varsin helppo käydä milloin tahansa läpi. Ja tämä muisti rekisteröi ikävä kyllä ne kaikki pienemmätkin yksityiskohdat, sen tulette saamaan lukea asioista kertovassa kirjassa tulevaisuudessa.

        Kokonaisuus huomioiden, ei pelkkä sakkotuomio tällä(kään) kertaa riitä tuomiolle. Tässä vain yksi maininta tulevista rikossyytteistä tällaisesta häiriköinnistä näille poliisin it-henkilöille:

        *Törkeä kotirauhan rikkominen*

        "Jos kotirauhan rikkominen on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kotirauhan rikkomisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

        Nyt kun mm. poliisin huume- ja dopingbisnekset alkavat hiljalleen poistua markkinoilta, taitaa olla parasta että saadaan myös korkeimman oikeuden ennakkopäätös, siitä mitkä menetelmät ovat poliisille sallittuja ja mitkä ei. Tervetuloa kaikille kyberrikollisuuden aikakaudelle, valitettavasti tässä asiassa saa monesti pelätä eniten poliisia. Se on ikävää että joutuu ottamaan omat "likaiset menetelmät" käyttöön, voidakseen elää normaalia elämää. Nyt jo 24% latautunut akku, mutta kuin sattuman kaupalta tuli tässä loppuun todistettua, että myös whatsapp sovelluksen viestien varmuuskopiointi on systemaattisesti estetty, tai ainakin vaikutettu asetuksien määritettyihin aikatauluihin. Merkataan myös samalla ylös, että kik-sovelluksen viestipalvelun viestejä, on todistetusti estetty menemestä perille vastaanottajalle. Loput tulee esille myöhemmin.

        Eihän tämä ole Salaliittoteoria -palsta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän tämä ole Salaliittoteoria -palsta.

        Voi kirjoittaa suoraan oikealle palstalle, kun on tarvittaessa paljon todisteita ja monta todistajaa.

        Merkataan ylös samalla älypuhelimien päivitysten täydellinen kontrollointi. Sekä "omien päivitysten" lähettäminen.

        https://m.youtube.com/watch?v=ONbtXRrw0ZE


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistiinpanoksi henkilökohtaisten viestien lukeminen treffisivustolla 17.10.2019 kl. 16:19. Eikä ollut ensimmäinen kerta kun viestit ovat jossain olleet luetut, ennen kun itse on ne lukenut. Tällä kertaa näin livenä kun merkki viestistä poistui, ennen kun olin itse sitä klikannut. Tämän on mielenkiintoista kuulla muiden asioiden ohessa oikeudenkäynnissä, mikä oikeuttaa poliisin lukemaan treffiviestejä.

        Joo, suomi24 treffeissä oli tuollainen toiminto. Jos joku kirjautui tunnareillasi ja luki viestejä, niin sehän näkyi juuri noin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisätään whatsapp viestien osan tekstistä poistaminen. Myös todennäköisin syin epäillä selaimen välilehtien käyttöön liittyviä muutoksia.

        Överiksi meni selaimien välilehtien käyttäminen... mikä oli tavoite.... todistella syytön syylliseksi?


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Överiksi meni selaimien välilehtien käyttäminen... mikä oli tavoite.... todistella syytön syylliseksi?

        Selaimien välilehdet syynättiin kai Turun perintämiehen toimistossa, luulen niin


    • Anonyymi

      Asia on juuri niin kuin kerroit. Oma puhelimeni on 24/7 seurannassa, entisyyteni takia.
      Toisaalta siksi, että joku häiriintynyt kyttä kuvittelee pienessä päässään saavansa sen avulla sulan hattuunsa, jos saisi minut kiinni jostain laittomasta, mitä ehkä kuvittelee minun tekevän.
      Näitä puhelimien kaappaamisia ei valvo kukaan. Kuten vaikkapa tuomioistuimilta haettavia televalvonta lupia.
      Ne haetaan vasta siinä vaiheessa kun on päästy varmuuteen siitä, että jonkin kuuntelulupaan oikkeuttavan rikoksen tunnusmerkistö täyttyy.
      Poliisit syyllistyvät suomessa näin toimiessaan itse rikolliseen toimintaan, mutta sitä ei edes pyrutä tuomaan esille. Sillä tarkoitus pyhittää keinot..
      Mitkään virusturvat eivät näitä laitteisiin ujutettuja
      vakoiluohjelmistoja tunnista. Ne pyörivät ongelmita ja tuudittavat käyttäjänsä, ruususenuniin.
      Toisaalta, kun tiedät miten maa makaa, voit käyttää laitteisiisi asennettuja apseja joko hämäyksiin tai vain hassutella possujen keralla.
      Eläinporno, mummut etc., kiinnostavat, puhelin hidastuu entisestään..
      Ainoa mikä harmittaa on todellakin se kun laitteesi ei toimi kunnolla. Et saa kaikkia viestejä tai pääse hoitamaan asioitasi.
      Tämä laite on juuri nyt saastunut ja takkuaa, vaikka siinä pyörii F-Securen huippu ohjelmat.
      Kirjoitan kirjaa, mutta päädyin hankkimaan tavan kirjoituskoneen ja siirtyä takaisin vanhojen kunno 3310 Nokioiden kivikautiseen maailmaan.
      Jos sairaan lapsesi hoitopaikasta ei saada sinuun yhteyttä tai muuta vakavaa sattuu perheellesi tai läheisilkesi, kuka kantaa vastuun poliisin likaisista toimista? Vastaus on 100% varma. Ei kukaan.

      • Anonyymi

        Rikollisjärjestöt tekee mitä huvittaa, niin kauan kunnes jäävät siitä kiinni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikollisjärjestöt tekee mitä huvittaa, niin kauan kunnes jäävät siitä kiinni.

        Sama juttu rikoksiin syyllistyvien laivalvojien kohdalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama juttu rikoksiin syyllistyvien laivalvojien kohdalla.

        Niin niin, rikollisjärjestöjä on monenlaisia


      • Anonyymi

        Tuo onvarmaan ihan toimiva neuvo tehdä poliisillejäynää lataamalla oma puhelin täyteen eläinlapsikidutuspornoa, saa hyvät naurut kyttien kustannuksella.

        Mutta entä jos häkkeri onkin luiskaotsainen rikorikollinen, miten sitä jäynäytetään tai ainakin ärsytetään? Kuvia lakikirjoista, kirjoituksia etiikasta myötätunmosta....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama juttu rikoksiin syyllistyvien laivalvojien kohdalla.

        Multitaskaaminen on vaikeaa vaikka sen piti olla helppoa...
        Pudasjärvi, Pihtipudas...


      • Anonyymi
        UUSI

        Olisi pitänyt lukea kommenttisi kesäkuulta 2020 jo aikaisemmin. Uskon täysin että tiedät mistä kirjoitat.
        Kun iskostuu mieleen väitteet maailman onnellisimmasta maasta jne, sitä ei aina pysy ajantasalla realismin kaa.


    • Anonyymi

      Linjat tökkii ja toimii tosi toisaikaisesti. Akkukin tyhjenee välillä ihan itsekseen. Kääk!

    • Anonyymi

      Pääsiäisenä seuraava poliisi voi siinä tapauksessa nähdä vilauksen näkyleivästä.

    • Anonyymi

      En ymmärrä miksi nämä kusipää poliisit Suomessa pukeutuvat lähes haarniskaan kenttätöihin, kun tilastollisesti on jopa todettu että rikoksia tehtailevat poliisit tai heidän perheet kohtaavat väkivaltaisia kuolemia vapaa-ajallaan eikä virkatehtävässä.

      Onneksi eduskunta on säätänyt lain että nämä pallinaamat joutuvat jättämään aseensakin narikkaan laitokselta lähtiessään eivätkä saa kantaa sitä vapaa-aikanaan mukana

    • Anonyymi

      Tiedät myös usein siitä että sinun sähköpostiasi peukaloidaan, kun yhteys ei olekaan enää salainen, eli ei ole lukkokuvaa selaimessa. Tiedät sen tosin myös siitä, kun ei rikostoimittajilta tule vastauksia perille koskien poliisin rikollisuutta, tai kun ei ihmisoikeusjärjestöistä tulee minkäänlaista vastausta kun on heihin yhteydessä.

      • Anonyymi

        Niin....kö!? .... Pitäisikö sinun laittaa lääkitys kohdilleen!?


    • Anonyymi

      Niin no mitä nyt voi olettaa jos rikolliset hakkerit ohjaa puhelimien ohjelmia miten haluaa. Ei ne ole tehty siihen tarkoitukeen että niitä hakkeroidaan, oli sitten tekijänä poliisi, paavi tai muu rikollinen hakkeri.

      • Anonyymi

        Onhan nämä älykännykät yksi kontrollin väline. Jos joku nyt haluaa tietää mitä olet puuhaillut tänä digitaaliaikana, niin tietoa löytyy valtava määrä. Joku viisas sanoi, että tiedot pysyvät netissä käytännössä "ikuisesti".
        On sijaintitiedot liikkumisistasi, kameroita useita, mikrofoneja jne.
        Puhelimissa kymmeniä sensoreita, antureja, langaton lataus ym.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan nämä älykännykät yksi kontrollin väline. Jos joku nyt haluaa tietää mitä olet puuhaillut tänä digitaaliaikana, niin tietoa löytyy valtava määrä. Joku viisas sanoi, että tiedot pysyvät netissä käytännössä "ikuisesti".
        On sijaintitiedot liikkumisistasi, kameroita useita, mikrofoneja jne.
        Puhelimissa kymmeniä sensoreita, antureja, langaton lataus ym.

        Näin on. Jos jokainen sovellus kuuntelee mikrofoneja ja katselee kameroista livekuvaa, voi tietenkin jokainen päätellä oliko poliisi tekemässä tätä ennen kun mikään sovellus sitä teki.

        Ja jokainen voi myös tehdä omat päätelmät, miksei ole tänä päivänä enää yhtäkään älypuhelinmallia, jossa on irroitettava akku. Viranomaiset ovat vaatineet laitevalmistajia tehdä sisäänrakennettuja akkuja, koska silloin niitä voi salakuunnella vaikka puhelin olisi suljettu. Se on lastenleikkiä poliisin it-henkilöille olla toisia langattomia yhteyksiä auki, joista syöttää yhteyden suljettuna olevaan puhelimeen. Ja vaikka olisit kytkenyt mobiilidatan pois päältä, saa hakkeri sen kyllä päälle kunhan puhelimessa on akku paikallaan. Eläköön teknologia.


    • Anonyymi

      Poliisi on Suomessa ehkä suurin kyberturvallisuusuhka, ja rikoksillaan aiheuttavat itselleen ja koko maalle pelkkää haittaa.

    • Anonyymi

      Onko tullut mieleen että it-yritykset hallitsevat näitä hakkerointi menetelmiä yhtä hyvin tai paremmin kuin poliisi?

      • Anonyymi

        On tullut, mutta niissä ei ole yhtä paljon psykopaatteja kuin poliisissa.


    • Anonyymi

      Jos android puhelimessasi on sovellus "android web-view" jossa on mutterinkuva, se saattaa todennäköisesti olla poliisin tai toisen rikollisen hakkerin syöttämä sovellus.

      • Anonyymi

        Mutteri ilman ruuvia on kieltämättä merkki sinkkuudesta... Vai sinnikkyydestä.


    • Anonyymi

      Aika hurjalta vaikuttaa.....

    • Anonyymi

      Olen ollut nyt reilun vuoden salaisten pakkokeinojen vainojen kohteena. Sellanen naisen tarinoima falseflag operaatio. On ollut ajoneuvon seurantaa, ohiajoja, jatkuvaa perässä ajoa ja perässä kävelyä, puhelimen kuuntelua jne. Raakaa vainoa.

      Kattelin mittarista, että puhelin lähettää kotona verkkoon päin jotain ihan koko ajan. Eli mittarista näkyy pientä lähetystä koko ajan. Tuo voisi olla joko operaattoripaikannusta tai puheen litterointia(=tekstitystä)ja noiden pakettien lähetystä.

      Käytössä on tältä palstalta pongattu cornet electrosmog meter. Tuon mittarin kun laittaa puhelimen viereen, niin siinä valot vilkkuu koko ajan. Kun lähden puhelimen ja mittarin kanssa testilenkille, niin silloin puhelin juttelee normaalisti. On siis hiljaa ja noin 3 minuutin välein mittarin valot vilkkuu. Ostin tuon mittarin autoon laitettavan jäljittimen etsintään.

      Epätietoisuuden vallassa soitan nykyään yle puhetta 24/7 puhelimen vieressä.

      Onko näkemyksiä miten noita operaattoripaikannuksia näkee puhelimesta tai miten salakuuntelua voisi estää?

      • Anonyymi

        Epäilyttävät sovellukset mitkä lähettää verkkoon päin ovat:
        -google play palvelut
        - google services framework


    • Anonyymi

      Tjaa. Mitä yrität pimittää poliiseilta?

      • Anonyymi

        Yritän pitää kaikki tolkuissa ja tietää missä mennään. Tänne tuo vaino näyttäytyy murhan yritykselle. Että siltä pohjalta mennään.

        Kun kyseessä on salaiset pakkokeinot, niin niistä ei voi käytännössä valittaa mihinkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritän pitää kaikki tolkuissa ja tietää missä mennään. Tänne tuo vaino näyttäytyy murhan yritykselle. Että siltä pohjalta mennään.

        Kun kyseessä on salaiset pakkokeinot, niin niistä ei voi käytännössä valittaa mihinkään.

        Kaikenlaisia havaintoja on. Joskus tuntuu sietämättömän vaikealta. Mutta ei ne nettiavautumisella helpota ne oireet. Ne vaikeutuvat.


      • Anonyymi

        Pitäisikö yrittää?


    • Anonyymi

      No kuules antaa seurata vaan sehän rikollista jos pahaa tekee eikö niin. No niin. Poliisi on itsekin syntinen mutta ei saa tehdä rikollista sen enempää kuin rikollisetkaan. Vakoilu on tyhmää ja kaikilla on OIKEUS MIELIPITEISIIN.

      • Anonyymi

        Oman kokemuksen perusteella nämä paikalliset miekkahihat tekee ihan miten sattuu. Lopputuloksena niitten päätöksen teosta, tulee siis aivan käsittämättömiä lopputuloksia. Jos kyttääjänä olisi sellainen hyväksi tiedetty poliisi, mutta nämä. Ei helvata.. ..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oman kokemuksen perusteella nämä paikalliset miekkahihat tekee ihan miten sattuu. Lopputuloksena niitten päätöksen teosta, tulee siis aivan käsittämättömiä lopputuloksia. Jos kyttääjänä olisi sellainen hyväksi tiedetty poliisi, mutta nämä. Ei helvata.. ..

        Pyysin poliisia seuraamaan erästä konnaa, joka lähes päivittäin rikkoi lakia toiminnallaan minun maksettavakseni ja muutaman muunkin. Ei puhettakaan ellei joltakin ole henki menossa. Yksityistiekunta näköjään on konnien suojapaikka.


    • Anonyymi

      Sitten ajatuksia tietokoneesta. Kattelin, että virkapukuiset kyttää koko ajan nurkalla. Tietokoneesta mykistin mikrofonin ja kameran edessä on läppä. Mikrofonin saa käyttöön kun laittaa headsetin usbiin kiinni. Oli jostain kumman syystä tietokoneen mikki mennyt päällä/täysille eikä sitä saanut pois kuin disabloimalla ja tietokonekkaan ei suostunut sammumaan..

      Tekisi mieli tehdä puhelimelle saa. Mikit neulalla rikki ja puhuu puhelut nappikuulokkeisiin.

    • Anonyymi

      Puhut kyllä asiaa...

    • Anonyymi

      Ylivoimaisesti paras keino saada näille säälittäville poliisin vainoajille ja suurimmille rikollisille paras palkinto häirinnän lopputuloksesta, on suorittaa suuren mittaluokan terrori-isku Suomeen ja katsoa että uutiset saa totuuden selville taustoista!!!

      Loppuu sen jälkeen koko tämän saatanan rikollisjärjestö poliisiorganisaation toiminta maassa juuri sinä päivänä vihdoinkin!

    • Anonyymi

      Pitäisikö minun olla huolissani, tästä kun poliisin rikoskomisario oli laittanut etsintäluvan ict-laitteisiini ja puhelimeeni VOIMASSA TOISTAISEKSI! voiko olla mahdollista että saavat tälläisen päätöksen noin vaan voimaan

      • Anonyymi

        aika hepposin perustein laittavat joskus kuunteluun,ainakin talouspuolella,,,ihan vaan operaattorille hakevat oikeudesta luvan jos on normi liittymä ja mahdollisuus todenäköisinsyin saada ehdotonta. toki on sekin koettu että isommissa jutuissa juuri samalla metodilla saman instanssin kautta on ystävän läppärin mikki ja ja kamera avattu sekä pöydällä olleet puhelimien kajarit illanvieton aikana. että mc-sinivalkoisilla riittää aikaa ja rahaa kyllä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aika hepposin perustein laittavat joskus kuunteluun,ainakin talouspuolella,,,ihan vaan operaattorille hakevat oikeudesta luvan jos on normi liittymä ja mahdollisuus todenäköisinsyin saada ehdotonta. toki on sekin koettu että isommissa jutuissa juuri samalla metodilla saman instanssin kautta on ystävän läppärin mikki ja ja kamera avattu sekä pöydällä olleet puhelimien kajarit illanvieton aikana. että mc-sinivalkoisilla riittää aikaa ja rahaa kyllä

        Eikä poliisi ilmoita kuuntelun kohteena olleelle henkilölle, puhelimen kuuntelusta vaikka näin pitäisi olla että vuoden sisällä tapahtuneesta pitää poliisin ilmoittaa. Mutta jättävät paljon ilmoittamatta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä poliisi ilmoita kuuntelun kohteena olleelle henkilölle, puhelimen kuuntelusta vaikka näin pitäisi olla että vuoden sisällä tapahtuneesta pitää poliisin ilmoittaa. Mutta jättävät paljon ilmoittamatta

        Varmaan on niin että jos kuuntelusta ei jää mitään kouriintuntuvaa, se häipyy poliisinkin muistivarastosta.


    • Anonyymi

      Ohhoijjaa, kaikkea sitä tuleekin lukeneeksi. Suomen poliisilla muka kyky hakkeroida ihmisten puhelimet etänä :D

      Jopa paskimmat hinnat alkaen android puhelimet ovat kaukana poliisin kykyjen yläpuolella. Mitä tulee puhelimen hakkerointiin etänä.

      Toinen mahdollisuus on käyttää Pegasos vakoiluohjelmistoa mutta sen hintalappu pyörii sadoissa tuhansissa euroissa per hakkeroitu puhelin joten kohteen täytyy olla kyllä erittäin kovan tason toimija jotta noin äärimmäisiin toimiin ryhdyttäisiin

      • Anonyymi

        Tuolla lätäkön takana on semmonen säädäntö, että kaikki tiedot kerätään. Pääosin täällä käytetään lätäkön takaisten yritysten laitteita ja ohjelmistoja.

        Noita samoja tietoja voi sitten ostella. Ei niitä laitteita tarvitse hakkeroida, kun kaiken voi siististi ostaa.

        Tämä kaikki yllä mainittu on ihan avointa tietoa, joka on kaikkien saatavilla.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuolla lätäkön takana on semmonen säädäntö, että kaikki tiedot kerätään. Pääosin täällä käytetään lätäkön takaisten yritysten laitteita ja ohjelmistoja.

        Noita samoja tietoja voi sitten ostella. Ei niitä laitteita tarvitse hakkeroida, kun kaiken voi siististi ostaa.

        Tämä kaikki yllä mainittu on ihan avointa tietoa, joka on kaikkien saatavilla.

        Vielä kun olisi jotain merkityksellistä dataa ostettavana.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe