Onko tässä Suomenkin tie?

Anonyymi

4

69

  Vastaukset

  • En tiedä kumpi on kammottavampaa, se että poliitikot ovat niin helvetin tyhmiä vai se, että tuo sama paska voi ja varmasti tuleekin tapahtumaan suomessa. Mutta mitä siitä seuraa? Suuret väkivaltaisuudet vai sota?
   Ei ole oikein että maahan lappaa muslimeja ja tyhjentävät kassat. Sairasta!

  • Suurin uhka Suomelle on nuo mukamas isänmaalliset lipunheiluttajat , joita on nähty esittämässä uhkailujaan niissä paikoissa, joihin sotaa ja väkivaltaa pakenevat ihmiset on saapuneet. Noiden mielenosoittajien näkeminen toi mieleeni saman pahanolon tunteen, jota koin nähdessäni 12-vuotiaana ensimmäisen kerran dokumentin kansallissosialistisesta Saksasta ja Hitleristä villitsemässä kansaa vihaa uhkuvine puheineen. Hyi hitto!

   • Hah; en paremmin sano. Muutama sata kaljupäätäkö olisi uhka? :D Uhka ovat tuhannet karkoituspäätöksen saaneet; jotka "halllituksen" luvalla loisivat täällä jossakin -luvatta.


  • Voin kertoa. Kansa ei ymmärrä minne ollaan menossa.
   Jenkeistä tänne ollaan matkimassa kaikki se mikä tekee ihmisen sairaaksi
   mutta
   ei mitään siitä mikä siinä hienossa maassa tuo elämää.

   Jotkut pelkäävät että kansan vitsaus, vaikeneminen, alkaa murtua ja siksi on kiire tukahduttaa kaikki puheet jotka voisivat paljastaa maamme valheita. Eli, pitää johdatella kansa puhumaan kaikkea turhuutta.

   Se ei tapahdu ilman seurauksia. On selkeästi nähtävillä mikä aiheuttaa yhtäkkiset ampumiset Jenkeissä. Se johtuu siitä, kuten Yle kertoi aamun lähetyksessä, vääränlaisen Emoijin lähettäminen tai aiheellinen uhkaus helposti aiheuttaa vankeutta.

   Käytännössä se tarkoittaa sitä ettei kannata uhkailla vaan mennä yllärinä tuhoamaan vastaustajat.
   Ilman lain asiantuntijoita maamme olisi paljon terveempi paikka elää. Heidän joukostaan löytyy maamme pahimmat sairastuttajat.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   186
   7522
  2. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   151
   3349
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   75
   1909
  4. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   122
   1769
  5. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   121
   1668