mitä laitteita tarvitsen elisa viihteeseen

Anonyymi

Siis mitä muita laitteita tarvitsen, kun television jos otan Elisa -viihteen?

4

<50

Vastaukset

 • Jos televisioosi ei ole Elisa Viihde TV-sovellusta saatavilla niin tarvitset Elisa Viihde-digiboksin. Niiden lisäksi tarvitset tietysti myös modeemin tai reitittimen ja nettiyhteyden. Elisa Viihteen saa nykyään kaikkien operaattorien nettiyhteyksiin mutta huomioi se että sopimusteknisistä syistä johtuen Nelonen Median kanavat näkyvät suorana netin kautta vain Elisan omilla nettiyhteyksillä (kiinteä netti tai mobiililaajakaista).

 • Siis tietysti minulla on nettiyhteys. reitittmimen kautta. Ja smart tv, jolla pääsen myös nettiin. Eli tarvitsenko siihen mitään muita laitteita. Jos otan elisa viihteen, niin siinä kuulemma tulee teksiviestinä koodi, jolla kirjautua sinne. Onnistuuko noin?

  • Riippuu siitä onko juuri sinun televisioosi saatavilla Elisa Viihde TV-sovellus, jos ei niin tarvitset sen Elisa Viihde-digiboksin. Kaikkiin älytelkkareihin tuota sovellusta ei saa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Riippuu siitä onko juuri sinun televisioosi saatavilla Elisa Viihde TV-sovellus, jos ei niin tarvitset sen Elisa Viihde-digiboksin. Kaikkiin älytelkkareihin tuota sovellusta ei saa.

   Ok, kiitos tiedosta :)


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.