mitä laitteita tarvitsen elisa viihteeseen

Anonyymi

Siis mitä muita laitteita tarvitsen, kun television jos otan Elisa -viihteen?

4

<50

  Vastaukset

  • Jos televisioosi ei ole Elisa Viihde TV-sovellusta saatavilla niin tarvitset Elisa Viihde-digiboksin. Niiden lisäksi tarvitset tietysti myös modeemin tai reitittimen ja nettiyhteyden. Elisa Viihteen saa nykyään kaikkien operaattorien nettiyhteyksiin mutta huomioi se että sopimusteknisistä syistä johtuen Nelonen Median kanavat näkyvät suorana netin kautta vain Elisan omilla nettiyhteyksillä (kiinteä netti tai mobiililaajakaista).

  • Siis tietysti minulla on nettiyhteys. reitittmimen kautta. Ja smart tv, jolla pääsen myös nettiin. Eli tarvitsenko siihen mitään muita laitteita. Jos otan elisa viihteen, niin siinä kuulemma tulee teksiviestinä koodi, jolla kirjautua sinne. Onnistuuko noin?

   • Riippuu siitä onko juuri sinun televisioosi saatavilla Elisa Viihde TV-sovellus, jos ei niin tarvitset sen Elisa Viihde-digiboksin. Kaikkiin älytelkkareihin tuota sovellusta ei saa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Riippuu siitä onko juuri sinun televisioosi saatavilla Elisa Viihde TV-sovellus, jos ei niin tarvitset sen Elisa Viihde-digiboksin. Kaikkiin älytelkkareihin tuota sovellusta ei saa.

    Ok, kiitos tiedosta :)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1912
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1409
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   88
   1234
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   27
   969