Jokin meni pieleen - yritä hetken kuluttua uudestaan.

Anonyymi

Mitä tämä nyt on, lähetys ei onnistu?

Seuraava ilmooitus: Lähetyksessä tapahtui virhe.

7 kommenttia

Vastaukset

 • Siinä alkoi aamu taas Suomi24:n sotkuilla. Menee pieleen, mukamas lähetyksessä tapahtunut virhe tai jotain huuta. Koettakaa saada kuntoon, unohtakaa uudistukset ja laittakaa vanha kuntoon.

 • Tällä se aamu taas alkoi. Ei näytä olevan päivää, etteikö törmää Suomi24:n toimimattomuuteen.

 • Tuntuu olevan sama riesa jokaisena aamuna.

 • Hei, meillä tehdään nyt tiiviiseen tahtiin päivityksiä sivustolle. Jos satut kommentoimaan tms. juuri päivityksen ollessa käynnissä, virheilmoituksia ikävä kyllä tulee.

  Päivitykset eivät yleensä kestä kauaa, joten kannattaa yrittää hetken kuluttua uudestaan.

  • Kiitos vaan, mutta ei mene enää tuo selitys läpi. Joka kerta sama systeemi. Firman koneelta firman verkosta aiemmin ei mitään omituisuuksia. Nyt tämä. Sitten firman läppäri ja langaton yhteys ja ei normaalia enempää ongelmia. Läpimenee.

   Syy on satavarmasti Suomi24:n päässä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kiitos vaan, mutta ei mene enää tuo selitys läpi. Joka kerta sama systeemi. Firman koneelta firman verkosta aiemmin ei mitään omituisuuksia. Nyt tämä. Sitten firman läppäri ja langaton yhteys ja ei normaalia enempää ongelmia. Läpimenee.

   Syy on satavarmasti Suomi24:n päässä.

   Sama juttu Rahikaisella, uudistuksensen? jälkeen on usein sovellus tökkinyt kerrotuilla tavoilla ja pudottaa pois ja joutuu kirjautumaan uudelleen. Miksi vaihtaa toimiva sovellus?


 • Taas "jokin meni pieleen". Kävin meitin sadetanssijoiden luona ja juttelin heidän kanssaan. Katsoivat ja toteamus. Kaikki firman koneet on SUomi24:n disablattu.

  Hehän tekevät työtä tuon venäläisen trollitehtaan eliminoimiseksi. Kun eivät siihen pysty, tekevät jotain muuta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.