3kk/6kk viisumi Suomesta?

Anonyymi

Olen katsellut / etsinut Vietnamin suurlahetystoa netista mutta on monta jotka kayttavat "Vietnam Embassy' nimea. Mika lie oikea?
Se, joka on Kulosaarentie 12? Mutta kun clickaa VISA anomukseen se menee tanne; VIETNAM VISA SERVICE IS PART OF TRANSOCEAN TRAVEL AND SERVICE. kokemuksia saada viisumi pidemmaksi aikaa ja mista? Hinta 3 tai 6kk ajalle monella tulolla?

4

<50

Vastaukset

 • Itse ottanut yleensä viisumin tätä kautta.(myös tänä talvena) Anomus sisään ja muutamassa päivässä tulee hyväksyntä ja viisumin saat siltä lentokentältä jonne saavut ensimmäisenä. Vastaavia sivuja kymmeniä. Tää on ollu halvin yleensä ja palvelu ollut nopeaa.

  http://cheapvietnamvisa.net

  • Kiitos! Hinnat ovat halvat muihin verrattuna. Kun olet VN pro tiedatko ( tai joku muu) voiko Phu Quoc'in 30-pv viisumivapaalla ajalla kayda manner Vietnamissa? Ja jos voi, onko tarkastusta ollenkaan kentilla? Kontrolloiko kukaan jos on yli sallitun 15 pv manner VNssa jos on virtaa jaljella Phu Quoc'n luvassa?


 • Kiitos toisen kerran viisumi infosta! Tuli tanaan. Hinta $ 20. Otin 3kk, multi entry. Netin paras hinta ja nopea palvelu - vain 2 tyopaivaa! Nyt voin ottaa edullisen tukikohdan Vietnamissa ja tehda 30pv matkoja viisumitta Thaimaahan. Noi Thaimaan viisumien hinnat ja sekavat maaraykset alkoi ottaa paahan!

 • Hyvin toimi koska asiat hoitui melkein päivässä. Talvi sitten Vietnamissa eri paikkoja kierrellen. Välillä täsmäiskuja Thaimaahan ja muihin naapurimaihin. Hammashoidot halpoja Vietnamissa jos niitä tarttee. Tiedoksi niille jotka niitä kaipailevat. Paremmat systeemit kuin taikuissa. Sukellus ja golfin peluu myöskin edullista. Ei muuta kuin Qatarilla pelipaikoille ja tongit käyttöön.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  38
  1002
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  530
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  414