Aihealueet

Listaukset

  Miksi palstojen moderointi on puolueellista?

  Otetaan esimerkiksi puoluepalstat. Nimittäin Rkp:n palsta on ollut siisti jo pitkään, koska se otettiin erityistarkkailuun aikaa sitten, sitten alkoi suomenkieliset rkp:tä kritisoivat avaukset poistua järjestäin, ruotsinkieliset ei. Tekoäly ei myöskään reagoi ruotsiin.

  Toiselta laidalta taas mm. persujen palstalla saa sitten kirjoittaa mitä asiattomuuksia hyvänsä, kuten esim. eilen sinne tullut "persu on parhaimmillaan 2m mullan alla". Siitä meni ilmoitus eilen, mutta siellä se on edelleen.

  Voisi ihan kuvitella että sieltä on johdon taholta ohjeistettu, että persuista saa kirjoittaa mitä asiattomuuksia hyvänsä, rkp:stä ei edes asiallista kritiikkiä sallita.

  Palstoja siis saadaan siistiksi jos halutaan.

  11

  <50

   Vastaukset

   • Tee kuten minä. Liputus ja jos ei ole tuntiin tapahtunut mitään, lähtee sähköposteja maailmalle, tapauksesta riippuen puolueille, ministeriöille, eduskuntaan, jne. Poliisille ei kannata ilmoitella, heillä ei kuitenkaan "ole resursseja".

    Seuraavana päivänä tuota kirjoitusta ei enää ole. Menettely toimii!

    • Vaikuttaa hyvältä mutta hitaalta, täysin asiattomat jutut pitäisi saada pois heti.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Vaikuttaa hyvältä mutta hitaalta, täysin asiattomat jutut pitäisi saada pois heti.

     Kuitenkin paljon nopeampaa kuin ylläpidon nykytoiminta. Tai itse asiassa toiminta koskaa. Luotsien aikaan oli nopeampaa.


   • Miksihän avauksestani puuttuu puolet?

    Kerroin että eilen oli persujen palstalla avaus, että "persu on parhaimmillaan 2m. mullan alla". Se sai olla siellä ihan rauhassa, oli vielä aamullakin vaikka eilen ilmoitus siitä meni ylläpidolle. Jos vastaava avaus Rkp:stä tulee heidän palstalle, se poistuu heti.

    Olenkin sitä mieltä, että johdon taholta on modeja ohjeistettu, kuinka toimia milläkin palstalla. Persuista ilmeisesti saa kirjoittaa törkeyksiä ihan vapaasti heidän saitillaan.

    • Moi! Avausviestistäsi ei puutu puolta, vaan se on nykyisen näkymän mukaisesti lue lisää -linkin takana.

     Terkuin,
     Suomi24-tiimi


   • Moi!

    Sinun kannattaa tehdä ilmoituksia sääntöjen vastaisiksi katsomistasi viesteistä. Se on tehokkain tapa saada viestit moderoinnin tietoon. Jokainen ilmoitettu viesti luetaan ja sääntöjen vastaiset viestit poistetaan.

    Toivoisimme jokaiselta käyttäjältä aktiivisuutta ilmoitusten tekemisessä, jotta palstat pysyisivät mahdollisimman siisteinä.

    Terkuin,
    Suomi24-tiimi

    • Olisiko aiheellista palkata lisäväkeä, ettei kestä viikkoja valheiden poisto, ja heittää se robotti pihalle, jolla on ulkoistettu palstan valvonta käyttäjille. Eli häiriköille, jotka kykenevät runsaalla joutoajallaan naputtelemaan poistoon valheita oikeaisevat ja korjaavat kirjoitukset.

     Surullisena esimerkkinä https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/politiikka/puolueet/perussuomalaiset

     Se on yhden kokovuorokautisen häirikön temmellyskenttänä valheiden julkaisuun Perussuomalaisista. Mitä tekee ylläpitotiimi ? Niinpä, ei mitään !!


    • Anonyymi kirjoitti:

     Olisiko aiheellista palkata lisäväkeä, ettei kestä viikkoja valheiden poisto, ja heittää se robotti pihalle, jolla on ulkoistettu palstan valvonta käyttäjille. Eli häiriköille, jotka kykenevät runsaalla joutoajallaan naputtelemaan poistoon valheita oikeaisevat ja korjaavat kirjoitukset.

     Surullisena esimerkkinä https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/politiikka/puolueet/perussuomalaiset

     Se on yhden kokovuorokautisen häirikön temmellyskenttänä valheiden julkaisuun Perussuomalaisista. Mitä tekee ylläpitotiimi ? Niinpä, ei mitään !!

     Ehdottomasti sheriffit takaisin !!


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ehdottomasti sheriffit takaisin !!

     Ei todellakaan niitä mielivaltaisia palstantyhjentäjiä takaisin!!!


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ei todellakaan niitä mielivaltaisia palstantyhjentäjiä takaisin!!!

     Ei todellakaan. Nykyinen mielivalta on paljon tehokkaampaa.


   • Ensin poistui ihan asiallisia viestejä paljon.
    Törkeitä kirjoituksia ei poistettu.
    Nyt sitten ei poisteta mitään.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10110
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    222
    4463
   3. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    123
    4042
   4. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    158
    3288
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1996