Miksei hävittäjät näy?

Anonyymi

Flightradar24 sovellus ei näytä lentäviä hävittäjiä tai helikoptereita. Miksi näin, jos kyseessä on rutiinilento. Olisi mukava nähdä koneelta, mikä siellä meni, kun mitään ei näy.

7

71

  Vastaukset

  • Hävittäjät eivät näy, koska flightradar suodattaa näyttämäänsä informaatiota. Sotilas- ja valtiokoneita ei pääsääntöisesti näytetä ja samoin yksityisliikesuihkukoneista ei yleensä näytetä rekisteritunnusta vaan pelkästään konetyyppi.

  • Hävittäjät on nykyään semmoisia että niitä ei tutkalla näe.

  • Pääsääntöisesti Flightradarilla näet vain reittikoneet ja muutaman yksityislentskarin. Flightradar ei ole mikään oikea tutkanäyttö ja tämän takia militaari sekä lähes kaikki harrasteilmailu on näkymättömissä.

  • Hävittäjillä on nykyään ns. häiveominaisuus eli stelth-toiminto, siksi niitä ei näe tutkalla.

   • Ei se Flightradar tietenkään näytä tutkakuvaa, vaikka nimi siihen viittaakin. Ne sijaintitiedot sinne tulevat lentokoneiden lähettimistä.


  • Öljynporauslautoille työntekijöitä kuljettavat kopterit näkyvät kyllä. Niitä löytyy vaikka Aberdeenin läheltä Pohjanmeren yltä tai Norjan rannikolta Bergenin läheltä. Suurenna näkymää, kopterit näkyvät pieninä pisteinä, mutta operaattori, kopterityyppi ja rekisteritunnus, lentokorkeus yms näkyvät aivan hyvin.

  • Ruotsalaisia ei näe koska niitä ei ole, lentäjät ovat tiskaamassa vokissa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   124
   4373
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   120
   3565
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1034