Vanhojen korujen hyötykäyttö

Anonyymi

Silloin tällöin näkee erilaisia osto ilmoituksia,joissa mainsotetaan:"Ostamme kultaa ja hopeaa."Miten luotettavia tälläiset firmat ovat? Eikös se yksikin firma,joka paljon mainosti mm.tv:sä sellaista pussia,jossa postittaa myytäväksi tarkoitetut korut ja rahat olisi saanut omalle pankkitilille,mennyt konkkaan vai joutuko muutoin lopettamaan toimintansa ja mitä tapahtuu koruissa oleville korukiville timantteille.

1

<50

  Vastaukset

  • Onhan noita ostotarjoajia. En kyllä itse halua käyttää mitään postifirmaa, oli sitten luotettava tai ei.
   Joskus ostajat kiertelevät paikkakunnilla ja ilmoittavat etukäteen lehdessä ajankohdan, milloin ovat tulossa johonkin liikkeeseen.
   Liikkeet ilmoittavat omilla nettisivuillaan romukullan ja romuhopean kulloisenkin grammahinnan. Timanteilla ja korukivillä ei tiettävästi ole tässä kohden mitään arvoa, ne irrotetaan ja annetaan takaisin. (on sitten toinen juttu, mitä niillä itse enää tekee)
   Minusta luotettavin on K A Rasmussen Helsingissä. Olen kerran asioinut siellä ja silloin ainakin hintavertailu antoi sieltä parhaan hinnan. Hinnathan vaihtelevat, joskus ne ovat korkeammalla, joskus alemmalla, kannattaa vähän seurata.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   31
   1697
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   22
   835