Vaatekoodi??

heikko

Ööö... Miten sen vaate koodin saa toimimaan ja minne ne vaatteet oikein ilmestyy. Aukaisin koodi ikkunan ja kirjoitin koodin boolProp testingCheatsEnabled true
mutta ei toiminu niitä vaatteita ei tullu minnekkään.. Kun ollaan simin luomis tilassa ja pannaan se pampula jossa on ne vaatttee olikohan se se 6 numero.. Miten se koodi tehään ja minne ne vaatteet oikein ilmestyy........ Hilffe

26

1402

  Vastaukset

  • Siis, jos tarkoitit simin luontitilassa,
   niin näin:

   - avaa koodilaatikko ja kirjota tuo
   boolProp testingCheatsEnabled true koodi

   - paina sift n

   - oikeeseen yläreunaan tulee enkunkieleinen
   teksti, joka ilmoittaa vaatteiden olevan
   käytössä.

   Vaatteet/skinit/hiukset löytyvät sieltä
   mistä muutkin hiukset/skinit/vaatteet, sieltä
   perältä. Skinit ovat siinä kohtaa, missä
   voi vaihtaa ihon tummuutta niin sen vieressä
   on sellainen tähti. Siinä on ufon ja aaveen
   skinit.

   Toivottavasti oli apua. :)

   • Kiitos avusta nyt se toimii :))))


   • heikko kirjoitti:

    Kiitos avusta nyt se toimii :))))

    (otsikko sen jo sanookin ^^)


   • sattumasimi kirjoitti:

    (otsikko sen jo sanookin ^^)

    käykös tämä koodi sims 2 yliopostoonkin????


   • Ahaa, näinhän se käy! Ei enää pelkkä debugging riitä :P Hienoja noi skinit :o


   • En vittu osaa


   • Ei toiminut😖


   • Onko mitään mahdollisuutta saada "exstra " vaateitta myös pleikka 4:selle jos sims on jo ostettu?! Pliis auttakaa en kestä niitä normi vaateita enää😅😅😅


   • Pitääks täs siis olla joku lisäosa vai enkö vaa osaa? Sillä ku kokeilen ni tulee että
    ”komentoa ei voi suorittaa”


   • eltsiina kirjoitti:

    Onko mitään mahdollisuutta saada "exstra " vaateitta myös pleikka 4:selle jos sims on jo ostettu?! Pliis auttakaa en kestä niitä normi vaateita enää😅😅😅

    Niinpä itekkin pelaan sims 4 ps4:jällä 😐


   • mulla se ei vaan toimi se sanoo vaa komentoa ei voida suorittaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pitääks täs siis olla joku lisäosa vai enkö vaa osaa? Sillä ku kokeilen ni tulee että
    ”komentoa ei voi suorittaa”

    nii


   • eltsiina kirjoitti:

    Onko mitään mahdollisuutta saada "exstra " vaateitta myös pleikka 4:selle jos sims on jo ostettu?! Pliis auttakaa en kestä niitä normi vaateita enää😅😅😅

    Mäkin haluisin kaikkii muita vaatteita koska pleikkari 4:selle ei saa modejaa


  • Tiädättekö mitään supernatural koodeja jos tiedätt niin laitta kaa viestii

  • Kirjoitin tuon koodin sinne vaate osastolle koodi laatikkoon , MUTTA missä on sift nappula? Ei toiminu jos painoi vaan enter ?

   • Tietenki eka koodin laitat koodilaatikkoo ja painat enterii, sit luomistilas shift n.. Ja Shift löytyy näppäimistön vasemmast reunast, se on nuoli ylöspäin..


  • En ymmärrä miten tuo toimii?? En osaa laittaa sitä shift N:nnää?? Voisiko joku auttaa?

  • Rusettinauha kirjoitti: "En ymmärrä miten tuo toimii?? En osaa laittaa sitä shift N:nnää?? Voisiko joku auttaa?"
   Kirjoittamasi perusteella osaat erinomaisesti laittaa sen "shift N":n, muutoinhan ei N tule normaalisti edes näkyviin. Jos kertoisit mikä peliversio sinulla on ja mitä haluat tehdä sillä koodilla, olisi mahdollisesti helpompi auttaa.

  • Mulla kun laitan ton koodin niin lukee vain "tuntematon koodi" mitä nyt?:(

   • Tarkista pari juttua; että onko edes samaan peliversioon tarkoitettu koodi ja että on sitten vielä justiinsa oikein kirjoitettu. Aika kranttuja ovat pelit koodien suhteen, meinaan.
    Jos kerrot sen, mitä Simahtanutkin tuolla kyseli, niin voinen paremminkin auttaa, ehkä. Kun kertoopi vaan ongelmasta, mut ei selitä tilannetta, niin huonosti tulee autetuksi.
    Kertauksena: Mikä peli, mitä tahdot koodin tekevän?


  • Miten se sift n tehään tehäänkö se sillee et painetaan pohjassa sift n ja sit painetaan n:ää ja mikä se ihmeen pampula on mistä sen saa ja en tajuu miten noi vaatteet saa auttakaa mua pleace!!!

   • Ehkäpä sun olis hyvä opetella sen sun laitteesi käyttö, että löydät oikeat nappulat, kun niiden kanssa selvästi on vaikeuksia. Mutta siis sä painat siftin (nuolinäppäin) ja n-kirjaimen yhtä aikaa alas. Ei enteriä. Sä et tarvi isoa n:ää, etkä koodiloodaa siihen. Vaan teet kuin olisit avaamassa sen koodiloodan. Sen jälkeen toki ohjeistuksen mukaisesti.

    Mutta nyt lyhyesti, tämä siis lähinnä PC (ns. pöytäkone) ja läppärin kanssa säätämiseen, kännyt ja muut pelikonsolit onkin oma lukunsa:

    p.s neuvokoot joku mac:in käyttäjä sitten sen laiteeen ihmeisiin. :)

    Sift= nuoli näppäin molemmin puolin näppäimistösi kirjaionsastoa, sama läppärissäkin. Se näppäin jolla saat isoja kirjaimia. Ei Caps, se on toisen siftin yläpuolella.

    Ctrl= sekin löytyy molemilta puolilta näppäimistösi kirjainosiota, itse asiassa siftien alapuolella, kulmissa.

    Mutta nelosessa sun tarvii mahdollisesti ladata jotain modeja, että saat ns lukitut vaatteet näkyviksi tai lataat suoraan (vaikkapa mod the simsistä) unlocked clothing) tai toinen keino jota minä käytän, on että laitan simin töihin alalle, jonka vaatteet haluan näkyviin, huijaan sen kyseisen uran huipulle (careers.promote x (x=uran nimi, enkuksi)) ja sitten pistän simin lopettamaan duunin. Ne vaatteet jää sinne näkyviin ja koko sen perheen käytettäväksi.
    Mä olen itsekin yrittäny katsoa, josko neloseen ois jotain koodia ollu, mutta en ainakaan toistaiseksi ole sellaiseen törmännyt.

    Lisäksi TS4:sessa cas-tilaan pääset klikkaamalla joko peiliä tai vaatekaappia ja valitsemalla sieltä vaihtoehto, jossa pääsee muuttamaan simin vaatteita, meikkejä jne. Tai jos ei halua säätää vaatekaapilla/peilillä, niin ensin koodilooda auki, naputtele testingcheats on, klikkaa enter ja laita se koodiloota kiinni.
    Sen jälkeen klikkaa simiäsi hiiren oikealla näppäimellä ja valitse simin muokkaustila ja pääset cas-tilaan.
    Jos haluat cas-tilan samaan toimintaan kuin simin ensimmäisessä luonnissa, niin ennen cas tilaan menoa, avaa koodiloota, näpyttele cas.fulleditmode on ja paina enter. Sitten taas koodiloota kiinni ja mene cas-tilaan. Kaiken pitäisi nyt olla käytettävissä ja voit muoakata simiäsi tai lisätä perheeseen luomalla tai galleriasta hakemalla simejä.

    Suosittelen tämän jälkeen, kun oot palannu takas ns pelin puolelle, laittamaan sen koodin kiinni, eli koodiloota auki, cas.fulleditmode off ja paina enter. Ja ei kun pelaamaan.
    Ja muuten toi vain siksi että jotkut koodit liian pitkään päällä ollessaan saattaa aiheuttaa pelin tökkimistä.

    Toinen mitä suosittelen erittäin lämpimästi on tutustuminen pelin mukana oleviin ohjeisiin. Kolmosessahan vielä on osin levyjä ja koteloita ja niissa se ohjeläpyskä. Lue se läpi, siellä on suomiversiokin olemassa, joskin ehkä sen läpyskän loppupäässä. Toinen mikä auttaa, on että pelin avattuasi pelaat ensin harjoituspelin, jossa on mukana riittävä opastu pelin perusteisiin, eli mitä, miten ja miksi ja kuinka. Tämä erityisesti silloin jos peli on sinulle uusi ja et ole vielä kertaakaan sitä pelannut.
    Tiedän, se harjoituspeli (käsittääkseni tällanen on kaikkiin The Sims versioihin olemassa) voi olla tylsä ja ärsyttävä, mutta siitä voi olla apuja, jos ne pelin namiskat ja toiminnot on vielä hakusessa ja ei tiedä mitä hakee tai mitä mikäkin juttu tekee.

    Myös EA:n viralliset sivut ovat oiva lähde, josta saat ripeästi apua, samoin erinäiset Simsiin liittyvät sivustot, paitsi radola. Se on pystyyn kuukahtanut. Suosittelen Simskorpea, siellä on avuliaita kaikenikäisiä Simsin pelaajia.


  • Siis toi shift ja n ei auta laitanko sen ennen kun painan entterii???

  • Mulla tää ei toimi sims 4

  • Miten se siis pitää tehä

   • Mikä "se" ?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2867
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   223
   2349