Puutöitä myytäväksi?

Anonyymi

Olisiko kellään ideoita ihan omasta kokemuksesta, että mitä omassa taloudessa voisi tarvita sellaista mikä olisi tehty puusta?
Ajatuksena että tuote pitäisi pystyä myymään sellaisella hinnalla että hinta kattaisi materiaalikulut ja muut kulut mitä sen tekemisestä aiheutuu. Se pitäisi pystyä myöskin valmistamaan nopeasti eli yksinkertainen mutta tarpeellinen tuote.

Esimerkkinä kenkäteline naulakon alle:
-se on tosi nopea valmistaa ja tarvittavaa puulistaa saa lautatarvike-liikkeestä edullisesti
-kenkäteline on ainakin omasta kokemuksesta tosi tarpeellinen

Mitä muita tuotteita voisi kodissa tarvita mitä voisi tehdä puusta? Ja ennenkaikkea mikä tuote olisi sellainen että sitä ei myydä halpatavara liikkeissä?

7

<50

Vastaukset

 • oon tehny viinipullotelineitä, ja sukkuloita kutojille, tiijä saako näitäkään sanoo, vai poistaako ylläpito?! Vaikee on kekustella, jos ylläpitäjä on leikkikouluikäisen päällä varustettu, KIITOS!

 • Pitää miettiä myös käykö kaupaksi jos muualta saman tuotteen saa halvemmalla, itse ostin puisen kenkätelineen kaupasta kympillä

  • "Pitää miettiä myös käykö kaupaksi jos muualta saman tuotteen saa halvemmalla, itse ostin puisen kenkätelineen kaupasta kympillä"

   Ei sellaisten kanssa pysty kilpailemaan, ellei sitten keksi ja osaa tehdä jotakin todella luksusta tai muulla lailla erikoista, jota ei kaupoista löydy.


 • Yksi varma tuote on vähemmän tarpeellinen, mutta aina menee kaupaksi. Taide ja käyttötaide.
  Mm:
  - puukauha, jossa varren päähän tehty eläimen, vaikkapa linnun profiili, lähinnä pää.
  - hyvin viimeistellyt erikokoiset puuveistokset - mieluiten tyylitellyt.
  - tai arkisista malleista poikkeava seinäkello
  - linjakas puinen maljakko jne...

  Maailma on ideoita väärällään, ei muuta kuin otat kopin ja alat tehdä. Osaamiseen on vain yksi tie ja se on - tekeminen. Vältä kuitenkin monimutkaisia leikkauksia, ne vievät aikaa, eivätkä ole kuitenkaan kovinkaan myyviä.
  Tutki kohdetta ja sen muotoja ennen kuin aloitat tehdä siitä omaa versiotasi. Mieti mitä voisit tehdä saadaksesi valmiiseen tuotteeseen linjakkuutta tai omaperäistä tulkintaa. Ei taideteoksen tarvitse olla näköispatsas - siis mieluummin ei. Varasta ideoita vaikka netistä, mutta älä kopio kaikkea vaan käytä myös omaa mielikuvitustasi, niin ne tekee muutkin.

  Hyvät työkalut ovat kaiken A ja Ö. Halpakauppojen hyllyiltä niitä et takuulla löydä. Plektra Trading, Sorvisoppi, JE-nettiverstas. Näistä minä ostan.
  Minulla on mm. todella kattava metallin koulutus ja työkokemusta, ja aikoinaan minä teinkin itse työkaluni, mutta kyllä ne näkyy tuolla maailmalla tekevän parempia. Mm. Ruotsista tulee maailman parhaat veistopuukot ja merkki on Mora - ihan oikeasti. Usein huonoksi haukuttu Stanley/Bailey on oikein hyvä höylä, mutta se vain pitää osata virittää - sitä ei moni ymmärrä.
  Minulla ei ole sähköisiä työkaluja, ei sorvia, ei sirkkeliä, ei sähkökäyttöistä höylää, mutta onpa perhanan hyvät käsityökalut, veitset, höylät ja käsisahat. Lisänä hyvät teroitustyökalut, nekin ihan kauramoottorilla.
  Ne maksaa kyllä, mutta kun niiden käytön oppii niillä saa hyvää jälkeä ja nopeasti.

  Myyntiä edistää kummasti se kun ottaa puolivalmiita tuotteita tai pelkkiä aihioita myyntipaikalle ja vuolee/hioo eli viimeistelee niitä tuotteita siinä samalla.
  Pistä kuitenkin työkalut tuppeen ja laatikkoon aina kun paikalla on useampi kuin yksi asiakas. Harmittaa vietävästi kun muutaman kympin arvoinen veistopuukko lähtee kulkemaan, ilman maksua.

 • Klapimyynnillä paras aloittaa..

  • Kyllä ja ehdottomasti. Kun klapimyynti on tuonut riittävästi varallisuutta, niin sitten voi vuoleskella niistä lopuista klapeista vaikkapa relluja = reliefejä, tai vaikka dildoja.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  138
  5804
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  145
  1063
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  27
  694
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  24
  435