Rakastunut naiseen

Anonyymi

Olen naimisissa ja useamman lapsen äiti. Nuoresta jo tiedostin, että tykkään myös naisista, sillä ihastuin molempiin sukupuoliin. Löysin mieheni yläasteen jälkeen ja olimme 15v yhdessä. Olemme tässä olleet nyt mieheni kanssa on Off suhteessa ja tarkoitus oli vielä yrittää. Vaikeaksi asian tekee sillä olen ihastunut tai ehkä jopa rakastunut naispuoliseen ystävääni. Kriiseilen jotenkin tämän asian kanssa nyt hirveästi. Jotenkin tullut hirveä tarve tulla myös kaapista ulos.

Mitä teen. Lapsiakin mietin, mitä tämä kaikki tekee heille. Ainiin ja mieheni tietää tästä ihastuksesta, hän haluaisi silti yrittää vielä. Minä en. Jos olisin itsekäs menisin tämän naisen luokse, suutelisin, ottaisin selvää. Mutta samaan aikaan järki sanoo etten voi toimia näin. Mikä mua vaivaa?

4

76

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   kannattaa nyt ensin ottaa selvää mitä a ja b osapuoli itse haluaa..(jutella ja kertoa tuntemuksistaan) sitten miettiä onko se kaiken aaja oo..

   • Anonyymi

    Tunnet miehesi, tätä naista et tunne ja mielessäsi häneen liitettynä on jännitys, uutuudenviehätys ja romantiikka.
    Ehkä niitä asioita joita olet kaivannut pitkässä suhteessa arjen keskellä.
    Tämä nainen voi olla lopulta aivan tylsä tyyppi, vaikka täysin epäromanttinen törkimys sitten kuin häneen kunnolla tutustuisi.
    Kehotan sinua tekemään oikein, eli kunnioittamaan avioliittolupaustasi ja etsimään se romantiikka, perhoset vatsassa olo ja intohimo omasta aviomiehestäsi.
    Rakastuit häneen joten hänessä täytyy olla paljon rakastettavaa, molemmat muuttuvat ajan saatossa mutta silti pysyvät samoina ihmisinä.
    Jos menitte kirkossa naimisiin teit liiton eli lupauksen Jumalalle, olette tulleet yhdeksi lihaksi eikä sitä pidä ihmisen erottaa.
    Vaikka kokisitkin jotain bi-tunteita ei ole mitään syytä että niitä tarvitsisi koskaan toteuttaa, sinähän pidät miehestä.


  • Anonyymi

   Minä tein noin. Olin miehen kanssa naimisissa ja olen myös useamman lapsen äiti. Tulin ulos kaapista enkä enää koskaan voisi kuvitella olevani miehen kanssa. Kannattaa kertoa tunteesi tuolle naiselle ja katsoa kuinka suhtautuu. Tsemppiä. Kyllä se siitä!

   • Anonyymi

    Kannattaako yrittää saada muutkin toimimaan yhtä itsekkäästi ja moraalittomasti kuin sinä toimit?
    Helpottaako oma syyllisyytesi jos samassa kuralätissä on muitakin ihmisiä?
    Iljettää tuollainen että omat himot laitetaan lasten tarpeiden edelle, aivan tarpeetonta naisen ryhtyä naisten kanssa vehtaamaan kun miehenkin kanssa voi olla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   435
   1896
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   121
   1448
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   441
   1396
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   85
   1104
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   231
   977
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   61
   920
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   82
   836
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   22
   811
  Aihe