Rakastunut naiseen

Anonyymi

Olen naimisissa ja useamman lapsen äiti. Nuoresta jo tiedostin, että tykkään myös naisista, sillä ihastuin molempiin sukupuoliin. Löysin mieheni yläasteen jälkeen ja olimme 15v yhdessä. Olemme tässä olleet nyt mieheni kanssa on Off suhteessa ja tarkoitus oli vielä yrittää. Vaikeaksi asian tekee sillä olen ihastunut tai ehkä jopa rakastunut naispuoliseen ystävääni. Kriiseilen jotenkin tämän asian kanssa nyt hirveästi. Jotenkin tullut hirveä tarve tulla myös kaapista ulos.

Mitä teen. Lapsiakin mietin, mitä tämä kaikki tekee heille. Ainiin ja mieheni tietää tästä ihastuksesta, hän haluaisi silti yrittää vielä. Minä en. Jos olisin itsekäs menisin tämän naisen luokse, suutelisin, ottaisin selvää. Mutta samaan aikaan järki sanoo etten voi toimia näin. Mikä mua vaivaa?

4 kommenttia

Vastaukset

 • kannattaa nyt ensin ottaa selvää mitä a ja b osapuoli itse haluaa..(jutella ja kertoa tuntemuksistaan) sitten miettiä onko se kaiken aaja oo..

  • Tunnet miehesi, tätä naista et tunne ja mielessäsi häneen liitettynä on jännitys, uutuudenviehätys ja romantiikka.
   Ehkä niitä asioita joita olet kaivannut pitkässä suhteessa arjen keskellä.
   Tämä nainen voi olla lopulta aivan tylsä tyyppi, vaikka täysin epäromanttinen törkimys sitten kuin häneen kunnolla tutustuisi.
   Kehotan sinua tekemään oikein, eli kunnioittamaan avioliittolupaustasi ja etsimään se romantiikka, perhoset vatsassa olo ja intohimo omasta aviomiehestäsi.
   Rakastuit häneen joten hänessä täytyy olla paljon rakastettavaa, molemmat muuttuvat ajan saatossa mutta silti pysyvät samoina ihmisinä.
   Jos menitte kirkossa naimisiin teit liiton eli lupauksen Jumalalle, olette tulleet yhdeksi lihaksi eikä sitä pidä ihmisen erottaa.
   Vaikka kokisitkin jotain bi-tunteita ei ole mitään syytä että niitä tarvitsisi koskaan toteuttaa, sinähän pidät miehestä.


 • Minä tein noin. Olin miehen kanssa naimisissa ja olen myös useamman lapsen äiti. Tulin ulos kaapista enkä enää koskaan voisi kuvitella olevani miehen kanssa. Kannattaa kertoa tunteesi tuolle naiselle ja katsoa kuinka suhtautuu. Tsemppiä. Kyllä se siitä!

  • Kannattaako yrittää saada muutkin toimimaan yhtä itsekkäästi ja moraalittomasti kuin sinä toimit?
   Helpottaako oma syyllisyytesi jos samassa kuralätissä on muitakin ihmisiä?
   Iljettää tuollainen että omat himot laitetaan lasten tarpeiden edelle, aivan tarpeetonta naisen ryhtyä naisten kanssa vehtaamaan kun miehenkin kanssa voi olla.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.