Vähäunisuus

Anonyymi

Moikka olen 40vuotias mies ja toimin yrittäjänä tehden aika raskastakin työtä päivästä toiseen.

Aloin ihmetellä sitä että kun yöunet on lyhentynyt 7 tunnista tuonne 4-5 tuntiin? Nyttenkin kirjoitan tätä viestiä puolen yön aikaan ja ei nukuta yhtään. Aamulla pitäis herätä kuitenkin jo 5:15.

Siis mitään oireitahan tuosta ei ole ollut, herään pirteänä ja energiaa riittää töissä. Rankan työpäivän jälkeen kun on syöny mahan täyteen niin saatan ottaa 1-2 tunnin päiväunet, Mutta sellaistakaan ei ole ollut nyt moneen viikkoon.

Voiko ihminen pärjätä näin lyhyillä yöunilla?

2

<50

Vastaukset

  • Belsomra auttaa nukkumaan sikeästi ja tuo yleisesti normaalin yöunen usa:ssa asuvilla, jossa sitä saatavilla (siellä asuvat sukulaiset saaneet apua tuosta pahoihin univaikeuksiin ), suomessa tätä ei saa valitettavasti.

    Suomessa ei voi uneton muuta kuin kitua ja kärsiä tuskissaan ja sairaseläköityä pois yhteiskunnan rattaista, koska käytössä olevat vanhat uni ja nukahtamislääkkeet eivät paranna unen laatua vaan ihminen on horroksessa ja aamuisin kärttyinen ja väsynyt.

    https://yle.fi/uutiset/3-10416255

  • Hei mene kiinalainen lääketiede hoitamaan itseäsi sekä kerro siellä kaikki vaikeudet saat apua sekä sinulle suositellaan nestemäisiä valmisteita mitä pitää ostaa et jaksat tehdä raskasta työtä.Saat nukuttua hyvin.Älkää ostako melatoniinia sillä kuulin unilääkäriltä et on huono valmiste.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.