Aikuiset lapset kapinoivat

Anonyymi

äitipuoltaan vastaan. mitä on tehtävissä?
En saisi muuttaa täällä miehen talossa mitään ilmanmiehen lupaa ja lasten. Lapset ovat erittäin ilkeitä minua kohtaan. En saisi olla mummo heidän lapsilleen kunpuhuttelen itseäni mummoksi kersoille. En saisikäyttää äiti sanaa lapsille vaikk aolen miehen aikuisten lasten äitipuoli. Olen kuin eirtetty koko perheestä vaikka tämä on oikeesti minun perhettä koska olen miehenkanssa asunut jo vuoden.
Joka asiaa mitä teen aikuiset miehenlapset käyttäytyvät lapselliseti. Eivät kunnioita minua äitinään vaan luulevat olevanminun yläpuolellani.
Hyvä kun kahvia saa keittää, mutta sitäkääneivät huoli koska on minun tekemää-
Onko kohtaloni olla näin syrjitty omassa perheessä jossa lapset käyttyvät huonosti äitipuoltaan kohtaan.
Nauravat kun sanon heitä lapsikseni ja itseäni heidän ädikseen. Olisi kiva kun saisin olla äitinä, mutta mahotonta.

15

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä se on niin että kaikkien osapuolten on vain hyväksyttävä se tosiasia, että uusi äiti tarkoittaa uutta kuria ja järjestystä. Muutenhan lapset ja miehen suku jäisivät sellaisiksi kuin ovat.

   • Anonyymi

    Kaikista paras ratkaisu on että äitipuoli muuttaa miehen lasten kotiin! Siellä on parempi ohjeistaa ja tehdä sööntöjä ja tarkkailla. JOs lapsia on useita niin viikko yhdellä lapsella ja sitten muuttaa toiseen. Mitkään seissuvihot ei auta ei ne miehenlapset niitä toeteuta.

    Sinne vaan lasten kotiin asumaan ja tarkkailemaan.


  • Anonyymi

   Miksi et kurita omia lapsiasi vaan tarvitsee toisten lapsia kurittaa?

   • Anonyymi

    Jos ex-äiti olisi kurittanut, minun ei tarvitsisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos ex-äiti olisi kurittanut, minun ei tarvitsisi.

    Ei äidistä oteta eroa. Vanhemmuus säilyy. Ja kurittaminen on kielletty


  • Anonyymi

   Sinut häädetään pois ja lähtölaskenta on alkanut.

  • Anonyymi

   Hanki omia lapsia kuritettavaksi niin ei tarvitse toisten lapsia kouluttaa.

  • Anonyymi

   Tuossa selvästi mies on hakenut uutta äitiä lapsilleen kun entinen vaimo ei ole osannut hommiansa kasvattajana. Uusi äiti tekee kaikkensa jotta miehenlapset pärjäävät ja osaavat toimia elämässään ikein. Todella mahtava äitipuoli. Jaksaa huoltaa ja käskyttää.
   Mies onilmeisestikiireinen ja ex vaimo ei pysty mihinkään enää.
   Kaikki tuki uudelle idille ja tiukasti vaan teet kuin haluat kyllä ne pian alistuu ja suostuu siihen että heitä viisaampi ihminen puuttuu heidänongelmiin joita on runsaasti.

   • Anonyymi

    sE ON VAIN NIIN VAIKEAA EX-ÄIDEILLE YMMÄRTÄÄ ETTÄ UUSI Äiiti on parempi!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    sE ON VAIN NIIN VAIKEAA EX-ÄIDEILLE YMMÄRTÄÄ ETTÄ UUSI Äiiti on parempi!

    Ja noin ajattelee vain hyvin itsekeskeinen ihminen


  • Anonyymi

   jos miehen lapset ovat jo aikuisia ihmisiä ja eivät ole sinun omia synnyttämiäsi lapsia niin et silloin mitenkään voi olla heidän äitinsä. Älä esiinny aikuisille ihmisille heidän äitinänsä. Etenkään jos et ole heitä kasvattanut lapsesta asti. Olet miehen aikuisille lapsille vain isän uusi naisystävä ja löytö, joka tuli isänne kaveriksi asumaan vuosi sitten. Asia on täysin selvä juttu. Asuvatko nuo aikuiset yli 20-30 v ?? lapset samassa taloudessa kanssanne. Varsin erikoinen ja perin outo järjestely jos niin on. Ei ihme että ongelmia yhteiselossanne on.

   • Anonyymi

    Esim italiassa ja ranskassa on ihan normaalia että yli parikymppiset asuu vielä kotona ja niin on kyllä suomessakin. ehkä näkisit asian, jos vetäisit pääsi perseestä.


   • Anonyymi

    Kyllä minusta aikuistenki lasten pitää kunnioittaa äitipuolta vaikk aolisi heitä nuorempi. Hän on lasten isän uusi rakasa puoliso ja lapsia yläpuolella jota pitää totella. Hän käskyttää ei aikuist kersat. Kyllä mies tietää kuka on oikea ihminen kasvattamaan jo aikuisiakinl apsia.

    Äitipuoli on aina parempi kuin alkuperäinen äiti, ja siksi mies on hänet vaihtanutkin uuteen ja siihen lasten on tyytyminen, he eivät valitse sitä kenet mies äitipuoleksi heille ottaa vaan toetltava ja kunnioitettava äitipuolta. Kumma ettei äitipuoli ole auktoriteetti heille pitäisi olla.


  • Anonyymi

   Tiukasti vaan käskyttää ja vaatii. Jos mies ei auta uutta vaimoaanja puolustelee ex vaimoaan niin tiukasti vaan sanoo että jos ei sovi lähde vetää. HÄn on se joka määrää ja jos ei hyvällä niin sitten pakolla.
   Ei ole soveliasta uhmata äitipuolta joka kaikkensa tekee että jo aikuistekin lapset ovaavat kasvattaa omia lapsiaan ja huoltaa itseään. Äitpuoli näkee suuren ongelman kaikissa miehen sukulaisissa ja hyvä niin ja hän voi puuttua niihin opastamalla. Kukaanei präjää yksin.

  • Anonyymi

   Olin itse tälläisessa tilanteessa 12-vuotiaana. En todellakaan kutsunut isänisäni uutta naista mummoksi tms. Ei hän ollut minun mummoni. Onneksi isäniäiti tajusi heti asian ja uusi mies esiteltiin vain Erkkinä. Ja läheisemmät välit minulla oli tähän Erkkiin kuin tähän uuteen naiseen joka vaati itseään mammaksi kutsuttavan. Itseasiassa minä ja minun siskoni sanottiin häntä vaan lihavaksi,koska oli. Tätini taas uutena naisena on halunnut itseään kutsuttavan miehen lapsille vain etunimellä. Ja välit ovat pysyneet

   Toiseksi jos nyt isäni toisi kotiinsa uuden naisen joka haluaisi kutsua minua lapsekseen ja ryhtyä mummoksi minun lapsilleni, niin parempi pysyä kaukana. En asiaa voisi hyväksyä. Ja miksi pitäisi? Minulla on jo äiti joka on rakas.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   4216
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   185
   3639
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   281
   2598
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   61
   1874
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   1689
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   72
   1681
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   205
   1113
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   142
   895
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   851
  Aihe