Messuilta tsemppiä

Anonyymi

Kuka aikoo käydä syksyn kirjamessuilla? Suosittelen vierailemaan, jos kirjoittaminen kiinnostaa ja urakin ollut haaveissa. Ohjelmaa löytyy joka makuun. Siihen voi tutustua myös verkkosivuilla. Paikan päällä törmää varmasti vinkkeihin, jotka ovat alkutaipaleella kullan arvoisia.

Nyt perjantaina järjestetään messut Turussa, parin viikon päästä Helsingissä. Tervetuloa!

Ps. Eniten saa irti, kun katsoo jo etukäteen kiinnostavimpien teemojen/henkilöiden esiintymisajat, ja paikan päällä menee fiiliksen pohjalta. Kannattaa myös käydä jututtamassa kirjailijoita, kustantajia ym. Ei tarvitse tuntea etukäteen henkilöä tai tuotantoa. Suurin osa keskustelee mielellään asioista. Paras ajankohta on ehkä esiintymisen jälkeen.

5

75

  Vastaukset

  • Ilmeisesti täällä ei ole messukävijöitä. :)

   • Kävisin jos voisin...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kävisin jos voisin...

    Mikä sinulla on esteenä?


  • Kävin Turussa ja Helsingissä, mutta aika vähän kirjailijat paljastivat käsikirjoituksen valmistusproseistaan.

   • Turussa ja Helsingissä haastattelulle/esiintymiselle on varattu yleensä 20 minuuttia aikaa, eli se rajoittaa keskustelua aika paljon. Jyväskylässä 30 minuutin aikana yleisökin saattaa ehtiä kysyä jonkin kysymyksen.

    Aihetta voisi kyllä käsitellä ihan omanaan (eikä jonkin kirjan yhteydessä). Minä laitan asian korvan taakse ja kaivan esiin keväällä, kun mietitään mielenkiintoisia aiheita syksyn messuille. Yleisvinkkinä suosittelen myös kyselemään kiinnostavista asioista suoraan kirjailijoilta!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Näin Michelin-kokki Kim Mikkolan ura sai alkunsa: ”Kaikki rahat menivät bussimatkoihin!”
  • Ihmiskaupasta epäilty Veijo Baltzar remontoi rahaa säästelemättä – myyntiin laitetulla ökytalolla synkkä lähihistoria!
  • Janni Hussia ei vielä nähdä valkoisessa mekossa alttarilla - "Ei ole aikaa häiden suunnittelemiseen!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   295
   6497
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   90
   4288
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   142
   1609
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   73
   1334
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   92
   814