olenko ihailun kohteena vai onko naapurini seinähullu

Anonyymi

Olen asunut osakerivarssa jo useita vuosia. Itse ne oikeastaan älynnyt koko asiaa, kunnes toinen naapuri sanoi että olenko huomannut miten seinänaapuri kopioi kaiken mitä minulla on pihalla tai miltä minä näytän ? Eli tarkoitti vaatteita ja kenkiä. Aloin hieman sivusilmällä sitten katsella.
No näinhän se on. Teeme terassin, he tekevät. Laitan kausivalot, he laittavat miltei samalla tavalla. Ruukuissa on kukkaset etupihalla kuten meillä. Verhot ovat samanvärisiä kuin meillä. Olen sijoitellut erilaisia pienesineitä ikkunoille, heillä on hyvin samalla tavalla kuin meillä.
Kun rouva lähtee töihin aamulla, minä yhtä aikaa. Hänellä on tismalleen samanlainen takki kuin minulla, samanlaiset kengät miltei ja värikin natsaa. Viime kesänä huomasin hänen hankkineen valkoiset housut kuten minulla, samanlaisia asusteita kuin minulla. Mekkokin oli samanlainen. Hullu. Sairas. Lenkkeilen paljon. Hän ei koskaan käyttänyt juoksuhousuja, joita olen käyttänyt vuosia. Hänelle ilmestyi myös. ILmestyi erään tuotemerkin vaatteita, joita minulla on. Jopa verkkaritakki oli sama merkki ja väri. On tätä ihmetelty, naapureiden kesken ja sukulaisten.

Yrittääkö hän olla kuin minä ? Ehkä. Mutta sairas se on, muutoinkin. Huutelee aina ties mitä, kuten koko perheensä. JAtkuva rienaaminen ja loukkausten viljely, jota ei jaksa enää. Perheen mies on alkoholisti työssä käyvä ja liikkuu toisten kanssa kanssa useinkin. Heillä lienee hyvä kulissi, kermakakku muka, kun paskaa täynnä.
Sen verran olen sivistynyt että ohitan sanomatta mitään heidät, en noteeraa, en välitä. Mutta ihmettelen. Kaikenlaista sitä pitääkin nähdä.Aina he ikkunassa kyttää ketä meille tulee ja meiltä lähtee. Oikee kyttääjäperhe tosiaan.

1

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Naisen perhetausta ja siinä ilmenevät ongelmat lienee jonkinlainen osasyy outoon käyttäytymiseen.
      Hän ehkä haluaa samaistua naapuriinsa unohtaakseen oman kurjan, stressaavan ja , ahdistavan elämänsä. Tai yrittää epätoivoisesti kiellyttää erittäin vaativaa puolidioaan joka härskisti käyttää henkistä väkivaltaa puolisooan kohtaan, tätä nujertaen.
      Hän ehkä pakenee fantasiamaailmaan ja pyrkii elämään sinun elämääsi vaikka sitten matkimalla kaikessa sinua?
      . Ehkä alkoholisoitiitunut mies arvostelee jatkuvasti vaimoaan, vertaa muihin ja on sitä mieltä, että vaimo on tyhjänpäiväinen luuseri. Kritisoi kaikkea mitä vaimo tekee.
      Se, että vaimo voi sitten kertoa, että hän on ihan samanlainen kuin naapurin rouvakin, kotikin on samanlainen, siten hän voi lieventää itsensä kokemaa häpeää , ja selittää ettei miehellä ole mitään syytä haukkua häntä jatkuvasti, koska kaikki pn ihan samanlaista kuin miehen ylistämällä naapurillakin.
      Hän ei tajua sitä, että mies sättii , teki hän mitä tahansa, näytti hän miltä tahansa, tai oli koti sitten ihan pilkulleen samanlainen kuin naapurilla, tilanne ei muuksi muutu, mies on ehkä täysi p..ska ja harjoittaa henkistä ja ehkä fyysistäkin väkivaltaa vaimoaan kohtaan. Nainen voi olla ihan lyöty lyttyyn.
      Muuta selitystä en tähän keksi.
      Voi siis olla että mies toistaa vaimolleen sammaa mantraa: "katso naapuriasi kuinka siististi ja kauniisti hän on pukeutunut ja kotikin on huoliteltu, hyvin hoidettu. Ja mitä sinä olet, siivoton pelle, joka ei osaa tehdä kodista viehättäväö, että mies siellä edes viihtyisi.." jne.
      Ja vaimo yrittää ja yrittää, vaikka tervein ratkaisu olisi häipyä pois koko avioliitosta niin pian kuin mahdollista.
      Voi toki olla kyseesssä jokin muukin, häiriö?.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe