Webp-kuva hävitti kirjanmerkit Edgestä

Anonyymi

Netissä käytetään nykyään webp-kuvia jpg-kuvien sijaan. Latasin sellaisen tietokoneelleni (Windows). Kuva ei avautunut kuvaohjelmassa, joten valitsin hiirellä, että avaa tiedosto Edgessä.

Edge avautui ilman kirjanmerkkejä ja lisäosia. Kuva ei näkynyt. Pidin itsestään selvänä, että kun avaan uudelleen, Edgen, niin tila on normaali. Ei ollut eikä tullut koskaan.

Ei auttanut tietokoneen uudelleen käynnistäminen, ei palauttaminen palautuspisteeseen, ei välimuistin tyhjentäminen (CCleaner), ei Edgen käynnistäminen exe-tiedostosta. Ajattelin, että ehkä Edge on tehnyt toisen profilen vanhan rinnalle, mutta löysin Profile-kansiosta vain yhden tiedoston.

Sinne meni kaikki kirjanmerkit. webp-kuvan avaaminen tyhjensi koko Edge profilen (myös lisäosat yms.). Onneksi oli varmuuskopio, mutta se oli viikon vanha, joten hävisi paljon tärkeitä kirjanmerkkejä.

Virusta ei löytynyt webp-kuvasta eikä Edgestä.

Yhden kuvan avaaminen Edgessä hävittää kaikki kirjanmerkit!
Edgessä on pakko olla jokin todella paha bugi webp-kuvien suhteen.

7

<50

  Vastaukset

  • seiskan pisti fi, kuolasin Tuksua ja yritin Kopioda. mitä noi on. kauha sessio kärsii jos kuva ei aukee kuin chromessa, winhihhiihulina se pitää aueta edgessä.

  • Sinullapa onkin Windows, mutta Ubuntu onkin aivan eri juttu.

  • Tiedoston tulisi olla kunnossa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5393
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   92
   971
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   880