NauseaSairaalaVuodeMakaus/ h-valistusta / PALJON TXT

35-40 astetta aurinkoa mut hypin erikokoisilta, kröpeliäisiltä, just kiviparkouriin täydellisillä kivillä, joita oli koko rannikon pituudelta. Maata en muista, olen aina kärsinyt hajamielisyydestä, dissosiaatiosta tai vaan pään sisälle fantasioihin jumittumisesta.

Kuitenkin tuo oli helposti onnellisin päivä minkä muistan. Kirjottelen täs ajankuluks sairaalasängyllä. 60 ainetta comboilut on mukavasti turraksi tehny muttei onnelliseks,
henkinen fyysinen koukku, ocd-oireita ja velkoja ainaki tuli. 6kg laihempi, arpinen ja suonet ei meinaa enää näkyy.

Ajatusten ja tunteiden kohtaamista pelkään, paljon enemmän kuin kipua tai kuolemaa, mutta sitä ahdistusta, katumista, sietämätöntä levottomuutta, koko tunneskaalaa minkä saa pidettyä poissa kyllä, tai on pakko pitää ja kun siihen menee 30-40e ainakin päivässä moraali menee selviytymisen alle.

Menisin kuiville, jos uskaltaisin eikä kaikki romahtais,mut takas 70kg vedän. Ja velat veks ellei menny jo luottotiedot. Ibogaan voi delata, mutta se voi korjata reseptorit, ottaisin senkin riskin heti. Nuorille pitäisi kertoa faktat, ei mtn geneeristä puolitotuutta, olennainen tieto ois vaikka, et addiktio aiheuttaa aivovaurion, tuhoaa mielihyväreseptorit, alko/md/meta jne kirjaimellisesti tuhoaa aivoja, joka piikki voi tuurilla tappaa.

Eikä pidä näyttää mtn dokumentteja. Vaikka siinä ois miten synkkä juttu ei se tapahu katsojalle, se vaan kuuluu ihmisyyteen toi ns.supermieskompmeksi. Varkaudet, diilaus ne luukut missä asutaan on siistiä / hauskaa / rappioromanttista niille ketkä ei viel tajua. Ei nähä yhteyttä omaa elämää. Munki mielestä oli siistiä nistiluukuissa kaikenmaailman narkkien kaa, hommat (ei mtn laitonta), keskiyöllä sekoilu jne. Pään sisällä ja kameroiden ulkopuolella väkivalta ja pimeys tapahtuu.

No sit 3k velkaa ja säästöt, passi ja muut meni, porukat näki lääkkeet ja avovierotuksesta subukoukkuun, se oli ku yö ja päivä duunissa bentsoilla ja ilman. Alkoa, piriä, dexmiä, bentsoja, muut opiaatit, mdxx, deelejä, lihasrelaksantteja, no eipä oo enää halpaa, kaikki vaihettava vaihtuu/vaihtu paitsi luuri ja kone, opparit vie tuskan mut hinta on aika paha ja tein kaikkea hullua ja hengenvaarallista. Iv-käyttö tietty, en ees muista miten tai millon.

Nykyään päivässä ainakin subua, sit piriä/metamixiä (halvin) tai kristallimetaa (kallista) ei nyt päivittäin, koska tolet ei anna, mut parin vk tauko ja sit kk putkeen tyylillä, sit bentsoi menee melkeen päivittäin ellei pääse loppuu, DXM-jauho tai k on 5/5, ayahuachaa on, amanita sieniä, lihasrelaksantteja ja tupakkaa tietty vaik en polta ku 2-3krt/vk tahtia. Toisinsanoen mahdollisimman paljon. Porukat lukitsi ja vedin kaikki talon denaturoidut etanolit.

Tietääkseni glorifisoidaan bentsoja rap-/populaarikulttuurissa, ja mun on pakko muistuttaa, että ne on ahdistus/unilääkkeitä. Ihan ku ois siistiä, et vedetään Melatoniinia. Ne koukuttaa pahiten kaikista aineista mun mielestä, koska niiden lopettaminen vaurioittaa aivoja, ei neurotoksisuudella, vaan [en muista termiä], joka ainakin muistia voi heikentää, aiheuttaa paniikkikohtauksia / ocd:tä / pelkoja / uniongelmia tai vastaavaa. Kohtaukset tuhoaa aivot tehokkaasti lisäksi. Varomaton voi vetää liikaa / sekakäyttää ja kuolla siinä sekavuustilassa, vaikka kaatumalla tai lähtemällä ajamaan, noilla saa estot täysin pois.

Molemmat isovanhemmat ex-alkoholisteja. Toinen vaihto juoksuun ja 50v kuivilla mutta alzhaimrpotilas, ilmiselvästä syystä. 100 mitallia oli keränny. Ite juoksen ihmeen hyvin, varmaan ku kävelen niin paljo. Aina onnettomuuksissa kuten mä. Ei välittäny nii tarkkaa säännöistä. Geenit hyppäs sukupolven yli. Toinen taas pääs pois delaamalla.

Ton lisäks lapsena täys kehari tai hiljanen. Mä oon älykäs vaikka ite sanonki ja huumeilla oon saanu itteni ulkosesti ok paikkaan. Kämppä, opintopaikka, oli töitä ennen sairaalareissua, rahaa säästössä lääkitykseen ja taidot monistaa sitä, ystävä ja hyvät välit läheisiin. Koulussa en oppinu mtn, kieliopin, tieteen, historian, filosofian, etiikan jne kirjoista ja kemiasta, biologiasta netistä, enkun duunista/netflixistä/minecraftista xd. Amikses ohjelmoimaan jonkin verran ja ka suht hyvä olin kuitenki 3/4 kuoseissa ja 3kk pois. Mykologiassa oon suht hyvä. Neurologia ja neurokemia parhaat. Tai kosmologia.

Oon kiitollinen sillon ikäviltä kommenteilta, muute oisin vrmaan ihan kuolavammas. Ei mtn kiusaamista siis mut en ketää kaveriksi kutsunu,ilman sos.taitoja ei elämässä pärjää. Asiakkaille, muille laitapuolenkulkijoille, vanhuksille, laitosnuorille,kytille. Sos.pelot kyl sekoilulla lähtee. Sos.älykkyys 5/5,siin oppii manipuloimaan ku porukat tiukat, koitan vetää mahd. paljo aineita alaikäsenä, kusettaa pois laitoksesta kuukaudessa, päihtyä koko ajan seulojen ajan päätymättä laitokseen ja tietty parhaiden lääkkeiden saaminen.

Jatkan kyl viel täs pitää venailla. Plussaa et vika pv.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikkien pitäs tietää ocd. Liian vähä lääkkeit ja sairaimmat/pelottavimmat kuvat esim.homosex,elpo,veri värkis kuvotti illan(?) pakko tarkistaa et vieres ei oo mtn avaamal silmät,peilikuva vääristelee, hirviö ryntää huoneesee,jne pyörii pääs. Sit oikeesti refloissa ku 20 unihalvausta yö ja painajaisia, ni myönnän et sit alkaa pelottaa. Mulla on liianki hyvä mielikuvitus xd Oon valot päällä nukkunu tän takii kerran, mut luuria on pakko käyttää viemään ajatukset pois. No ei tää ei oo hetkeen ollu vaivana. Jtn rituaalijuttua oli lapsena kans.

      Ihan naurettavaa et oma mieli tekee tällästä. Aika epäreilua muille ku tääl Jorvis tarvitaa paikkoja mut mä makaan, kävelen ja dyykkaan, piikittelen vessassa jne turhaa. Safkat ilmaseks. 2pv sit ois pitäny päästä, ei huomenna. Arsyttaaa toi ku hoitsu käy joku hiton minuutti säätämässä ja se ku suonet on tosi huonos kunnos muiden piikittelyn takia. 4 henkilöö huonees ja vanhukset korisee/kuorsaa/oksentelee/yskii ni parempi vaa valvoa.

      Ei siis vanhuksia vastaam mtn, rankkaa ja nöyryyttävää niillä on. Katedria (putki virtsaputkeen) käytetään ja äsken ukko vaipat täynnä, mut liian paskasss kunnossa ni hoitsut siivoo. Sit viel kivut, oisin ite jo eutanasian tehny. Kivut ehkä menis mut jatkuva makaaminen. En kyl yli 70v (korkea ikä nanolääketeollisuuden ja ikääntymisen kääntämisen takia) tiedä mitä tääl enää tehä. Nykysel teknologialla varmaan 45v asti, aivosyöpä vrmaa ku ne on ottanu eniten damagea.

      Äsken keuhkokuume ja verenmyrkytys, samal näky kunnon kallomurtuma ja verenvuot, en tiennytkää, nenäki murtunu tietty. Sit kerran 3 ainetta kohtuudella, selvinpäin nukkuu, flippasin yöllä kouristelin huutaen, sit 112 ei voinu jeesaa ku löin kaikkialle, no ei muistikuvia tosta ja kytät selitti käsiraudoissa ambulanssissa, selkä meni rikki jotenki eikä lääkkeitä herunu kunnes oksensin kivusta. Täs välis se ku käytin ketamiinia ja/tai dxm-jauhoo, meni vähä yli ja puhe/kävely ei natsannu ni porukat vei selviytymisasemalle, lääkehiilet vedin, kävelin ja kävin oluella — hiili noin 3x nopeutti aineen poistumista.

      Sit eka case mis mun ois pitäny kuolla oikeesti, kiipesin katolle ja sit teho-osastolle, neljä metri pudotus mut tulin huonosti alas. ilman frendin nopeeta 112-soittoa rationaalista luonnetta (selitti vrmaa nopee muisti osottee) oisin delannu tai vammanen. Jalkaterästä 3-5 solis lapa selkä kallo taas kantapää murtu ni 2kk pyörätuolis. Jalkaterään metallit ku nii paskana.

      Ghb,alc/amp/bentso...överit keskustas, makoilin sisäl,hoipertelin,oksensin jsp. Vartija kuulusteli mut mä en muistanu yhtää mitää mistää. Sit palas mieleen,doupit veke ja piti ambulanssil kävästä sairaalas. MD:tä ja uudet kamat. Yön jälkee samanlaine kuosi, ostin 50 crack röökii, poltan yhen, 49 katos jhnki, raivoon kadul ja vitutuksissa vedin kahta enemmän kamaa, ostin 50e bj mut dösäs taas överit mut kukaa ei saanu hereille kusin housuun. Seuraava aamu (lopetin vedin subun seinään) aloin ekaa krtaa vauvaiän kunnol itkee, no hakkasin käsiä veitsellä ja sit viilsin kaulaan 2 viiltoa ku en tunteita oikee osaa käsitellä ilmeisesti. Sit bentso-lakka jne kouluun syömään ja jossai vaihees ostin texiä enkä oo ton jälkee koittanu

      Täs verenmyrkytykses kelasin kuolevani ja pistin viestii tolle frendilleki ku kouristelin ja tärisin nii pahasti. Samanlaisii hetkii inzektio dxm, dxm vahingos ja horkat. Kaikis pää jyskytti nii et aivoverenvuoto/sydän pettää tjsp. Horkis 4vrk hereil ni nukuin sen ohi. 10m meni kääntyy nukkumisasentoon. DXM ton lisäks helvetillinen kipu kaikkialle niinku keho ois tulessa.

      Kerran pyöräl vihreist koval vauhil ja rekka kans hirveel vauhil, rekan kohal katoin et ok nyt lähti, mut ehin pois alta ihan viidesosasekunnil tai alle. Kerran kans kaaduin pyöräljunaraiteille vahingos, arpi vaa jäi mut opetus mulle tosta. Tosin hukkasin molemmat pyörät. Komee arpi sormessa hermoon asti ku koitin veitsel viinipulloa avata.

      En tiedä oliks täs mitään mahollisuuksia onnistuu mut 10 feikkiä rivaa söin 2pv tai aamun ja päivän aikana, istuin safkaamas koulus, katoin vaa ahistuneena et mitä järkee, viilsin haarukalla yhä näkyvät arvet, lähin pyöräl raivoten tiellä, varastin/ostin 10 kaljaa 1-2 resilaria tarkotuksena kuolla hengityslamaan alko bentso oppari dxm (ainakin) settiin. No heräsin tietty aamulla vaan sekasin, en tajunnu ees vahvoja ostaa :D

      Tää kaduttaa, koska muita ois voinj tulla vastaan. Bentsoja ja viinaa paljon (näin kahtena mut koin olevani selvinpäin, bentsokännit amatöörillä) hengasin yritykses x ja yks muija sano et 75kmh isommal tiel pääsee mönkijällä. No kokeilin ja pääsin. Sit illal halusin 80 läpi. olin alaikänen, kortiton, päihtynyt, ylinopeutta ja vaa 79 pakitin toista autoo päi

      Tost tuli mielee ku olin yhen narkin kyydis skootteris(testasin ite kans) kaupungis jätkä sano en mä mtn korttii koskaa saanu tykkään vaa kuoseis ajella en noist säännöist oikee tiedä xdd vuokrattu aalla skootteri xDd no ny loppu tila ja kello onki sopiva safka dyykkaus unet inzektio dyykkaus kooma

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3544
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2022
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1598
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1435
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1129
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      101
      1093
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      874
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe